Nerede yaptıracaksanız ve neden yaptıracaksanız... Benim oğlum konuşmuyor onun için yaptircaz kulağına bakılacak . İnşallah bir şey çıkmazYarın bizde gideceğiz nasıl olacak hiç bir fikrim yok. Verilecek ilaç yan etki yapar mı acaba
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Şuan benim oğlumun 100 e yakın kelimesi var cümlesi yok sadece herşeyi tek tek söylüyor birleştiremiyor ismine tepki veriyor komut almasi da bazen var bazen yok canına keyfine bağlı . Ben erken farkettim ve 1 yaşını geçtiğinde TV yi çok kisitladim ilgimle alakamla buraya kadar getirdim lakin yetersiz cümle kurmasını bekliyoruz işte . Bir çok Dr a götürdüm doktorlar çok yalnız olduğuna bağladilar erkek çocuğu kızlara göre biraz daha geç konuşur dediler ... O şekilde inşallah senin oğlun da çok çok iyi yerlere gelir . Korkma içini rahat tut benim oğlum de öyleydi ismine dönmüyor du nasıl korkuyordum ama şuan ismine dönüyor gayette . Siz de çok yalnız aile iseniz sizinde o şekil de olmuştur... Bol bol parka götürün arkadaş cevresine götürünTokatta yaptırcam. Oğlum 2 yaşında seslendiğimde bakmıyordu komut almıyordu. Duymuyo diye düşündük Riske girmemek adın ham kbb ye hem de nörolojiye götürcez 1.5 aydr tv yi kestik şuan bi tık daha iyi ama.
Merak etmeyin, anesteziyi hafif verirler. İnşallah iyi haberler alırsınızTokatta yaptırcam. Oğlum 2 yaşında seslendiğimde bakmıyordu komut almıyordu. Duymuyo diye düşündük Riske girmemek adın ham kbb ye hem de nörolojiye götürcez 1.5 aydr tv yi kestik şuan bi tık daha iyi ama.
1. Sınafa giden abisi var abisinin dersleri ile ilgilenicem diye telefonu fazla verdim sanırım kimsede yok ilgilenip bakıcak sürekli ev okul dışarı bile çıkmaz olmuştuk. Otizm den korkuyorum. Yarın inşAllah kötü birşey çıkmaz.Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Şuan benim oğlumun 100 e yakın kelimesi var cümlesi yok sadece herşeyi tek tek söylüyor birleştiremiyor ismine tepki veriyor komut almasi da bazen var bazen yok canına keyfine bağlı . Ben erken farkettim ve 1 yaşını geçtiğinde TV yi çok kisitladim ilgimle alakamla buraya kadar getirdim lakin yetersiz cümle kurmasını bekliyoruz işte . Bir çok Dr a götürdüm doktorlar çok yalnız olduğuna bağladilar erkek çocuğu kızlara göre biraz daha geç konuşur dediler ... O şekilde inşallah senin oğlun da çok çok iyi yerlere gelir . Korkma içini rahat tut benim oğlum de öyleydi ismine dönmüyor du nasıl korkuyordum ama şuan ismine dönüyor gayette . Siz de çok yalnız aile iseniz sizinde o şekil de olmuştur... Bol bol parka götürün arkadaş cevresine götürün
İnşAllah teşekkür ederimMerak etmeyin, anesteziyi hafif verirler. İnşallah iyi haberler alırsınız
Telefonu çok şükür eline hiç vermedim bende yurtdışında yaşıyorum gelin geldim buraya kimseyi tanımıyorum arkadaşim yok . Tek gelinim . Ama TV ye bakıyordu onu kisitladim o kadar çok etkisi olduki oyunlar oynadım oğlumla masal açtım yatırırken okudum . Sizde elinizden geldiğince boyle yapın konuşması varmı .1. Sınafa giden abisi var abisinin dersleri ile ilgilenicem diye telefonu fazla verdim sanırım kimsede yok ilgilenip bakıcak sürekli ev okul dışarı bile çıkmaz olmuştuk. Otizm den korkuyorum. Yarın inşAllah kötü birşey çıkmaz.
Biraz var iki kelimelik falan konuşuyo ama daha çok işaret ederek istyo.Telefonu çok şükür eline hiç vermedim bende yurtdışında yaşıyorum gelin geldim buraya kimseyi tanımıyorum arkadaşim yok . Tek gelinim . Ama TV ye bakıyordu onu kisitladim o kadar çok etkisi olduki oyunlar oynadım oğlumla masal açtım yatırırken okudum . Sizde elinizden geldiğince boyle yapın konuşması varmı .
Bende korkuyordum otizm den lakin her götürdüğüm doktor yok dedi . Göz teması falan nasıl abisiyle oynar mıBiraz var iki kelimelik falan konuşuyo ama daha çok işaret ederek istyo.
Göz teması gayet güzel. Abisiyle de oynuyoBende korkuyordum otizm den lakin her götürdüğüm doktor yok dedi . Göz teması falan nasıl abisiyle oynar mı
Tamam korkmayın Allah'ın izniyle bir şey çıkmaz kalbinizi ferah tutunGöz teması gayet güzel. Abisiyle de oynuyo
İnşAllahhTamam korkmayın Allah'ın izniyle bir şey çıkmaz kalbinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?