Çocuğumun kalbinde delik var ve anjiyo yöntemi ile kapatılacak bilgisi olan yazabilir mi korkuyorum

ERVAF

İkinci mucizem hoşgeldin:))
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
323
182
35
Oğlum pramature bebek doğuştan kalbinde delik vardı takip altında idi kapanırsa diye ama kapanmadı doktor anjiyo yöntemi ile kapatilabilecegini söyledi oğlum 6 yaşında şuan daha fazla beklemek anlamsız olur artık kapanmaz kendiliğinden dedi sizin d ebasiniza böyle birşey geldi mi gelen varsa yazabilir mi çok korkuyorum

Oğlum pramature bebek doğuştan kalbinde delik vardı takip altında idi kapanırsa diye ama kapanmadı doktor anjiyo yöntemi ile kapatilabilecegini söyledi oğlum 6 yaşında şuan daha fazla beklemek anlamsız olur artık kapanmaz kendiliğinden dedi sizin d ebasiniza böyle birşey geldi mi gelen varsa yazabilir mi çok korkuyorum
Boyutu nedir deligin? Bazi delikler kapatilmaya gerek olmayacak kadar kucuk oluyor o yuzden soruyorum

oglum bir hafta çocuk kardiyoloji servisinde yatti. odada yanımızdaki yatağa iki tane böyle çocuk geldi. bir gün önceden yatışı yapılıyor, işlemden sonra da bir gün gözetimde tutulup taburcu edildiler. genel olarak durumları iyi, sonuçları güzeldi.

ameliyatın gerekliliği konusunda bilgi sahibi değilim ama içinizi ferah tutun.

Boyutu nedir deligin? Bazi delikler kapatilmaya gerek olmayacak kadar kucuk oluyor o yuzden soruyorum
8 ml doktorun dediğine göre 3 ml altı kapanıyor daha büyükleri kapanmıyor demişti iki tane idi aslında küçük olan kapanmış ama diğeri duruyor

oglum bir hafta çocuk kardiyoloji servisinde yatti. odada yanımızdaki yatağa iki tane böyle çocuk geldi. bir gün önceden yatışı yapılıyor, işlemden sonra da bir gün gözetimde tutulup taburcu edildiler. genel olarak durumları iyi, sonuçları güzeldi.

ameliyatın gerekliliği konusunda bilgi sahibi değilim ama içinizi ferah tutun.
Çok teşekkür ederim anne olarak kaygilaniyorum hali ile inşallah herşey yolunda gider sağolun bildiklerinizi paylaştığımız için

Birkac doktor gorusu alin mutlaka, cok gecmis olsun 🙏🏻
Sağolun özelde gittik o baktı ufurum almıyorum ama var ince zar halinde görünüyor dedi geçen sene bizde kapanmıştır doye heves ettik ama bu sene şehir hastanesindeki doktora gidince gösterdi duruyor kapanmasi.gerek dedi inanın öyle kafam yorgun ki gene özeldeki doktora bı daha gitsek mi bilmiyorum bir de öyle bir bölum ki doktor da kısıtlı şehir hastanesinde bile sadece 1 tane kardiyoloji doktoru var

benim kızım 1 yaşında açık kalp ameliyatı oldu. ve bu süreci
o kadar rahat atlatıyorlar ki. kardiyoloğumuzla bir görüşme sırasında anjiyodan konu açılmıştı ve gayet basit ve kolaylıkla hallolan bir süreç olduğunu anlatmıştı.

anne olarak tırnaklarını keserken bile kaygılanarak büyütüyoruz. ama alttan bir anne olarak içini ferah tut diyebilirim

9 ml normalde 4 ml altı kapanıyor demişti doktor evet ama oglumunki kapanmadi ilk bakildiginda 5 ml di şimdi kendi büyüdü kalbi buyudu 9 ml şuan

benim kızım 1 yaşında açık kalp ameliyatı oldu. ve bu süreci
o kadar rahat atlatıyorlar ki. kardiyoloğumuzla bir görüşme sırasında anjiyodan konu açılmıştı ve gayet basit ve kolaylıkla hallolan bir süreç olduğunu anlatmıştı.

anne olarak tırnaklarını keserken bile kaygılanarak büyütüyoruz. ama alttan bir anne olarak içini ferah tut diyebilircok teşekürler cevap verdiğiniz için gerçekten öyle anne olarak doktor dedigi günden. Beri kafamda kaygı bir Allah kimseyi evladının yokluğu ile sinamasin şimdi nasıl kızınız iyidir insalalh yavrunuz

gayet iyi. daha hastaneden çıkmadan sanki hiç ameliyat olmamış gibi rahattı. kalp - ameliyat - çocuk yanyana korkunç kelimeler ama inan çok kolay atlatıyorlar

Yeğenimde premature bir sürü delik vardı. Doktor kalbi resmen süzgeç gibi demişti. Ve doğduğundan ameliyat olana kadar çok zor nefes alıyordu. 6 aylıgı gecırmeyın dedı dr. Farklı ile sevk edildi. Orda tam 6 aylıkken açık kalp ameliyatı oldu. Çok şükür iyileşti. Her sene kontrole gidiyor iyi şimdi. Sizin anjıo daha kolay olur dıye düşünüyorum. Korkmayın. Geçmiş olsun.

gayet iyi. daha hastaneden çıkmadan sanki hiç ameliyat olmamış gibi rahattı. kalp - ameliyat - çocuk yanyana korkunç kelimeler ama inan çok kolay atlatıyorlar
Maşallah Allah acılarını göstermesin 🥰

Yeğenimde premature bir sürü delik vardı. Doktor kalbi resmen süzgeç gibi demişti. Ve doğduğundan ameliyat olana kadar çok zor nefes alıyordu. 6 aylıgı gecırmeyın dedı dr. Farklı ile sevk edildi. Orda tam 6 aylıkken açık kalp ameliyatı oldu. Çok şükür iyileşti. Her sene kontrole gidiyor iyi şimdi. Sizin anjıo daha kolay olur dıye düşünüyorum. Korkmayın. Geçmiş olsun.
Çok sağolun teşekür ederim daima sağlıklı kalır inşallah bu hafta olacaktık grip olduğu için ertelendi bekledikçe sitres yükleniyor banada inşallah kolay geçer tüm hastalara şifa versin Rabbim

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻Benimde kuzenimin çocuğu açık kalp ameliyatı olacak haftaya çok korkuyorum umarım kolay ve sağlıklı bir şekilde atlatır

X