Çocuğum ilaç içti

Öyledir değil mi sahtedir vallahi karnıma ağrı girdi okuyunca

Son durumu özetleyecek biri var mı? Çok üzüldüm. Umarım faketir

Aramaz cunku diger cocugu daha once ilac icip yogun bakimda kalmis. Konu sahibi psikolojik tedavi görüyormus, ikinci cocukla yine ayni sebeple hastaneye gidersem elimden alirlar diye goturmek istemiyor. Daha once haklarinda islem yapilmis cunku.

Allahım ne olur bu gerçekse birşey olmasın bu masum yavruya Ne olur dua edin dua edelim kızlar

Anladım işte muhtemelen ona 20 içirince baktı ki ciddi hastanelik oluyor, bu çocukta dozajı düşürüp 6-7 içirmiş. Üyelerin dediği gibi psikolojik rahatsızlığı var.
Ya çok garip çocuklar beğenmediği gıdayı ağızlarına verir vermez tükürürler bu ilaçlar acıdır bir tane yuttuysa bile tükürmüştür 6 -7 taneyi bir anda zaten alamaz tek tek aldı desek o kadar ilacı yine alamaz keşke hiç görmeseydim bu postu çok kötü oldum çok

22 yıldır tiroit hastasıyım ve çok çeşitli evrelerinden geçtim hastalığın. İçtiğim farklı birçok tiroid ilacı oldu ve o minnacık hapı yutabilmek için kaç bardak su içiyorum çoğu kez. Ağzında eriyor ve damağına yapışıyor. Tütün zifiri gibi berbat bir tadı var.
Çocuk kendi rızası ile o ilaçlardan altı tane birden nasıl içer? Hadi içti, çarpıntıya ben dayanamam, 42 yaşındayım. Çocuk nasıl dayanır?
Kasten verdiğini düşünüyorum, on sayfa kadar yazılanları okudum. Hastalığın psikiyatrideki tanımını da yapmışlar.
Kadının tek kaygısı, çocuğun elinden alınmaması. Ambulans istemiyor, araç yardımı istemiyor, çünkü çocuğu elinden alırlar. Sanki oyuncağını savunur gibi. Bu bir cana kasıttır, taammüden masum bir çocuğu ölüme sürüklemektir. Yıllarca evlat hasreti çektim, olmadı ve siz iki evladınıza da aynı şeyi yaşatmışsınız. Kahrolmamak işten değil.
Siz potansiyel katilsiniz gözümde.

Herhangi bir gelişme olursa Kazen’e danışarak gerekli açıklamayı yaparım veya direkt Kazen yazar ablacım ama içiniz müsterih olsun konu gerçekse çocuk iyidir bence, zira üye akşam 19:00 gibi giriş yapıp yaklaşık 20 dakika kadar sitede kalmış, yok eğer fake’se de zaten sağ olsun Themiscan emniyete şikayette bulunmuş işlem başlatılmıştır, bu gece çıkmasa yakın zamanda çıkar haberi.

Gabar dağında yasamıyoruz aloo ne demek hemen götüremem bir anne gerekirse sırtında taşır yine götürür.Memleketin her ilcesine ilce devlet hastaneleri yaptılar ile gidemiyorsanız ilceye götürün ambulansla yollarlar.Anne olmak demek cözüm üretmek demek şaka mısınız benim de 3 yasında çocugum var ilac icmez demiyorum asla olabilir cocuktur yapmaz dediğini yapar ama anne olarak sizin rahatlığınız beni çok saşırttı cocuk tepki vermeyecek ben de öyle bitki gibi duracağım evlat bu evlat köpeğimizin kedimizin ayağına diken batsa canimiz yanıyor nasil bu kadar rahatsınız

Görümcesi hemşire, ona açıp sormuş. Kadın sağlık personeli ve yeğeni bu durumda. Anında arardı o ildeki meslektaşlarını sağlık kurumlarını. Kesinlikle trol. Kendi annesi babası var evde, kocası öğrenmiş yoldan geri dönmüş ve hemşire görümce de haberdar. Bu kadar kişi biliyor ve çocuk yatıyor evde. İmkansız.

İşte onun nedenini de çocuğu alırlar bizden olarak açıklıyor daha önceki olaylardan dolayı. Yoksa aslında düşündüğünüz doğru.

Konu gerçekse görümcesini falan aradığını düşünmüyorum kadın gökten mucize insin bebeğim kendiliğinden iyileşsin kimse duymadan kafasında

Maalesef yok. Manisa sosyal hizmetler tabi tam olarak yerinin tespit edilmesini bekliyor isim bilmiyoruz yer bilmiyoruz. ilk aşamada Manisa olarak düşündüğümüzden ve sosyal hizmetlerde tanıdığım kişiler olduğundan oraya bildirdim. Sonra arkadaşlar profilinde yaşadığı şehrin Kayseri olarak göründüğü konusunda uyardılar. Kayseri cbs ye direk başvursam mesai saatinden önce işlem yapmazlar diye Kayseri il emniyet müdürlüğüne bildirdim onlar nöbetçi savcıya ulaşıp ilgili yazışmaların yapılmasını sağlarlar diye. İhbarımda bilgilerim de mevcut. İnşallah bana da dönüş sağlarlar.

Allah razı olsun sizden inşallah hayırlı haberler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…