Çocuğum ilaç içti

Ne demek kimse elinden alamaz bal gibi de devlet elinden alır! Oh be çocuk ilaçları içsin sen evde buraya konu aç tabii canım kimse elinden almaz.
Kadının en başından en sonuna kadar yazdığı yazıları sen okumadın galiba
Çocuğunu hap içti diye elinden alacaklar korkusuyla doktora götürmemiş kızı sabaha kadar evde gözlem altında tutmuş içtiği haplarda hafif hap değil neymiş çocuğunu elinden alırlarmış bi hap içti diye

Bu ekran görüntüsü ile hemen Bursada çocuklarla ilgili kurumda çalışan arkadaşıma mesajı atıyorum nereye gerekli şikayet yapılacaksa yapacağım.

Şimdi okuyorum yoğun bakımda yatan çocuğu olmuş Bursa'daki makamda görevli arkadaşıma ileteceğim.

Siz okumadınız galiba. Kadın çocuklar elimden gidecek korkusuyla ölüme terk ediyo resmen. Devlet almasın da azrail alabilir gibi.. 3 yaşında çocuk değil o daha bebek. Bu ikinci olayları ilk olsa da büyük bi ihmal var. Kadın geçmiş bulaşık yıkıyomus. Nesini savunuyosunuz. Analiktan dem vuruyo bide pabucumun anası. Kadın emniyete çocuk da önce tedaviye sonra devlete emanet edilmeli. En ama en sagliklisi budur. Kac yaşına gelmiş Kadın başına daha öncede gelmis ne diye dikkat etmiyo. Hadi ordan derler adama.

Bu mesajın ekran görüntüsünü arkadaşıma attım dönüş yapsın ne olacak bildireceğim. Bu çocuklar sahipsiz değil elinizden alınacaksa alınması gerekiyorsa alınacak

Tamam elinden alınır diyelim hep beraber kadına ozaman bidaha böyle birşey olduğu zaman doktora hastaneye gitmesin evde çocuğun ölmesini daha beter beklesin ozaman
Ya siz iyi misiniz.? Doktora gitmekten korktuğu için çocuk elinden alınmaz mi dicez. Mal mı bu herseyi dusunuyoda bunu bilmiyo mu bunun önlemini niye almiyo. Lak lak laf yetistirecegine alip goturseydi hastahaneye. Bunca insan yazdı buraya bi sizsiniz kadını ve olayı savunan. Pes doğrusu!!
Ayrıca aman devlet almasin diye sorumsuz bi insanın elinde 2 sabi heder mi olsun. Alsın devlet? Ne cekinceniz var. Devlet anadan daha mi tehlikeli ?
Bi daha bole bi sey olmasin diye kadının gönlünü eyleceyez Hee? Oldu canim kaç şeker olsun?? Bi daha böyle bi sey olmasın diye zaten devlet almalı anliyonuz mu? İnsanı sinir stres sahibi yapıyoruz ya.

Ne yazacağımı bilemedim. Çocuğu hastaneye yetiştirin.
Bu sakin tavrınız normal değil.

E zaten alsınlar elinden
Bakamıyorsun!
Ya da bilerek veriyorsun!
Bir kere başına gelse kaza denir
Bu kasıtlı demek ki

hemen acile koşun midesini yikasinlar çoçugun burda ne medet ummayi bekliyorsunuz kimse birsey yapamazki ambulans arayin birsey yapin çoçuga birşey olmasin hemen bari kustursaydiniz hemen bu kadar rahat olmayin lutfen çocugunuzun hayati soz konusu babasi nerde

Eyer gitmezseniz çocugunuza birsey ola bilir gidemem falan yapmayin her annenin başina gele bilir ama onemli olan hemen doktor mudahilesi

Manisa barosu çocuk hakları komisyonuna ve Manisa il sosyal hizmetler müdürlüğüne yaptığın tüm paylaşımların ekran görüntülerini alıp gönderdim.

Ne o yoksa çocuğun ölmesini mi bekliyorsun ? Çünkü çocuk yaşarsa belki ilaçları senin ona verdiğini söyleyecek? Çocuğa bir şey olursa yanlışlıkla içti diyeceksin, telefonuna el konunca açtığın bu konuyu görecekler ve senin suçsuz olduğunu forumlarda yardım arandığını görecek ve seni bırakacaklar sanıyorsun dimi?

Evet bi şoka giren arkadas daha. Hosgeldin aramıza. Neler dedik neler ettik. Sonuc ne oldu bilmiyoruz inşallah bebe iyidir

Bilgilendirme amaçlı yazıyorum büyük ihtimalle zaten çözüme kavuşmuştur böyle durumlarda ambulans ilçeye de kasabaya da köye de gelir. Bunların dışında ilaçlarda doz aşımında 112 den yardım aldıktan sonra 114 numaralı ulusal zehir hattını arayıp bilgi alın ve neler yapılması gerektiğini öğrenin. Bu hat sadece ilaç zehirlenmeleri değil hayvan sokmalari, kimyasal zehirlenmeler, bitkisel(mantar vb) tüm zehirlenmeleri kapsıyor.

Bacım sen neler duydun nelere şahit oldun. Akıl alır gibi değil bu verdiğin örnekler.

Evet bi şoka giren arkadas daha. Hosgeldin aramıza. Neler dedik neler ettik. Sonuc ne oldu bilmiyoruz inşallah bebe iyidir
VAllaha benim şu an koşturub çocugu hastaneye goturesim geliyor şu an bir anne olarak kendimi yerine koydum herhalde heyacandan kalbim dururdu Allah kimseye gostermesin

Problem şu ki ambulansa haber vermemekte direniyor. Hatta 40 haneli köyde aracı olanlar olmasına rağmen yardım da istemiyor! Bir mesajında zaten götürmezler diye yazmış! Bizim insanımız kesinlikle öyle değil çocuğun zehirlenecek ve aracı ile hastaneye yetiştirmeye çalışmayacak ! Bırak köylüyü şurada sokakta tanımadığımız insan bayılsa atar arabamıza götürürüz en kötü ambulans çağırırız

VAllaha benim şu an koşturub çocugu hastaneye goturesim geliyor şu an bir anne olarak kendimi yerine koydum herhalde heyacandan kalbim dururdu Allah kimseye gostermesin
Mevlam hic bi ana babayı böyle imtihan etmesin.
Bu yanlışlık felan değil kuzu. Bu işin altından çok şey çıkar da haberimiz olmaz bizim. Olay çok karmaşık. İlk de degil aynı olay daha önce olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…