Çocuk Hastalıkları Cocugum kusuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kusuyor

• Kusma

OY: 0 0,0%
  • Cocuk

OY: 0 0,0%
  • Anne

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Leyla Azerbaycan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
22
7
30
Merhabalar azerbaycandan yaziyorum lutfen yardimci olun bana çocuğum dört gün önce mide gripi geçirdi ve her yediğini kusuyordu.sonra doktora götürdüm serum filan yapdılar iyileşdi.ama sorun var artık yemiyor kötü yemek yiyor ve istemediği için bazen kusuyor doktora sordum dediki tam
iyileşmediği için öyle sanıyorki hep kusacak o yüzden korkuyor beyninde kaldı korku hissi var bende çok üzülüyorum ve korkuyorum yardımcı olun lütfen nedenini bilen ve ya bu durumu yaşayan varmı?🙏🏻

Vallah suan kac yasinda kusma surubu var aslinda iki gun oncr beim kizimda oyleydi az az ver yogurt sevdigi seyler ha birde yrmek hatrlatma doktorun dedigi gi biraz zamnla grciyor
Cok twk ediyorum inşallah gecer Allah yardımcımız olsun şurup yerine sirop verdim motilimum deye sirop var ama çok aşırı kusmadığı ve hasta olmadığı için veremiyorum

Cok twk ediyorum inşallah gecer Allah yardımcımız olsun şurup yerine sirop verdim motilimum deye sirop var ama çok aşırı kusmadığı ve hasta olmadığı için veremiyorum
Rica edrim canim dedigim ilaci rec3tesiz eczaneden bile alabilirsiniz cok hafif geb3likte bile onu veriyorlqr sadrce viraz uyku yapiyor benim cuma oyle oldu pazara biseyi kalamadi ishali falan yokda sikinti yapma bise olmaz az az yesin hatta bir ogun yese bile yetr

Tewekkur ederim rahatladım biraz
Rica edrim canim dedigim ilaci rec3tesiz eczaneden bile alabilirsiniz cok hafif geb3likte bile onu veriyorlqr sadrce viraz uyku yapiyor benim cuma oyle oldu pazara biseyi kalamadi ishali falan yokda sikinti yapma bise olmaz az az yesin hatta bir ogun yese bile yetr
Bizde dort gun oldu iyi olmasına iyi ishal filanda değil sadece yemiyor istemediğinide kusuyor

İyi günler. Benim kızım gökçehanımda benzer bir durum var. Bebeğim 12 aylık. Dört gündür, bir kusma, bir burun akıntısı, bir ishal, bir öksürük tuttu bitmiyor. İştah sıfır oldu. Öncesinde gece ve gündüz gayet iyi besleniyordu. Şimdi ise sadece su istiyor. Kaşıkla veya biberon ile yiyecek ve içecek istemiyor. Sadece su tüketiyor. Bir yarım saat, bir saat iyi sonra bir öksürük başlıyor sanki balgamı atacak gibi ardından kusuyor. Ve içtiği suyuda olduğu gibi istiğfar ediyor. Ardından tekrar su içmek istiyor. Ancak mama veya süt biberonunu görünce reddediyor. Dr a gittik lakin ilaçları bile zar zor içiriyorum. Kaldı ki fayda da vermedi. Tecrübe eden arkadaşlar fikir verirlerse sevinirim.

İyi günler. Benim kızım gökçehanımda benzer bir durum var. Bebeğim 12 aylık. Dört gündür, bir kusma, bir burun akıntısı, bir ishal, bir öksürük tuttu bitmiyor. İştah sıfır oldu. Öncesinde gece ve gündüz gayet iyi besleniyordu. Şimdi ise sadece su istiyor. Kaşıkla veya biberon ile yiyecek ve içecek istemiyor. Sadece su tüketiyor. Bir yarım saat, bir saat iyi sonra bir öksürük başlıyor sanki balgamı atacak gibi ardından kusuyor. Ve içtiği suyuda olduğu gibi istiğfar ediyor. Ardından tekrar su içmek istiyor. Ancak mama veya süt biberonunu görünce reddediyor. Dr a gittik lakin ilaçları bile zar zor içiriyorum. Kaldı ki fayda da vermedi. Tecrübe eden arkadaşlar fikir verirlerse sevinirim.
Canim biraz geç gordum özur dilerim şimdiye düzelmişdir inşallah benimki düzeldi çok şükür iştahı filanda yeni virusmu nemi nevrovirus diye bişey Allah korusun cocuklarimizi🙏🏻

X