- 6 Mayıs 2015
- 189
- 47
- 34
- Konu Sahibi vuslat mahsere kaldi
yarin bi dilekce vereyim ondan sonra kadin kuruluslarina gidecem arastiracam nadil oluyor diye.rabbim bi kapi acar elbet.kimseye yuk olmak istemiyorum hele de aileme.herkes rahatini bozmak istemiyor.halam olacak kadin diyorki;gelin seni ve cocugunu cekmek zorundami diyor.bundan sonra benim boyle bir halam yok.Allah o esinin belasini versin.
Ailene de soyleyecek bir kelime bulamiyorum. Merak etme cocugu sana verir hakim.
Esin yurtdisinda ve ozellikle dogu ulkesinde oldugu icin nafaka isi muhtemelen sıkıntılı olur. Trye gelir mi tatile falan?
Insallah yuklu bir tazminat alir hayatini kurarsin kimseye muhtac olmadan calisir yasarsin.
Istersen direkt kadin kuruluslariyla konus, belki sana avukat tahsis ederler en azindan hukuki tavsiyelerde bulunurlar..
olmaz olsun oyle hala.yerin dibine girsin.esimin ve kp derin yaninda bana saldiracakti nerdeyse ustelik annemde var.bosanmak istiyorum diye hayat benim hayatim kimene.kendi kizlari da geldi bosandi.onlara bakmiyor gelmis burda benle ugrasiyor.rabbime siginiyorum onlardan.