üc hafta önce cok kotü kaza gecirdik bir yasindaki kizim yemek masasindan sicak corbayi üzerine döktü kolu veyüzünün kücük bir bölümü yandi,arkadaslar bilgisi olanlar lütfen yazsin izi kaliyormu???????
üc hafta önce cok kotü kaza gecirdik bir yasindaki kizim yemek masasindan sicak corbayi üzerine döktü kolu veyüzünün kücük bir bölümü yandi,arkadaslar bilgisi olanlar lütfen yazsin izi kaliyormu???????
gçmiş olsun arkdaşım mrk etme kalmıyor benim de 3 yaşındayken tarhana çorbasının içine düşmüşüm komple yüzüm yanmış şuan yüzümde iz kalmamışçok az alnım la saç dibinde var yüz gerildikçe leke kayboluyor.
dr, zamanla gecer dedi!! ilk günler kabuk bagladi ,döküldü simdide yanan yerlerde kirmizilik var! cok kötü günler gecirdik gözümden yas eksik olmadi sanki iz kalirmis gibi geliyo bana evham yapiyorum birazda galiba ama elimde degil yanik yarasi cok uzun zamanda iyilesiyormus.....sizlere cok tesekkür ederin yüregime su serptiniz....allah böyle bir seyi kimseye yasatmasin!!!!!
çok geçmiş olsun..
benimde bildiğim ve bire bir canlı şahit olduğum olayı anlatayım size.benim babam aşçı lokantada çalışıyor kolune ve göğsüne fırından çıkarmaya çalıştığı kaynak sütlüaş döküldü ve çok kötü yandı. yanığın oluştuğu ilk andan itibaren tamamen iyileşinceye kadar sadece domuz yağı sürdük hiç bir leke iz vs kalması ve çok kısa sürede iyileşti yanık.
bu yağın öyle bir özelliği varmış özellikle yanık yaralarını iyileştirme ve ölen derinin hücrelerin kendisini yenilemesine beslenmesine yardımcı oluyormuş.
yanığın oluştuğu ilk günde hemen kullandık şuanda hiç bir iz leke kalmadı. sizde internetten araştırın bakın yanık tedavisinde ne kadar etkili olduğunu görüceksiniz.
benim aklıma gelen tavsiye edebileceğim bildiğim en canlı örnek bu ve şu anda babamın iki kolunuda karşılaştırın yanan ile yanmayan kolu arasında tek bir nokta fark bulamazsınız çok şükür hiç bir iz kalmadı..
cok gecmıs olsun derınse kalabılır yanı nası yandı bılmıyorum ama oglum kısın elını sobaya degdırdı hemen suya tuttum ama derı su topladı bı kısmı daben yıkarken yırtıldı yanık kremıyel ıyılestı fakat hala ızı var 8-9 ay oldu buyudukce ızın küçülecegını düşünüyorum ben