öncelikle adetin 3. günü çağırır hormonlarına bakmak için kan verirsin ultrasonla bakar kistin varmı ve yumurtlamada çağırır yumurtan gelişmişmi diye cnm ve eşindende test isteyebilir.....Çocuğum olmuyor diye doktora gitsem bana ilk olarak hangi tedavi yöntemini verecek giden var mi bu durumdan
Bir senedir bebeğim olmuyor kontrol icin gitmistim hormon testi yaptı ve hersey normaldi kist falan yok dedi bu sebepten dolayı gitmek istiyorum ama kötü bişey dicek diye de cok korkuyorumöncelikle adetin 3. günü çağırır hormonlarına bakmak için kan verirsin ultrasonla bakar kistin varmı ve yumurtlamada çağırır yumurtan gelişmişmi diye cnm ve eşindende test isteyebilir.....
cnm yumurtlamanı kontrol ettimi bunun iççin ay ortası yani iki adet ortası bakması lazım o da normalse düzenli de adet görüyorsan korkma inşallah ama eşini ihmal etme mutlaka gitsin benim gibi 3 sene sonra öğrenirsen önleminide geç alırsınız.....Bir senedir bebeğim olmuyor kontrol icin gitmistim hormon testi yaptı ve hersey normaldi kist falan yok dedi bu sebepten dolayı gitmek istiyorum ama kötü bişey dicek diye de cok korkuyorum
Teşekkür ederim esimde bende kontrol den gecmistik esime hap yazdi doktor bende adet düzensizliği vardi yani 35 gunde oluyodum adetlerimi buda normal dedi doktor. Fakat şimdi 28-30 gunde oluyorumKac yillik ewlisin onu sorar ona gore hareket eder bn gitmistim senden once eain gelsin onu kontrol edelim demisti yani onun sonuxkarina bakalim ona gore harekwr eselim demisti sorrun belki sende dgldir ondadir o temizse sana tedaviye baslari demisti esini isterse sperm veriyo onu inceliyolar temizse sna bakiyolar
Hayır yumurtlamami kontrol etmedi o nasıl oluyorcnm yumurtlamanı kontrol ettimi bunun iççin ay ortası yani iki adet ortası bakması lazım o da normalse düzenli de adet görüyorsan korkma inşallah ama eşini ihmal etme mutlaka gitsin benim gibi 3 sene sonra öğrenirsen önleminide geç alırsınız.....
iki adet arası çağırır gidince yumurtlama takibi istiyorum de........yumurtaların gelişimine bakar ona göre ilaç verir....Hayır yumurtlamami kontrol etmedi o nasıl oluyor
Adetlerim düzensizdi 35-40 günde bir oluyorum fakat son iki aydır duzene girdi diyebilirimcnm yumurtlamanı kontrol ettimi bunun iççin ay ortası yani iki adet ortası bakması lazım o da normalse düzenli de adet görüyorsan korkma inşallah ama eşini ihmal etme mutlaka gitsin benim gibi 3 sene sonra öğrenirsen önleminide geç alırsınız.....
Teşekkür ederim inşallah en kisa zamanda gitcem doktoraiki adet arası çağırır gidince yumurtlama takibi istiyorum de........yumurtaların gelişimine bakar ona göre ilaç verir....
Merhaba Aylin,Bir senedir bebeğim olmuyor kontrol icin gitmistim hormon testi yaptı ve hersey normaldi kist falan yok dedi bu sebepten dolayı gitmek istiyorum ama kötü bişey dicek diye de cok korkuyorum
çok teşekkür ederim bilgilerin için. amin inşallahhMerhaba Aylin,
İlk olarak vajinal muayene yapılıyor, normalse kist veya rahimde polip veya miyom yoksa, adetin 3. günü hormon testleri ile 21. günü yumurtlama olup olmadığını anlamak için tahliller yapılıyor. Onlar da normalse en son rahim filmi çekiliyor. Şimdiden geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda hayırsıyla bebeklerimizi göndersin inşallah:)
Canım ben gittim 9 ay olmuyor dedim. Regl 3.gunu gel dedi gittim Alttan baktı kist vs bişi yok dedi kan tahlili istedi. Kanda LH. TSH. FSH. PROLAKTIN. baktılar temizdi. Klomen yazdı regl 5 inci günü başla 5 gün 2 tablet sabah akşam tok iç dedi bugün son gün klomenim bitiyor.Klomen bitince 2 gün sonra yumurta takibi yapılacak kendiliğinden çatliycak gibiyse gün ve saat vericem ilişki için ama değilse çatlama iğnesi vurulacakmisÇocuğum olmuyor diye doktora gitsem bana ilk olarak hangi tedavi yöntemini verecek giden var mi bu durumdan
Ben bir yıllık evliyim bu ayda olmazsa bende gitcemCanım ben gittim 9 ay olmuyor dedim. Regl 3.gunu gel dedi gittim Alttan baktı kist vs bişi yok dedi kan tahlili istedi. Kanda LH. TSH. FSH. PROLAKTIN. baktılar temizdi. Klomen yazdı regl 5 inci günü başla 5 gün 2 tablet sabah akşam tok iç dedi bugün son gün klomenim bitiyor.Klomen bitince 2 gün sonra yumurta takibi yapılacak kendiliğinden çatliycak gibiyse gün ve saat vericem ilişki için ama değilse çatlama iğnesi vurulacakmis
1 yıldır mı düşünüyorsunuz çocuk? 1 yılı astiysaniz bence gitmesin..Ben bir yıllık evliyim bu ayda olmazsa bende gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?