- 17 Kasım 2022
- 170
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi ayoyamoannesi
Evet geçenlerde grip oldu burun akıntısı okrusuk vardı oğlum 4yasindaYakın zamanda grip nezle kuşak ağrısı bademcik geniz eti şikayeti varmıydı birde kaç yaşında oğlunuz
Tahminim lenf bezeleri şişmiştir benim oğlumdada oldu kreşe gidiyorsa kaçınılmaz korkmayın bişey yok üst solunum yoları enfeksiyonunu sık geçiren çocuklarda ve büyüklerde görülür en fazla samardan antibiyotik yaparlar hemde hemen inmez elinizlede oynamayınEvet geçenlerde grip oldu burun akıntısı okrusuk vardı oğlum 4yasinda
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben aylarca lenf bezi için hastane hastane dolaşmış ve biyopsi olmuş biri olarak söylüyorum. Yanlış olmasın yine de ama reaktif kelimesi var yani bu durum enfeksiyon kaynaklı oldugunu söyler.Arkadaşlar iki üç gün önce oğlumun boynunda bir şişlik fark ettim kulak burun doktoruna götürdüm ultrason çekildi doktor ultrason dan sonra birsey demeden araştırmaya sevk etti bende panik atak var o an o panikle doktora birsey soramadım eve kadar ağladım çok korkuyorum kötü birsey mi var da doktor araştırmaya gidin dedi yarın sabah oğlumu götürcem ama şuan öyle bi haldeyim ki yarına kadar saat geçmiyor sanki lütfen birsey söylesinEki Görüntüle 3167877
Ya insAllah dediğiniz gibidir şuan ağlayarak yazıyorum Rabbım hiç kimseyi evladiyla sınamasın doktor araştırma deyince çok korktum izmirde yaşıyorum devlet hastanesine götürdüm yarında araştırma götürcemTahminim lenf bezeleri şişmiştir benim oğlumdada oldu kreşe gidiyorsa kaçınılmaz korkmayın bişey yok üst solunum yoları enfeksiyonunu sık geçiren çocuklarda ve büyüklerde görülür en fazla samardan antibiyotik yaparlar hemde hemen inmez elinizlede oynamayın
Çok şükür bnm oglumunda her hangi ne bi ağrısı ne ateşi nede terlemesi filan yok geçenlerde boğazım ağrıyor diyordu bi kaç gün önce de şişlik çıktıOğlumda da var boynunda , yaklaşık 4 senedir duruyor. Doktor bize , şiddetli karın ağrısı , yatagi islatacak kadar terleme , gece uykudan uyandıran baş ağrısı ,sürekli ateş yoksa endişelenecek birşey yok demişti. Diş çıkarırken bile sisebilir demişti. 4 yıldır hiç küçülmedi. Çok şükür bir sıkıntı da yok
Sizde çok geçmiş olsun şuan dediğiniz söyledikleriniz bnm içime su serpti insaAllah öyledir bnde panik atak var aklıma bin bir türlü şey geliyorÖncelikle çok geçmiş olsun. Ben aylarca lenf bezi için hastane hastane dolaşmış ve biyopsi olmuş biri olarak söylüyorum. Yanlış olmasın yine de ama reaktif kelimesi var yani bu durum enfeksiyon kaynaklı oldugunu söyler.
Yok sakın üzülmeyin benim oğlumda ilk sevk edildiğinde bende çok korktum aynı sizin gibi çok ağladım bu sefer ona faydalı olmadım yeterince onun size ihtiyacı var evet korkmuşsunuz ama inanın rahatlatmak için yazmıyorum ilk duyunca insan korkuyor ne olsa evlat götürün içiniz rahatlasın rabbim şifa versin güzel haberlerle geleceksiniz emin olunYa insAllah dediğiniz gibidir şuan ağlayarak yazıyorum Rabbım hiç kimseyi evladiyla sınamasın doktor araştırma deyince çok korktum izmirde yaşıyorum devlet hastanesine götürdüm yarında araştırma götürcem
Amin insaAllah Allah razı olsun umarım bnde güzel haberlerle dönerimYok sakın üzülmeyin benim oğlumda ilk sevk edildiğinde bende çok korktum aynı sizin gibi çok ağladım bu sefer ona faydalı olmadım yeterince onun size ihtiyacı var evet korkmuşsunuz ama inanın rahatlatmak için yazmıyorum ilk duyunca insan korkuyor ne olsa evlat götürün içiniz rahatlasın rabbim şifa versin güzel haberlerle geleceksiniz emin olun
Merhabalar oglunuzun neresinde var şişlik ve kaç tane bilgi verir misiniz lütfenOğlumda da var boynunda , yaklaşık 4 senedir duruyor. Doktor bize , şiddetli karın ağrısı , yatagi islatacak kadar terleme , gece uykudan uyandıran baş ağrısı ,sürekli ateş yoksa endişelenecek birşey yok demişti. Diş çıkarırken bile sisebilir demişti. 4 yıldır hiç küçülmedi. Çok şükür bir sıkıntı da yok