Periferik yayma hakkında bilginiz varmı o değer nasıl en altta işaretli olanŞimdi resmi farkettim bana normal geldi sonucu, değerleri de iyi. Kendi doktorunuza da gösterin tabii ama doktora gidene kadar paniklemeyin diye fikir belirtmek istedim
Cok gecmis olsun doktoruna goturdunuz mu sonuclariMerhaba bugün ferittin yüksekliği sebebiyle çocuk Hematoloji de kan verdik sonucu çıkmış ben yarın göstermeye gideceğim ama çıldırmak üzereyim periferik yayma sonucunu okudum öncekiyle farklı gibi bi öncekinde hersey normal demişti doktor . Bu sonuçta farklı bişeyler yazıyor anlayan bilen varmı lütfen kafayı yiyeceğim yardım periferik yayma sonucu “normokrom normositer eritrositler formül ile uyumlu“ ne demekTahlil sonucu ekte
Hocam merhaba konu sahibesine gecmis olsun dileklerimi ilettim ama bagimsiz olarak ve ozurdilerek birsey sormak istiyorum cuma gunu tahlil yaptirdim carsamba ancak gosterebilirmisim. Gorev yaptigimiz yerde ilceye inemiyorum suanda. 4 tahlil normal disi gösteriyor e nabizdan baktim bir tanesi PDW alfa feto iki tane daha var. Acaba bir sıkıntı olurmu. Kesin bir sonuc diyeceginizi asla beklemem sacece az cok bransiniz olmasa bile bikiyorsunuzdur diye dusundum.(Konu sahibi gercekten ozurdilerim sadece bunu yazdim baska rahatsizlik vermemMerhaba öncelikle sakin olun geçmiş olsun, ben hekimim branşım dışı bir durum olduğu için %100 kesinlikle bir şey diyemem ama normositer eritrosit normal büyüklükte kan hücresi demek. Yani korkulacak kötü bir şey değil. Formül ile uyumlu kısmını tam anlayamadım ama kötü bir şey çıkacağını düşünmüyorum
Eskiden kalma bilgilerimle gördüğüm kadarıyla oradaki not tetkikin normal olduğunu belirtiyor. Kötü bir hastalık gibi değilPeriferik yayma hakkında bilginiz varmı o değer nasıl en altta işaretli olan
Bahsettiklerinizden Pdwyi anladım o çok önemli ana tetkiklerden değil, genelde anlamsız kabul edilir sapmaları. Diğerlerini bilemiyorum. Geçmiş olsunHocam merhaba konu sahibesine gecmis olsun dileklerimi ilettim ama bagimsiz olarak ve ozurdilerek birsey sormak istiyorum cuma gunu tahlil yaptirdim carsamba ancak gosterebilirmisim. Gorev yaptigimiz yerde ilceye inemiyorum suanda. 4 tahlil normal disi gösteriyor e nabizdan baktim bir tanesi PDW alfa feto iki tane daha var. Acaba bir sıkıntı olurmu. Kesin bir sonuc diyeceginizi asla beklemem sacece az cok bransiniz olmasa bile bikiyorsunuzdur diye dusundum.(Konu sahibi gercekten ozurdilerim sadece bunu yazdim baska rahatsizlik vermem)
Merhaba öncelikle sakin olun geçmiş olsun, ben hekimim branşım dışı bir durum olduğu için %100 kesinlikle bir şey diyemem ama normositer eritrosit normal büyüklükte kan hücresi demek. Yani korkulacak kötü bir şey değil. Formül ile uyumlu kısmını tam anlayamadım ama kötü bir şey çıkacağını düşünmüyorum
Yarım göstetecrjşnCok gecmis olsun doktoruna goturdunuz mu sonuclari
teşekkür ederim hocam yarın güzel haberlerle geleceğim inşallahEskiden kalma bilgilerimle gördüğüm kadarıyla oradaki not tetkikin normal olduğunu belirtiyor. Kötü bir hastalık gibi değil
Merhaba ,Eskiden kalma bilgilerimle gördüğüm kadarıyla oradaki not tetkikin normal olduğunu belirtiyor. Kötü bir hastalık gibi değil