Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çocuğum olmuyor diye doktora gitsem bana ilk ne yapar
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu durum için hastanelerin hangi bölümüne gidiliyor. bizde eşimle 9 aydır deniyoruz ama daha bir sonuç alamadık. bende bugün aile hekimine gidip beni yönlendirmesini isteyecektim.
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu durum için hastanelerin hangi bölümüne gidiliyor. bizde eşimle 9 aydır deniyoruz ama daha bir sonuç alamadık. bende bugün aile hekimine gidip beni yönlendirmesini isteyecektim.
canım kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gidebilirsin. benimde 1 seneyi geçince gittim.alttan ultrasonla muayene yaptı birşey çıkmadı. Eşimden spermiogram testi istedi ve reglmin 2. günü o testle gitmemi istedi.
canım kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gidebilirsin. benimde 1 seneyi geçince gittim.alttan ultrasonla muayene yaptı birşey çıkmadı. Eşimden spermiogram testi istedi ve reglmin 2. günü o testle gitmemi istedi.
Kızlar dün hastaneye gittim klomen bitti 2 gün sonra sordu agrim varmı var dedim ne tarafta solda dedim. Geç bakalım dedi vajinal ultrasonla baktı evet solda 1 tane büyümüş ama çatliycak kadar değil dedi cumartesi tekrar gel bakalım ona göre müdahale ederiz dedi. Kızlar sadece 1 tane yumurtam var
öncelikle adetin 3. günü çağırır hormonlarına bakmak için kan verirsin ultrasonla bakar kistin varmı ve yumurtlamada çağırır yumurtan gelişmişmi diye cnm ve eşindende test isteyebilir.....