Arkadaslar beş yaşında çocuğumda 10 gündür nezle sonrası kuru öksürük gelişti ama bı turlu geçmiyor.malum ortalık kötü doktora gitmeye coronavirusten dolayı korkuyorum.hic güvenli gelmiyor.atesi yok,hırıltı,balgam yok.sadece gün içinde sürekli öksürüyor.acaba alerjik mi diyorum.astımdan bile şüphelendim.ilerlermi acaba herşeyi göze alıp hastaneye mi gitsem.kafam karışık.bana önereceğiniz dogla bir yöntem varmı tecrubelerinizi bekliyorum.simdiden teşekkürler
Haklısınız :) tabiki biraz daha kimyasalları artırdık acaba ondanmi bilmiyorum.cok çamaşır yıkıyorum.nezle sonrası olduğu için nezleyle ilgilidir dedim ama alerjikte olabilirBiz swnfoni orkestrasi gibiyiz bu mevsimde, cocuklar ve ben.
Ama on gunde ne degisti hayatinizda ona odaklanin. Mevsimsel olabilir. Eve yeni bir esya aldi iseniz o olabilir, ornegin odasina hali perde vb seyler. Korona korkusuna evi kimyasalla yikayanlardansaniz o olabilir.
Haklısınız :) tabiki biraz daha kimyasalları artırdık acaba ondanmi bilmiyorum.cok çamaşır yıkıyorum.nezle sonrası olduğu için nezleyle ilgilidir dedim ama alerjikte olabilir
Haklısınız :) tabiki biraz daha kimyasalları artırdık acaba ondanmi bilmiyorum.cok çamaşır yıkıyorum.nezle sonrası olduğu için nezleyle ilgilidir dedim ama alerjikte olabilir
Kısa mı :) okadar uzun geldiki bize..akşama kadar olunca üzülmeye endiselenmeye başlamıştım biraz rahatlattiniz teşekkür ederim.insalalh geçer yakın zamanda10 gün kısa bir süre öksürük kesilmesi için.
Odasını havalandırın bolca, geve yatarken kalorifere su koyun, uyumadan hemen önce ballı süt içsin ılık, gün içinde yne bol c vitamini destekli beslensin.
Peki sizin öksürük kuru muydu? Yoksa balgamlı falanmi? Çocukta ateş varmiydi? Benim çocuğum biraz nezle oldu burun akıntısı öldü üç gün sonra öksürük başladı ve bitmediBenimde 5 yasindaki oglumda vardi iki haftadan fazla surdu 2 gun ust uste hava verdiler antibiyotik kullandik ventolin verdi gunde 4 defa kullandik cok sukur gecti onun oncesindede uzun sure ilac ve igne kullanmistik enfeksiyon akcigere inmisti imkaniniz varsa ozel muayenehabeye randevu alip goturun alerji bolumunede gosterecektm her ihtimale karsi randevu almistim ama coronavirus cikinca ortaya cesaret edemedim
Belki de sadece oksurmekten bogazi tahris olmustur bundan once oluyormuydu kuru oksuruguPeki sizin öksürük kuru muydu? Yoksa balgamlı falanmi? Çocukta ateş varmiydi? Benim çocuğum biraz nezle oldu burun akıntısı öldü üç gün sonra öksürük başladı ve bitmedi
Normalde doktorlar 1 haftayı alan öksürük tehlikeli der ama hastalık sonrası olan öksürük maalesef öyle.Kısa mı :) okadar uzun geldiki bize..akşama kadar olunca üzülmeye endiselenmeye başlamıştım biraz rahatlattiniz teşekkür ederim.insalalh geçer yakın zamanda
Hayır olmazdı..belkide onun etkiside vardır.Belki de sadece oksurmekten bogazi tahris olmustur bundan once oluyormuydu kuru oksurugu
Yok korkmadım bizimde aklımıza geldi inşallah değildir ama korona olsa ateşi yüksek olurdu diye düşünüyorum çokta bilmiyorum Allah korusunKorkutmak istemem ama Corona olmuş olabilir mi? Çocuklar hafif atlatıyor belki sadece öksürükle semptomları atlatacaktir ama size de bulaşmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?