Çocuğumun popodan idrarı geliyor benzer durumu olan var mi

hayal98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
203
56
48
26
Meraba benim bebeğim şuan bir yaşında.Prematüre olarak doğdu kuveze alındı, daha kuvezdeyken popodan idrarının geldiği farkedildi ve daha 20 günlükken ince ve kalın bağırsak agizlastırılıp kolostomi torbası açıldı.Suan bir yıldır böyle idrar ve kakasını torbaya yapıyor.Bir kaç kez operasyon geçirdi ama sorunun ne olduğunu bulamadılar.En son açık ameliyat yapmaya karar verdiler o da şuan için depremden dolayı ertelendi.Birde benim bebeğimin pipisiin altinde delik var ordan da idrar sızdırma yapıyor.Lutfen benim gibi olupta popodan idrarı gelen anneler bana yardimci olun bir yol gosterin çocuğumun acı çekmesine artık dayanamıyorum.Torbasinin yapıştığı yerler çok kötü tahriş olmuş durumda lütfen buna benzer olan varsa yazsin

Allah yardımcınız olsun; Allah şifa versin.

Hiç bir bilgim yok. Rabbim hayırlı kapılar açsın acil şifalar versin

çok geçmiş olsun. imkan varsa bir üniversite hastanesine götürün. detaylı araştırma yapıyorlar oralarda. Allah bir an önce şifa versin.

bir bilgim yok maalesef.. çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
post yukarı

Çok geçmiş olsun.

Umarım en kısa zamanda çözümü olur.

Bulunduğunuz il neresi bilmiyorum ama üniversite hastaneleri sanırım bu tarz komplike vakalarda daha faydalı olacaktır.

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bir çözümü bulunur Bulunduğunuz bölgede veya yakınlarda eğitim ve araştırma hastanesi var ise gidin belki gittiniz bilmiyorum ama inşallah geçer her şey

çok geçmiş olsun. imkan varsa bir üniversite hastanesine götürün. detaylı araştırma yapıyorlar oralarda. Allah bir an önce şifa versin.
Bugüne kadar adana balcali araştırma Hastanesi'ne gotuuyirduk depremden dolayı işte şuan pek birşey yapılamıyor hastane boşaltılacak için başka yere götürmek istiyorum ama.neresi iyi bakar ilgienir onu bilemiyorum

Şehir hastanesine gittinizmi.

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bir çözümü bulunur Bulunduğunuz bölgede veya yakınlarda eğitim ve araştırma hastanesi var ise gidin belki gittiniz bilmiyorum ama inşallah geçer her şey
Hatay'da yaşıyorum arkadaşlar biliyorsunuz ki deprem.bolgesi şuan adana balcaliya götürüyordum.o da depremden dolayı boşaltılıyor ilerleyen tarihlere bizim gelmemizi istedi

Mersin UniHastanesini denediniz mi ? Rabbim yumurcaga en kisa zamanda sifa versin

cimere falan mı yazsanız acaba durumunuzu belki bir şey yapılabilir

Çocuğumun sağlığı için neresi olursa giderim.ama.iyi bir doktor arıyorum.Aklimda.oncelikle.ilk.olarak Ankara var bayramdan sonrası için.Kayseride bildiğiniz bir doktor.onerisi var mj
hangi bölüm bakıyor çocuğunuza?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…