Çocuğum ilaç içti

Şikâyet edene sormalısınız bende hiç bir bilgi yok. Şikâyet eden Cimer'de yer alan gelişmeyi buradan paylaşabilir.
Sizden savcilik tarafından kimlik bilgisi vs istenmedi yani..Ne kadar ağır ilerliyor her şey, belki gerçek belki değil...ogrenemiyoruz bile. Teşekkürler

Neden kusturulmaz? Sistemden cabucak cikmasi iyi degil mi?(hastaneye gidilecek tabii ki, ama oncesinde)
Benim kardeşlerimin biri eczacı biri doktor. Onlar asla kusturmamak lazım diyorlar. Bazı ilaçlar için iyi birşey olabilir ama hepsi için geçerli değil bunu biz bilemeyeceğimiz için kusturmayin dedi onlar. Birşey yedirmemek lazım çünkü mideleri yikanirken burundan hortum sokup yapiyorlar. O yenilen şeyler hep burnundan geliyor çocuğun o yüzden hemen hastane ....

Ben burda yazılanları görünce çok garip oluyorum, gerçek mısınız acaba diye. Hiç mi direkt ambulansı aramadınız ambulans karda kışta fırtınada bile dağlara bayırlara çıkar. Kasabada olmanız bişey değiştirmez. Umarım sağ salim kurtulmuştur o bebek

Sanırım çocuğu uyuşturmak için içirdi ilaçları sonrada korktu bana kalırsa.yoksa bana da hiç mantıklı gelmedi bu çaresizlik.ayrica bir anne ne kadar çaresiz olursa olsun yıkar ortalığı burda konu açmaz

Kızın o masum bakışlarını gördüğümden beri kendime gelemiyorum. Ne oldu diye düşünüyorum. Bu zamana kdr o anneyle kim bilir neler yaşadı diye düşünüyorum . Aay boncuk gözlüm inşallah seni çok güzel bir gelecek bekliyordur

6 adet hap içmiş sayısını hadi tabletten eksilenden anlarsın da 6 7 saat önce içtigini merden biliyormus madem 6 saat önce 6 hap içtigini biliyorsa görmüş ve sahit olmus ya kendisi içirmiş olmalı!!!!!!

Hele hele yalana bak yukarıdaymış ilaçlar cocuk hem de 2 yasındaki ve 3 yasında cocuklar oraya uzanıp ilaçları alıyormuş. Valla ben cocugum hiç ilaçlara el attıgını bilmem 1 kez uyafdım bunlar cok tehlikeli annen olmadıgı zsman tadına bile bakma dokunma bunlar seker degil acı ve tehlikeli sryler dedm cocuk suan 4 yasnda bir yerde parol vs olsa bile acıpta bakmıyor. Hasta olunca bile asprşn vs versem istemez ve her hastalıgı ilaçsız bol bitkisel atlatırız. Hep sizin cocuklara mı denk geliyor birde avıc avuc ilaç içiyorlar ha? 1 içer tadı kotu 2 3 derken 20 adet nasıl içiyorlar? Bazen abur cuburu bile o iştahla yemezler yani. İlacı nasıl içmiş istahla... ayrıca gec farkettiyseniz 6 7 saat önce içildigini nasıl anlıyorsunuz "gormeden" ?

6 adet hap içmiş sayısını hadi tabletten eksilenden anlarsın da 6 7 saat önce içtigini merden biliyormus madem 6 saat önce 6 hap içtigini biliyorsa görmüş ve sahit olmus ya kendisi içirmiş olmalı!!!!!!
Uyumadan önce içtiyse ,uyuyalı 6 saat olduysa onu hesaplıyordur ,6 ilaç içip çocuğun sakin kalması bence normel değil acaba ilaç sayısını bilmiyor olabilir mi 6 ilacın çocuk için çok fazla o kadar içmiş olsa çocuk kendinde olmaz annemin ilacı diyor ya kalp ya tansiyon ilacı olabilir onlarda çocuk için yan etkilrinin çok fazla olması demek ,ben sanki o kadar içmemiştir diye düşündüm ,çünkü çocuğun resmini atmış iyi gibi görünüyor 6 ilaçla bu mümkün olmaz ,Allahım inşallah çocuk iyidir haber verir burayada

Nerde gördünüz çocuğu

ya ben tiroid hastasiyim 25 mg kullaniyorum, annemin ilacini kendj ilacim sanip 100mg sadece bir tane icmistimde nevrim dönmüstü ne demek 6 7 tane ya

Belkide ortada ilaç içen bir Çocukta yok paylaştığı cocuk kendi çocuğu bile olmayabilir eğer hastalıklı bir insansa ki söyledikleri dogruda olsa yalanda olsa her halükarda hasta bu kadin yada adam bunu da bilemiyoruz dalga geçmiş olma ihtimali yüksek bence polis gidince de belki islem yapılamayacak raporu vs varsa belki ona guveniyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…