- 12 Nisan 2012
- 4.638
- 6.980
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuru oksuruk vardi son iki hafta onun oncesinde enfeksiyondan dolayi ateste vardi hep ust uste geldi bizde dr. Alerjiden suphelendi ama malesef test yaptiramadik simdilik iki haftalik oksuruk doneminde yapilan tahliller temiz cikmistiPeki sizin öksürük kuru muydu? Yoksa balgamlı falanmi? Çocukta ateş varmiydi? Benim çocuğum biraz nezle oldu burun akıntısı öldü üç gün sonra öksürük başladı ve bitmedi
Ateş yoksa kesinlikle götürme hastaneye boyle bi zamanda asla hemde. Benimde 4bucuk yasinda kızımda vardi 15gun once virüs muhabbeti çıkmadan götürdük hava ve peditus verdi ayni kuru öldürüldü smdi gecti gunde 3 kereye kadar kullanılıyormuş ben 2 verdim ama siz eczaneye danışmadan almayinArkadaslar beş yaşında çocuğumda 10 gündür nezle sonrası kuru öksürük gelişti ama bı turlu geçmiyor.malum ortalık kötü doktora gitmeye coronavirusten dolayı korkuyorum.hic güvenli gelmiyor.atesi yok,hırıltı,balgam yok.sadece gün içinde sürekli öksürüyor.acaba alerjik mi diyorum.astımdan bile şüphelendim.ilerlermi acaba herşeyi göze alıp hastaneye mi gitsem.kafam karışık.bana önereceğiniz dogla bir yöntem varmı tecrubelerinizi bekliyorum.simdiden teşekkürler
Grip vücuttan atılmak üzereyken şiddetli öksürük yapar ondan da olabilir.Haklısınız :) tabiki biraz daha kimyasalları artırdık acaba ondanmi bilmiyorum.cok çamaşır yıkıyorum.nezle sonrası olduğu için nezleyle ilgilidir dedim ama alerjikte olabilir
canim alerjik benim oglumda da var zaditen diyr bir surup iciriyorum o geciriuor ama sirti falan terlese tekrarlar odasini havalandir bol bolArkadaslar beş yaşında çocuğumda 10 gündür nezle sonrası kuru öksürük gelişti ama bı turlu geçmiyor.malum ortalık kötü doktora gitmeye coronavirusten dolayı korkuyorum.hic güvenli gelmiyor.atesi yok,hırıltı,balgam yok.sadece gün içinde sürekli öksürüyor.acaba alerjik mi diyorum.astımdan bile şüphelendim.ilerlermi acaba herşeyi göze alıp hastaneye mi gitsem.kafam karışık.bana önereceğiniz dogla bir yöntem varmı tecrubelerinizi bekliyorum.simdiden teşekkürler
Merhaba benim oğlumda da aynı şikayet varArkadaslar beş yaşında çocuğumda 10 gündür nezle sonrası kuru öksürük gelişti ama bı turlu geçmiyor.malum ortalık kötü doktora gitmeye coronavirusten dolayı korkuyorum.hic güvenli gelmiyor.atesi yok,hırıltı,balgam yok.sadece gün içinde sürekli öksürüyor.acaba alerjik mi diyorum.astımdan bile şüphelendim.ilerlermi acaba herşeyi göze alıp hastaneye mi gitsem.kafam karışık.bana önereceğiniz dogla bir yöntem varmı tecrubelerinizi bekliyorum.simdiden teşekkürler
Bu dönemde bitkisel bir şey önermem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bende alerjik astım olduğu İçin önerebilirim. Keçiboynuzunu kaynatıp içirin. Kaynamaya başladıktan sonra 7-8 dakika kaynatıp üzerini örtün. Ilıyınca içirin. 3-4 tanesini kurup parçalara ayırıp kaynatın bir bardak suda. Bir kaç gün deneyin faydasını görürsünüzArkadaslar beş yaşında çocuğumda 10 gündür nezle sonrası kuru öksürük gelişti ama bı turlu geçmiyor.malum ortalık kötü doktora gitmeye coronavirusten dolayı korkuyorum.hic güvenli gelmiyor.atesi yok,hırıltı,balgam yok.sadece gün içinde sürekli öksürüyor.acaba alerjik mi diyorum.astımdan bile şüphelendim.ilerlermi acaba herşeyi göze alıp hastaneye mi gitsem.kafam karışık.bana önereceğiniz dogla bir yöntem varmı tecrubelerinizi bekliyorum.simdiden teşekkürler