- 11 Ağustos 2021
- 11
- 1
- 22
- Konu Sahibi Onun annesii
Ben beş yıllık evliyim zaten çok erken yaşta evlendim kocam eğlendiğim ilk haftadan beri bana hem piskolojik hem ekonomik hem de fiziksel şiddet uyguluyor ilk başlarda düzelir diyodum hiç kimseye soylemiyodum sonra bu askere gitti düzelir dedim olmadı geldi çocuk olunca düzelir dedim çocuğumuz oldu duzelmedi hapse girdi orda aklı başına gelir kıymetimizi anlar dedim olmadi zaten evlendigimden beri onun ailesiyle iç içe yaşıyoruz dişimi kırdı ben hamileyken sonra her sinirlendiğinde bıçağa koşar ve,aevine alost seni öldürmekten korkmuyorum der boğazını sıkarak kanatana kadar bırakmaz artık dayanamıyorum üç kere karakolluk olduk ucundede şikayetini geri çekti baskıyla ama bu sefer yine durmadı sırf ondan izinsiz kola ald diye demedigini bırakmadı beni batircaksin senin yüzünden iflas edecek dedi bıçak çekti vurdu babamı aradım gel kızını götür dedi babam gelecekti ben bırakmadım çünkü kocam ve ailesinde silah var iki sonra barismis gibi yaptım onu işe gönderdim bende cocigumu alıp polise gittik orda şikayetçi oldum hastaneye gittim sonra babam aradı kızdı onların oğlunu niye almışsın ara gelip alsınlar çocuğu dedi bende olmaz bırakamam oğlumu dedim babam da ara gelsinler çocuğu alsınlar yoksa küçücük bebek adam yerine koycaklar annesi çocuğumuzu kaçırdı çiçekler sen çocuğu onlara ver en fazla 20 gün sonra alırız kardan dedi bende aradım biz çocuk burodayken gelip aldılar oğlumu beni de polis arabasına bindirip siginma evine götürdüler oradan bı akrabam beni aldı evine götürdü benim babam ve annem başka sehirdeler çünkü şimdi babam yolda buraya gelecek ve çocuğun velayetini onlara verelim diyo millet beş çocuk birakiyo diyo sende bırak hayatını onların çocuğu için mhvetme diyo şimdi biz çocuğun velayetini alırsak onlar çocuğu görme bahanesiyle her gün kampımıza dayancsklar bırak ver onlara zaten bakmazlar köpek gibi gelip geri verirler o zaman biraz naz yaparız yalandan sonra çocuğu alır kendi soyadimiza da veririz diyobnde TM dedim ama oğlum daha iki yaşına bile girmedi ne yapacak yardım edin bu arada boşanma davası acicaz