Çocuğum ilaç içti

Kayseri de şimdi uzun toplama pekmez yapma zamanı hala da vakti var yani Eylül Ekim ayı içinde olur genelde, Manisa da zamanı geçmişse bu manyak Kayseri den maalesef.
Zaten sabah 6 da mi ne paylaşmış 6 7 saat önce içmiş diyor gecenin 11 inde kim üzüm toplar her dedigi yalan

Konu sahibi cocugunuz nasıl ? Gece okudum.postu uyudum rüyama girmis vallahi dert ettim kendime ne olur cocugunuzu götürün doktora

İlk çocuk 20 tane içmiş yoğun bakımda yatmış. Yani bu haplar şeker tadında değil ki acı ilaçlar. Hiç bir çocuk 20 tane pespese içecek kadar sevemez o tadı. Bonibon olsa 20 tane yiyemez tadı bayar pespese. Su olmadan acı acı nasıl yutmuş onları nasıl geçmiş boğazdan. Şimdi de öbür çocuk o kadar acı bir ilacı hem de. Bahsettiğiniz ilac tadı çok acı bir ilaç su olmadan çok zor. Bebe nasıl pespese içmiş onları yedi tane bide. Bence siz ezip suya katıp çocuklarınıza icirip sonra pişman oluyorsunuz. Sanırım intihar edeceksiniz ama çocukları geride birakmamak için önce onları öldürmek istediniz. Sonra intihara cesaret edemeyince kurtarma yoluna gittiniz

Arayamaz elimden alırlar korkusu değil sadece cinayete tesebbusten hapse girer kendi caninin korkusu bu. Evladından ayrı kalmak korkusu olan anne ölümünü mü göze alır?

Arkadaşlar bu dağ köylerinde hiç yaşlı,hasta olmuyor mu? gerektiği zaman onlara ambulans gitmiyor mu? bilmediğim için soruyorum neyin çaresizliği bu

Arkadaşlar bu dağ köylerinde hiç yaşlı,hasta olmuyor mu? gerektiği zaman onlara ambulans gitmiyor mu? bilmediğim için soruyorum neyin çaresizliği bu
Caresizlik degil, korku. Diger cocugu 20 ilac icip yogun bakimda kalmis gunlerce. Konuyla ilgili yasal islem yapilmis. Konu sahibi psikolojik tedavi gordugu icin ikinci cocuk da ilac ictigi icin hastanelik olursa başına dert acilir, cocuklari alirlar diye korkusundan goturmek istemiyor.

Benim kardeşim doguda uzmanlik yapıyor 2 metre karda bile ulasamadigimiz yer olmaz her sekilde ulasilir diye anlatiyordu ekim ayinda doguda bile olmayan bir yerde tabii ki ulaşım mümkün

Polis kapısına dayanacak derken? Şikayet edildi mi bi şekilde bu kadın? Yazıldıysa bilmiyorum çok yorum var kaçırmış olabilirim.
Evet Cimere bilgi verdi bir üye işlem illaki yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…