- 1 Haziran 2012
- 6.744
- 22.432
- 598
- Konu Sahibi kedimediyedi
-
Arada bir bebek var siz.bu önemli detayı görmeyecek yok sayacak kadar ne yaşadınız acaba hayatınızda bak.simdi merak ettim iyi mi?
Evet böyle bir program var öncesi için sanırım herhalde NATO baş sekreteri katılacak onun için tam hazırlık olmal...ya alt tarafı tanışma ya isteme bile değil ki benim tanışma hikayesine bu kadar itinali davrandığını hatırlamıyorum..Tanışma dediği söz nişan gibi bir durum anladığım kadarıyla, eğer böyle hazırlık gerektiren bir durum varsa bence anlaşılabilir. Nişan önü gelin ya da damat adayı da hasta olabilir ki hazırlıkların eksik olmasından daha önemli bence bu. Onlar hasta olacak belki misafirlere bulaşacak, hazırlıklar yarım kalacak.
Çocuk ahstaligi atlatmışsa yanınızda götürebilir ya da eşinizle farklı bir çözüm bulabilirdiniz.
Laf oraya gitti ama?Benim hayatımı boşverin de açtığınız her 3 konudan 2'si kv şunu dedi kv şunu aldı. Belli ki sizinki baya bu kadınla geçiyor, bana acımak yerine siz de kendinize mi odaklansanız ?
Ayrıca çocuk ne alaka ? Ben çocuğa iyi mi olmuş dedim ?
Laf oraya gitti ama?
2.bucuk
Demek ki resmi olduğunuz güne denk gelmiş. Çok takılmayın, kimseyi bir şeye zorlayamazsınız demek ki bakmak istememiş.Uzak mesafelerde oturuyoruz bazen resmi bazen samimi
Bunun dışında haksız olduğu tek nokta yok kraliçeninsen ikinci yap ben buna bakarım
Ben olsam yagmurlu havada bir bardak su vermem. Anneannemin cenazesinde oğlum 4 yaşındaydı kv hayvanları olmasına rağmen kalabalığa girmesin bana bırak diyip 3 gün baktı.Herkese iyi akşamlar
Bir rahatsızlık ile doktorum hem mr hem kan tahlili istedi.ben de çocuğumu sabah hava soğuk üşümesin hem de uykulu diye kayinvalideme bırakmak istedim zaten hastane ile arasında 10 dakika mesafe var
Bakabilirmisin dedim başka zaman olsa tamam dedi ama hasta değil mi dedi?ben de anne 3 gün önce hafif geçirdi şuan bir şeyi yok dedim
Bilmiyorum ki kem küm etti tanışma öncesi hastalık kapmayalim dedi işlerim var çünkü hasta olursam yapamam gibi şeyler söyledi
Hayır ikisininde hiçbir rahatsızlığı yok bağışıklıkları desem yani 50 60 yaş arası
Bilmiyorum canım annem torunları salya sümük olsa bile bir iş varsa lafını bile etmez bunu da suistimal etmiyoruz yanlış anlaşılmasın ki annem de kalp tansiyon kilo vs var
Açıkçası bu durum beni uzun düşünenlere sevketti kendimi burda kimsesiz hissettim
Hafi diyelim ki ağır grip olsun çocuğum bir şey olsa demek ki öncelik başka şeyler olacak.?bir de demez mi sen ikinci yap ben buna bakarım diye
Şimdi de hastane işlerim olduğunu biliyordu sabahtan beri
Beni aramak yerine eşimi arıyor soruyor ne oldu diye:) bu da tüy dikmek oldu ne diyorsunuz?
Haklıyım değil mi?Çok üzgünclü bir konu.
