arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu durum için hastanelerin hangi bölümüne gidiliyor. bizde eşimle 9 aydır deniyoruz ama daha bir sonuç alamadık. bende bugün aile hekimine gidip beni yönlendirmesini isteyecektim.
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu durum için hastanelerin hangi bölümüne gidiliyor. bizde eşimle 9 aydır deniyoruz ama daha bir sonuç alamadık. bende bugün aile hekimine gidip beni yönlendirmesini isteyecektim.
canım kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gidebilirsin. benimde 1 seneyi geçince gittim.alttan ultrasonla muayene yaptı birşey çıkmadı. Eşimden spermiogram testi istedi ve reglmin 2. günü o testle gitmemi istedi.
canım kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gidebilirsin. benimde 1 seneyi geçince gittim.alttan ultrasonla muayene yaptı birşey çıkmadı. Eşimden spermiogram testi istedi ve reglmin 2. günü o testle gitmemi istedi.
Kızlar dün hastaneye gittim klomen bitti 2 gün sonra sordu agrim varmı var dedim ne tarafta solda dedim. Geç bakalım dedi vajinal ultrasonla baktı evet solda 1 tane büyümüş ama çatliycak kadar değil dedi cumartesi tekrar gel bakalım ona göre müdahale ederiz dedi. Kızlar sadece 1 tane yumurtam var
öncelikle adetin 3. günü çağırır hormonlarına bakmak için kan verirsin ultrasonla bakar kistin varmı ve yumurtlamada çağırır yumurtan gelişmişmi diye cnm ve eşindende test isteyebilir.....