- 22 Kasım 2010
- 11.125
- 19.575
- 498
- Konu Sahibi asyaamm2020
-
Sizden savcilik tarafından kimlik bilgisi vs istenmedi yani..Ne kadar ağır ilerliyor her şey, belki gerçek belki değil...ogrenemiyoruz bile. TeşekkürlerŞikâyet edene sormalısınız bende hiç bir bilgi yok. Şikâyet eden Cimer'de yer alan gelişmeyi buradan paylaşabilir.
Benim kardeşlerimin biri eczacı biri doktor. Onlar asla kusturmamak lazım diyorlar. Bazı ilaçlar için iyi birşey olabilir ama hepsi için geçerli değil bunu biz bilemeyeceğimiz için kusturmayin dedi onlar. Birşey yedirmemek lazım çünkü mideleri yikanirken burundan hortum sokup yapiyorlar. O yenilen şeyler hep burnundan geliyor çocuğun o yüzden hemen hastane ....Neden kusturulmaz? Sistemden cabucak cikmasi iyi degil mi?(hastaneye gidilecek tabii ki, ama oncesinde)
Sanırım çocuğu uyuşturmak için içirdi ilaçları sonrada korktu bana kalırsa.yoksa bana da hiç mantıklı gelmedi bu çaresizlik.ayrica bir anne ne kadar çaresiz olursa olsun yıkar ortalığı burda konu açmazKızım 1 yaşındayken dağ köyünde tatilde korona olmuştuk. İlk çıktığı zamanlardı ateşi düşmedi. Ambulansı aradık 1 saatlik yoldan gelip götürdüler. O anın korkusuyla kaymakama bile ulaşmıştık. Ne demek çaresizlik. O halimizle taksisi olan biri bile götürmeyi teklif etti ambulans gelmese camları açar götürürüm çocuk kötü diye. Kaldı ki gecenin 2siydi. Çaresizlik falan hikaye. Keyfine götürmüyor. Götürürsem elimden alacaklar diyor kaldı ki götüreceğim diye ekliyor. Sonra götürse de alırlar nasılsa. Hastaneye falan götürme niyeti yok. Kasıtlı yapmış olması çok yüksek ihtimal. Hangi normal anne yavrusu tehlikedeysen burada uzun uzun açıklama yapar. Allah o çocukların yardımcısı olsun.
Uyumadan önce içtiyse ,uyuyalı 6 saat olduysa onu hesaplıyordur ,6 ilaç içip çocuğun sakin kalması bence normel değil acaba ilaç sayısını bilmiyor olabilir mi 6 ilacın çocuk için çok fazla o kadar içmiş olsa çocuk kendinde olmaz annemin ilacı diyor ya kalp ya tansiyon ilacı olabilir onlarda çocuk için yan etkilrinin çok fazla olması demek ,ben sanki o kadar içmemiştir diye düşündüm ,çünkü çocuğun resmini atmış iyi gibi görünüyor 6 ilaçla bu mümkün olmaz ,Allahım inşallah çocuk iyidir haber verir burayada6 adet hap içmiş sayısını hadi tabletten eksilenden anlarsın da 6 7 saat önce içtigini merden biliyormus madem 6 saat önce 6 hap içtigini biliyorsa görmüş ve sahit olmus ya kendisi içirmiş olmalı!!!!!!
Nerde gördünüz çocuğuKızın o masum bakışlarını gördüğümden beri kendime gelemiyorum. Ne oldu diye düşünüyorum. Bu zamana kdr o anneyle kim bilir neler yaşadı diye düşünüyorum. Aay boncuk gözlüm inşallah seni çok güzel bir gelecek bekliyordur
2. Sayfada fotosu varNerde gördünüz çocuğu
Gördüm şimdi kıyamam inşallah iyidir ya annesi inşallah bilerek bişey yapmamıştır2. Sayfada fotosu var
Bilerek yapmış olma ihtimali çok yüksek maalesefGördüm şimdi kıyamam inşallah iyidir ya annesi inşallah bilerek bişey yapmamıştır
Ben de aynı şeyi düşünüyorum ama kendisi de tedavi görmüş sanırım o yüzden sağlıklı bir birey olarak yaptığına inanmak istemiyorumBilerek yapmış olma ihtimali çok yüksek maalesef
Nasıl tv ye mi çıktı yaniBen de aynı şeyi düşünüyorum ama kendisi de tedavi görmüş sanırım o yüzden sağlıklı bir birey olarak yaptığına inanmak istemiyorum
Konu içinde kendisi yazdı hepsini.Nasıl tv ye mi çıktı yani
Resim atmışNerde gördünüz çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?