O zaman izole yaşasınlar dış dünya ile tamamen temas yasak vallahi bilimkurgu filmi senaryosu olduKayinvalideniz de kendince hakli. Cocuklar yaslilara gayette hastalik bulastiriyor. Benimde belli donem annem bakti cocuguma cocugum hasta oldugunda annemde direkt hastalaniyordu. Ben cocuk hastalandiginda anneme bırakmıyordum bulasmasin diye. Yani kv de de haksiz sayilmaz ya
O zaman izole yaşasınlar dış dünya ile tamamen temas yasak vallahi bilimkurgu filmi senaryosu olduKayinvalideniz de kendince hakli. Cocuklar yaslilara gayette hastalik bulastiriyor. Benimde belli donem annem bakti cocuguma cocugum hasta oldugunda annemde direkt hastalaniyordu. Ben cocuk hastalandiginda anneme bırakmıyordum bulasmasin diye. Yani kv de de haksiz sayilmaz ya
Hayır aslında ben kimseye güvenerek çocuk düşünecek insan değilim ki kızımı bile 6 yıl sonra istedimBunun dışında haksız olduğu tek nokta yok kraliçenin
Anladım siz dediniz ki hah hic kimse dik bir yorum yapmamış o halde iş bana düştü işte şimdi kendimi gösterme zamanı dediniz böyle bir yorum yaptınız iyi ettin canım bosver için rahatlasin en azındanYoo ben kv sizin gibi birine gereken şekilde tepki vermiş dedim, cümleyi doğru anlayın.
Öncesinde ne yaşadıniz bilemem. Ancak emin olduğum bir şey var ki kesinlikle ama kesinlikle kimseye güvenip, bakar diye çocuk falan yapmayin.Herkese iyi akşamlar
Bir rahatsızlık ile doktorum hem mr hem kan tahlili istedi.ben de çocuğumu sabah hava soğuk üşümesin hem de uykulu diye kayinvalideme bırakmak istedim zaten hastane ile arasında 10 dakika mesafe var
Bakabilirmisin dedim başka zaman olsa tamam dedi ama hasta değil mi dedi?ben de anne 3 gün önce hafif geçirdi şuan bir şeyi yok dedim
Bilmiyorum ki kem küm etti tanışma öncesi hastalık kapmayalim dedi işlerim var çünkü hasta olursam yapamam gibi şeyler söyledi
Hayır ikisininde hiçbir rahatsızlığı yok bağışıklıkları desem yani 50 60 yaş arası
Bilmiyorum canım annem torunları salya sümük olsa bile bir iş varsa lafını bile etmez bunu da suistimal etmiyoruz yanlış anlaşılmasın ki annem de kalp tansiyon kilo vs var
Açıkçası bu durum beni uzun düşünenlere sevketti kendimi burda kimsesiz hissettim
Hafi diyelim ki ağır grip olsun çocuğum bir şey olsa demek ki öncelik başka şeyler olacak.?bir de demez mi sen ikinci yap ben buna bakarım diye
Şimdi de hastane işlerim olduğunu biliyordu sabahtan beri
Beni aramak yerine eşimi arıyor soruyor ne oldu diye:) bu da tüy dikmek oldu ne diyorsunuz?
Şimdi tabiki bu düşünceniz gayet normal ki bence böyle olmalı amma bazen hani işler böyle yazıldığı gitmez hayatta.Benzer durumda olsam önce eşim bakmalı diye düşünürüm. Kendi anneme bile götürmem çocuğu. Çünkü aile büyüklerinin hastalıklara karşı durumu bizlerden daha hassas olabiliyor. Artı tanışma söz nişan tarzı bir şeyin arifesinde de kimse hasta olmak istemez. Bugüne kadar kaynanayla can ciğer değildiniz belli ki. Bu durumu da eşinizle beraber yönetmeli ve bir taleple gitmemeliydiniz kaynanaya bence.
Şimdi anlaşıldı. Kadının eğer farklı bir özel günü varsa ona istinaden ufak bir grip durumu bile olsa risk almak istememiş. Yani normal ve sağlıklı bir ilişkiniz olmadığı için üzülerek söylüyorum o da çocuğunuzla uğraşmak istememiş maalesef.Şimdi tabiki bu düşünceniz gayet normal ki bence böyle olmalı amma bazen hani işler böyle yazıldığı gitmez hayatta.
Ben hasta olduğu gün gitmedim davetine mesela
Evet can ciğer olduğumuz gün de geldi bazen aylarca aramadığım günler de oldu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?