- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Gündüz uyutmasan akşamda saat 8 gibi uyusan nasıl olur.Belki 2gün sana çok eziyeti olur gunduz uyumak icin aglar ama 2 gün sonra rahat edersin.Gündüz uyuyor gecede erken yatınca erken uyanıyor normal gibi geldi bana.
Sabah 5de kalktigi icin mümkün dgl aksam 8e kadar durmaz oturarak uyur onlarida denedim 1ay uyutmamayi faydasi yok yok olmuyor
Benim arkadasimin cocuguda uyumuyordu Dr.a sormus burdaki doktorlar bizdende panik cocugu 1senedir rahat birakmiyolar suruplar fitiller neler denediler neler ben doktora sormak istemiyorum bunlarla ugrasamam bile. Insallah yetiyordur okadar uyku aslinda uyuklamiyor aksamlari ztn bnm oglumun uykusu varsa tasin üstünde uyur beni dinlemezki.açık havada vakit geçiriyor mu, yeterince yoruluyor mu, yani internetteki hiç bişey çocuklara tam uymaz ki, sanki bizim uyuyor mu, bi yetişkin 8 saat uyumalı yazıyorlar 8 saat uyuyabilen yetişkin çok az, belki ona 9 saat yetiyordur bu kadar panik yapma bence, gün içinde uykulu değilse yorgun değilse, bilişsel yeteneklerinde düşüklük yoksa belki de onun için normaldir ama doktora sormak en iyisi tabii
Zaten kendimi gectim ben o halsiz düsecek diye korkuyorum. Hasta olacak diye korkuyorum ben alistim göz alti morluklarimla yasamayaya çocuklar kendi uyku sistemini kendi yaratıyor, sen kendi sistemini getiremiyorsun çocuğun ayarlarıyla oynamış oluyoruz daha da kötü oluyor o zaman, bence anaokuluna başlayınca düzelir
Evet cocuga sakinlestirici veriyorlar ben ogluma bunu yapamam. Benim kuzumda coooooooookkkk hareketli 5dak oturmuyor hava aldirmaya özen gösteriylrim hergün sabah aksam disardayiz kar bile yagsa. Uyku düzenini nasil verecegimi bilmiyorum iste. Etrafimdaki cocuklara bakiyorum inanilir gibi dgl. Aksam 8den sabah 8e kadar yatiyorlar öglende 2saat yatiyorlar benimkiyle ayni yastalar hemenhemen. Kgsu 15 kilo gayet normal onuda düsünüyorum herseyi normal Allaha binsükür disleri hala bitmedi emzigini kemirip duruyor ondanmi diye düsünüyorum bilemiyorum bellkide bu dönemde gececek yoksa 18yasina kadar böyle uyumiyacakmi aman Allahim delirdim galiba bunlari bile düsünüyorumŞurup ve fitil mi ne alaka onlar ? Çocuğu uyuşturup öyle mi uyutuyorlar inanılır gibi değil
senin için bir kaç zaman zor olabilir ama uyku eğitimi vermeyi denesen yani süre biraz uzayabilir ama düzene girer en azindan
Benim arkadasimin cocuguda uyumuyordu Dr.a sormus burdaki doktorlar bizdende panik cocugu 1senedir rahat birakmiyolar suruplar fitiller neler denediler neler ben doktora sormak istemiyorum bunlarla ugrasamam bile. Insallah yetiyordur okadar uyku aslinda uyuklamiyor aksamlari ztn bnm oglumun uykusu varsa tasin üstünde uyur beni dinlemezki.
Insallah bu günlerde gecer cünki sabrim kalmadi gercekten cok zor uyumayan cocuk.yok canım ya ne şurubu, ne fitili zaten vermezsin de sakın ha, yetiyor demekki uykusu canım
Ayyy gercekten mi. Cok sagolun cok korkuyorum ben hastalancak diye icime su serptiniz. Yani normal öylemi gece 7gündüz 2Saat uyumasi. Demekki uykusu olsa uyur inanin gece 3-5 kez kalkmak cok yorucu.Bu kadar neden panik yaptınız anlamadım. Benim iki çocuğum var. İkisinide ben yetiştiriyorum. İkisinin de uyku düzeni farklı. Oğlum 4,5 yaşında kaçta yatarsa yatsın yaz kış en geç sabah altıda kalkar. Kızım 9 aylık olmasına rağmen emin olun oğlunuzun yarısı kadar uyumuyor. Herşeyden önce çocuklar kendi düzenlerini belirliyor. Bu kadar sıkıntı yapmayın. 9 saat uyku hiçte az değil. Uyumuyor diye hasta olmaz
Benim arkadasimin cocuguda uyumuyordu Dr.a sormus burdaki doktorlar bizdende panik cocugu 1senedir rahat birakmiyolar suruplar fitiller neler denediler neler ben doktora sormak istemiyorum bunlarla ugrasamam bile. Insallah yetiyordur okadar uyku aslinda uyuklamiyor aksamlari ztn bnm oglumun uykusu varsa tasin üstünde uyur beni dinlemezki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?