- 28 Kasım 2010
- 41.798
- 138.481
- 798
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Buna ben de katiliyorum,uyku egitimi versen de cocuk belli bir sure sonra kendi ayarlarina donuyorya çocuklar kendi uyku sistemini kendi yaratıyor, sen kendi sistemini getiremiyorsun çocuğun ayarlarıyla oynamış oluyoruz daha da kötü oluyor o zaman, bence anaokuluna başlayınca düzelir
Allah rizasi icin konum tasinmasin yardim edin bana.
Oglum subatta 3yasina girecek dogdugu günden bu yana tek 1gece bile uyanmadan uyumadim. Cok az uyuyor artik korkuyorum hasta olacak. Aksam 9bucukta yatiyor bazen 3de uyaniyor yatakta 2saat bakiyor salliyorum tekrar uyuyor 8e kadar. Bazende 3de uyanmadiysa Saat 5de ayakta. Mecburen öglen 1de yatiriyorum 3de zorla kaldiriyorum yoksa kalkmak istemiyor. Cogu kez öglen kaldirmadim kiyamadim 1den 5e kadar uyudu. Gece 23de yatti sabah yine 5de ayaktaydi. Öglen uyutmamayida denedim 7de uyuya kaldi 2de uyandi. Caresizim yorgunum yani durum şuki oglum günde gece-gündüz dahil 9saaten fazla uyumuyor gercekten cok az. Internetten bakiyorum 3yasinda bi cocugun sadece gece uykusu 10-12 Saat arasi bnmki toplam 9saat uyuyor. Nolurr yasayan varmi yardim edin bana. Benim derdimde bu Allah baska dert vermesin ama dayanamiyorum artik. Tükendik esimle.
Aminnnnnn Allah saglik sihhat versin evlatlarimiza. Bizede Sabir versin. Bizimde babamiz cok sabirli. Biz tüm gün ugrasiyoruzya ondan galiba.babalar ise gidiyor brz rahatliyorBenimde kızım aynı durumda 3 yaşında doğduğundan bu yana olan süreçte gece uykusu diye bişey yok,ilginç olan gündüz de uykuya ihtiyaç duymuyor.Kocagün toplamda 7-8 saat uyuyor gece 12 de yatsa bile 2 de kalkıyor 2 yatırsam 4 de kalkıyor.Heryolu herşeyi denedim pedegog a da götürdüm düzenli onun dedikleri de fayda etmeyince genetiktir dedi son olarak.Karı koca ayakta ruh gibiyiz temposuna ayak uydurmaya çalışıyoruz Baba bana göre çok daha sabırlı ama benim sinirler oldukça yıprandı.Rabbim sizede kolaylık versin Sağlıkla büyüsünler inşallah evlatlarımız.
Uyuma süresi normal benim kızımda 9 saat felan uyuyor günde kıyamadım felan diyorsun gündüz yattığında ama yanlış iki saati geçirme benim kızımla yaşıt oğlun günde Bi saat anca uyur kızım oda akşam üzeri değil bazen gün içinde uyutmuyorum akşam da 9 a kadar oyalayıp yatırıyorum birde artık sallamasan çocuğu bebek değil artık gerçi her çocuk bir değil ama alıştırmaya çalış biraz sabır istiyor ama sonrası guzelAllah rizasi icin konum tasinmasin yardim edin bana.
Oglum subatta 3yasina girecek dogdugu günden bu yana tek 1gece bile uyanmadan uyumadim. Cok az uyuyor artik korkuyorum hasta olacak. Aksam 9bucukta yatiyor bazen 3de uyaniyor yatakta 2saat bakiyor salliyorum tekrar uyuyor 8e kadar. Bazende 3de uyanmadiysa Saat 5de ayakta. Mecburen öglen 1de yatiriyorum 3de zorla kaldiriyorum yoksa kalkmak istemiyor. Cogu kez öglen kaldirmadim kiyamadim 1den 5e kadar uyudu. Gece 23de yatti sabah yine 5de ayaktaydi. Öglen uyutmamayida denedim 7de uyuya kaldi 2de uyandi. Caresizim yorgunum yani durum şuki oglum günde gece-gündüz dahil 9saaten fazla uyumuyor gercekten cok az. Internetten bakiyorum 3yasinda bi cocugun sadece gece uykusu 10-12 Saat arasi bnmki toplam 9saat uyuyor. Nolurr yasayan varmi yardim edin bana. Benim derdimde bu Allah baska dert vermesin ama dayanamiyorum artik. Tükendik esimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?