- 28 Şubat 2017
- 508
- 824
- 103
- Konu Sahibi asyaamm2020
-
Zaten sabah 6 da mi ne paylaşmış 6 7 saat önce içmiş diyor gecenin 11 inde kim üzüm toplar her dedigi yalanKayseri de şimdi uzun toplama pekmez yapma zamanı hala da vakti var yani Eylül Ekim ayı içinde olur genelde, Manisa da zamanı geçmişse bu manyak Kayseri den maalesef.
Ciddi misiniz nereden anladiniz ? Tovbeler olsunBu hapları bu çocuklara bilerek içiriyorsunuz siz yaramazlık yapmasınlar ölü gibi yatsınlar diye mi yazıklar olsun senin gibi anneye
Bilmiyor tabii ki.Ciddi misiniz nereden anladiniz ? Tovbeler olsun
Arayamaz elimden alırlar korkusu değil sadece cinayete tesebbusten hapse girer kendi caninin korkusu bu. Evladından ayrı kalmak korkusu olan anne ölümünü mü göze alır?Sen salakmisin ya senin burada ne isin var. Konu eger fakeyse kim olursan ol zamaninda kazeninde muneninde ulasabildigini hatirliyorum kucuk bir kiz babamdan taciz goruyorum mu ne demisti ve evine kadar bulunmustu sonra kiz ben saka yapmak istemistim gibisine zirvalamisti. Yani fake olsanda ki insallah fakesindi adresine kadae bulunabiliyor. Velevki degilsin gerceksin ve cocuk o durumda sen boyle rahat rahat takılıyorsun inanki o daha kotu olur. Cunku sadece adminler degil burda bircok kisi dustu bu isin icine. Ailemde bir ton jandarma polis ve saglikci var. Konuyu simdi okudum ve oturup hepsini teker teker arayacagim ne yapilir boyle durumda diiye. Bak 112 yi ara. Biz burda sacimizi basimizi yoluyoruz o cocugu hastaneye gotur köy deme yol yok araba yok deme helikopterle dahi destek veriliyor salak degiliz
Caresizlik degil, korku. Diger cocugu 20 ilac icip yogun bakimda kalmis gunlerce. Konuyla ilgili yasal islem yapilmis. Konu sahibi psikolojik tedavi gordugu icin ikinci cocuk da ilac ictigi icin hastanelik olursa başına dert acilir, cocuklari alirlar diye korkusundan goturmek istemiyor.Arkadaşlar bu dağ köylerinde hiç yaşlı,hasta olmuyor mu? gerektiği zaman onlara ambulans gitmiyor mu? bilmediğim için soruyorum neyin çaresizliği bu
Benim kardeşim doguda uzmanlik yapıyor 2 metre karda bile ulasamadigimiz yer olmaz her sekilde ulasilir diye anlatiyordu ekim ayinda doguda bile olmayan bir yerde tabii ki ulaşım mümkünArkadaşlar bu dağ köylerinde hiç yaşlı,hasta olmuyor mu? gerektiği zaman onlara ambulans gitmiyor mu? bilmediğim için soruyorum neyin çaresizliği bu
Ambulansın gitmediği yer yok artıkArkadaşlar bu dağ köylerinde hiç yaşlı,hasta olmuyor mu? gerektiği zaman onlara ambulans gitmiyor mu? bilmediğim için soruyorum neyin çaresizliği bu
Ambülansin gidemediği yere veya daha acil durumlara da ambulans helikopter var.Ambulansın gitmediği yer yok artık
Evet Cimere bilgi verdi bir üye işlem illaki yapılırPolis kapısına dayanacak derken? Şikayet edildi mi bi şekilde bu kadın? Yazıldıysa bilmiyorum çok yorum var kaçırmış olabilirim.
Evet öyle oluyor. Adli vaka olarak geçer kayıtlara.Dün arkadaşım anlattı. Ablası kızı ilaç içti sanıp sağlık ocağına gitmiş. Tutanak tutmuşlar. İlaç içme mevzusu kasıt ve ihmalden dolayı soruşturma açılıyormuş.
Biz nasıl haber alacağız bilmem dünden beri çocuk aklımdaEvet Cimere bilgi verdi bir üye işlem illaki yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?