Genel olarak hassas bir çocuk ama şu an stres yapmasını gerektirecek bir durum yok diye biliyorumStresli bir donem geciriyor olabilir mi? Ben buna benzer dokuntulere sahibim, stresliyken cikiyor sakin günlerime geri döndüğümde düzeliyor.
Genel olarak hassas bir çocuk ama şu an stres yapmasını gerektirecek bir durum yok diye biliyorum
Teşekkür ederim 6. Hastalık geçirmedi ilk defa bu tarz döküntü oluyorOkullu cocugum olmadigindan yorum yapamayacagim ama kotu gecmis bir yazili/sınav, akran zorbaligi vb birseyler yasiyor olabilir belki.
Son zamanlarda atesli hastalik atlatti mi? 6.hastaliga da benziyor ama bu yasa kadar coktan çıkarırdi onu da. Antibiyotik kullandi mi? Mesela benim kizima klamoks bunlari yapıyor hem de sacli derinin içinden ayaklarina kadar dokuyor boyle seyler.
Illa alerji deniyorsa bu dokuntulerin ciktigi gunden onceki son 3 gun neler yedi tüketti onlari bi not alin, benzer urunleri bir sure tuketmesin sakinlesebilir, alerjik tepkime asagi yukari 20 gunde siliniyor deriden.
Son birkac haftadir atesli hastalik gecirdi mi?Teşekkür ederim 6. Hastalık geçirmedi ilk defa bu tarz döküntü oluyor
Hayır herhangi bir hastalık geçirmedi havuza gidiyor acaba çıktığında yeterince arınamadı mı bilmiyorum huzursuz oldum daha önce hiç döküntü şeklinde bir hastalık geçirmediSon birkac haftadir atesli hastalik gecirdi mi?
Yeterince durulanmadiysa klor bunu yapabilir. Doktor daha kesin bilgi verir tabiki, gecmis olsun.Hayır herhangi bir hastalık geçirmedi havuza gidiyor acaba çıktığında yeterince arınamadı mı bilmiyorum huzursuz oldum daha önce hiç döküntü şeklinde bir hastalık geçirmedi
Çocuktan başka kimsede yok evde bir de herhangi bir şey görmedim yatağında yada kıyafetinde hiç pire olmadı daha önce evimde bilmiyorumPire olabilir mi yakınlarda pire ısırığı da böyle kırmızı küçük bebeklerde halinde oluyor. Geçen yıl köy de komşunun evini pire bastı bütün köy pirelendi çok kötü birşey
Kırmızı beneklerde sulumu 3 yaşındaki oğlum bugün seker yedi ayni böyle kırmızı lekeler çıktı sulu sadece ozel bolgede kollar ve bacaklarda var acile götürdu babası alerji demiş doktor krem ve şurup vermiş inşallah alerjidir gecmis olsun sizedeTeşekkür ederim 6. Hastalık geçirmedi ilk defa bu tarz döküntü oluyor
Alerjiye benziyor bide çok koşup vücudu terledimi?Su çiçeği geçirmedi aşısı var doktora su çiçeği olabilir mi dedim onun kaşıntısı olur dedi havuza gidiyor ondan olur mu acaba
bilmiyorum birkaç tane de sırtında çıktı ara ara geçiyor gibi oluyor renkleri soluyor bazen de daha kırmızı oluyorAlerjiye benziyor bide çok koşup vücudu terledimi?
Alerjiye benziyor bide çok koşup vücudu terledimi?
Yegenimde cikiyordu doktor alerji demişti, koşup terleyince daha belirgin oluyordubilmiyorum birkaç tane de sırtında çıktı ara ara geçiyor gibi oluyor renkleri soluyor bazen de daha kırmızı oluyor
Benim kızımda da 2 gündür var benimki 6 aylık ne yapacagimi bilmiyorumTeyzeleri 12 yaşındaki oğlumun karnında bu benekler çıktı 4 gündür böyle doktora gittik alerji olabilir dedi dün alerji şurubu içti bu gün artmaya devam etmiş kaşıntısı ya da ateş gibi bir durumu yok fikri olan var mı ne olabilir yada ne iyi gelir bunun için hangi doktora gitmeliyim
Sizde de sadece karında ve hafif sırtta kaşıntısız ateşsiz kızarıklıklar mıBenim kızımda da 2 gündür var benimki 6 aylık ne yapacagimi bilmiyorum