- 3 Ekim 2017
- 2.435
- 1.786
- 133
- Konu Sahibi Denizhuzurum
-
Merhabalar ailece uyuz Olduk bebeğim var 8 aylık Metrin kullandık sirkeli su kwellda kullandık ama geçmedi perişan oldum doktorunuz size nasıl bir karışım önerdi
Merhaba, bu aralar uyuz meselesini çok duyuyorum. Size neyden veya kimden geçmişti acaba? Hayvanlardan insalanlara geciyor mu acaba, ona göre dikkat edelim.Merhaba, biz de ailecek baya kötü olduk doktora gitmedim ondan dolayı belki sağlıklı değildir dediğim ama bizde işe yaradı. Wilkimson pomad sürdük tüm vucudumuza. Tüm gece bekletip diğer gün yıkanmadan yine sürdük. Bunu yanlış hatırlamıyorsam 2-3 hafta üst üste yaptık. İlaç iğrenç kokuyor is gibi aynı kokusu. Bebeğinize nasıl bi tedavi uygulanır bilmiyorum ama :/ çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun kıyamam kuzummHerkese sağlıklı günler.
Türkiyede yeni salgın mış uyuz salgını..
Kreşe gitmiyor korona var diye evden çıkmıyoruz perşembe günü doktora gittik uyuz teşhisi konuldudaha kotüsü ilaç yok eşimin bakmadığı eczane kalmadı depoda ilaç yok deniyor. Uzman, araştırma Dr. Dr gezdik çözümü losyonu kremi kullanmak ama yok .
Zaman çok kötü, nefret ediyorum yaşadığım şu zamandan.
Başına gelen çözüm bulan varmı kaşımaktan uyuyamıyor yavrum. Eldivenle dokunuyorum ben pismiyim anne diyorellerim yara bebeğim benden sana bulaşmasın diyorum. İçim yanıyor başına gelen duyan bilen var mı?
Merhaba, bu aralar uyuz meselesini çok duyuyorum. Size neyden veya kimden geçmişti acaba? Hayvanlardan insalanlara geciyor mu acaba, ona göre dikkat edelim.
Koltuklari yikatip buyuk plastiklerle kapatsaniz? Yastik, yorgan bunlarin hepsi tehlikeli, hic uyuz olmadik ama bitlendi kizim bana da bulastirdi, evde 2 hafta elime gecen herseyi hergun kaynattim nerdeyse, anca kurtulduk.Hangi karışımla atlattıniz 2 kere eczane karisimi kullandık 3 defa kwellada çocuklarımla mahfoldum hala geçmedi evde halı yok kıyafetler poşette ev evlikten çıktı Hersey uyuzluymus gibi geliyor kafayı yicem
Buharlı makineyle koltuk temizledik büyük çöp posetleriyle koltukları bazalari kapattık yıkanan Hersey poşetlendi ama yok geçmedi artık yoruldumKoltuklari yikatip buyuk plastiklerle kapatsaniz? Yastik, yorgan bunlarin hepsi tehlikeli, hic uyuz olmadik ama bitlendi kizim bana da bulastirdi, evde 2 hafta elime gecen herseyi hergun kaynattim nerdeyse, anca kurtulduk.
Peki bi yerde birinden almaya devam ediyo olabilir misiniz? Ne biliyim esiniz calistigi yerde ortak onluk, tulum vs hepsinin ayni yere asili oldugu bi yerde calisiyodur falan?Buharlı makineyle koltuk temizledik büyük çöp posetleriyle koltukları bazalari kapattık yıkanan Hersey poşetlendi ama yok geçmedi artık yoruldum
Yok öyle bi yerde çalışmıyor tek başına çalışıyor bi yerde bisey var eksik ama çözemedimPeki bi yerde birinden almaya devam ediyo olabilir misiniz? Ne biliyim esiniz calistigi yerde ortak onluk, tulum vs hepsinin ayni yere asili oldugu bi yerde calisiyodur falan?
Oğlum 2. Sınıfa daha hiç başlayamadıPeki bi yerde birinden almaya devam ediyo olabilir misiniz? Ne biliyim esiniz calistigi yerde ortak onluk, tulum vs hepsinin ayni yere asili oldugu bi yerde calisiyodur falan?
Calistigi yeri dezenfekte ediyo musunuz?Yok öyle bi yerde çalışmıyor tek başına çalışıyor bi yerde bisey var eksik ama çözemedim
Yok canim sirke filan hepsini denedik 3 tane doktora gittik en son wilkinson pomad verdi 1 gun surebildik okadar zorduki sürümü uygulamada çok zorlandım cocuklara.Nette tuz, sirke, aloavera'li tarifler var ama maksimum 10 gunde gecer diyo, acaba baska bi dr.a mi gitseniz?
Eşimde olmadı yani ne kaşıntı var ne kızarıklık yada oldu ilaçlarla atlattı muhtemelen. Tek bi yerde çalışmıyor canim pazarlama ile uğraştığı için belirli noktalara gidip çıkıyor. Ama cocuklarla ben köşe kapmaca gibiyiz. 4 aydır sarılmadım bile bugün kızım anne kokunu çok özledim dedi çok ağladımCalistigi yeri dezenfekte ediyo musunuz?
Yok canim sirke filan hepsini denedik 3 tane doktora gittik en son wilkinson pomad verdi 1 gun surebildik okadar zorduki sürümü uygulamada çok zorlandım cocuklara.Yarın tekrar gideceğiz insallah bakalım ne dicek
İnsallah canim kurtuluruz. Sorcam ne güçlü bi pomadsa yaptırın dicem. Yarin gelince haber vercem insallahInsallah gecer artik kurtulursun, ben de cok uzuldum, yaz dr.dan gelince, adama sor mutlaka alternatif pomad
Bekliyorum, gecmis olsun simdidenİnsallah canim kurtuluruz. Sorcam ne güçlü bi pomadsa yaptırın dicem. Yarin gelince haber vercem insallah
Doktora gittik canim bende bsey göremedi ama var diyorum kuruluktan olmuştur devam etse gece uykularından uyanırsın kaşıntıdan dedi e cocuklardada var dedim onlarda uyuyamazdi dedi ama emin olamadım icim rahat etsin die dermiton du sanırım öyle bi ilac verdi suan kabus bitti mi emin değilim hiç bitmiycek gibiydi sanırım sona yaklaştıkBekliyorum, gecmis olsun simdiden
Cok sevindim canim, biraz bakmistim nette, psikolojik olarak devam ederbi süre diyodu bazi sitelerde. Bence bol bol nemlendir cildini. Inşallah bitmiştir artik. Gozunuz aydin.Doktora gittik canim bende bsey göremedi ama var diyorum kuruluktan olmuştur devam etse gece uykularından uyanırsın kaşıntıdan dedi e cocuklardada var dedim onlarda uyuyamazdi dedi ama emin olamadım icim rahat etsin die dermiton du sanırım öyle bi ilac verdi suan kabus bitti mi emin değilim hiç bitmiycek gibiydi sanırım sona yaklaştıkyarın bide başka doktora gidecegim dilim çok yandı bundan iyice emin olmak istiyorum
İnsallah canim tesekkur ederizCok sevindim canim, biraz bakmistim nette, psikolojik olarak devam ederbi süre diyodu bazi sitelerde. Bence bol bol nemlendir cildini. Inşallah bitmiştir artik. Gozunuz aydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?