- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi asyaamm2020
-
Öyledir değil mi sahtedir vallahi karnıma ağrı girdi okuyuncaHiçbir anne çocuğunun ilaç içtiğini farkedince buraya gelip rahat rahat konu açamaz. Polisi jandarmayı arar ortalığı ayağa kaldırır da burası aklına en son bile gelmez..
Ne sahtekar insanlarsınız ya
Aramaz cunku diger cocugu daha once ilac icip yogun bakimda kalmis. Konu sahibi psikolojik tedavi görüyormus, ikinci cocukla yine ayni sebeple hastaneye gidersem elimden alirlar diye goturmek istemiyor. Daha once haklarinda islem yapilmis cunku.Hiçbir anne çocuğunun ilaç içtiğini farkedince buraya gelip rahat rahat konu açamaz. Polisi jandarmayı arar ortalığı ayağa kaldırır da burası aklına en son bile gelmez..
Ne sahtekar insanlarsınız ya
Allahım ne olur bu gerçekse birşey olmasın bu masum yavruya Ne olur dua edin dua edelim kızlarHapı içtiğini geç farkettik yapacakları hiç bişey yoktu, sadece gozlemde tutacaklardi, görümce Sivas'ta hemşire aradık sorduk bekliyoruz, eşimde ayrıca bişey olmaz demedi, yoldan geri döndü, makine kurmaya İzmir'e gidiyordu, Manisa Salihli den geri dönüyorum dedi, kimse evladını sokakta bulmaz emin olun, şuan uyandı ve iyi gibi
Ya çok garip çocuklar beğenmediği gıdayı ağızlarına verir vermez tükürürler bu ilaçlar acıdır bir tane yuttuysa bile tükürmüştür 6 -7 taneyi bir anda zaten alamaz tek tek aldı desek o kadar ilacı yine alamaz keşke hiç görmeseydim bu postu çok kötü oldum çokAnladım işte muhtemelen ona 20 içirince baktı ki ciddi hastanelik oluyor, bu çocukta dozajı düşürüp 6-7 içirmiş. Üyelerin dediği gibi psikolojik rahatsızlığı var.
Herhangi bir gelişme olursa Kazen’e danışarak gerekli açıklamayı yaparım veya direkt Kazen yazar ablacımSinir krizi geçirdim burada. Bu konunun akıbeti belli mi?Mune ablacığım çocuk ile ilgili bir gelişme olursa bizi de bilgilendirir misiniz lütfen. İnşallah çocukları alırlar elinden.
İşte onun nedenini de çocuğu alırlar bizden olarak açıklıyor daha önceki olaylardan dolayı. Yoksa aslında düşündüğünüz doğru.Görümcesi hemşire, ona açıp sormuş. Kadın sağlık personeli ve yeğeni bu durumda. Anında arardı o ildeki meslektaşlarını sağlık kurumlarını. Kesinlikle trol. Kendi annesi babası var evde, kocası öğrenmiş yoldan geri dönmüş ve hemşire görümce de haberdar. Bu kadar kişi biliyor ve çocuk yatıyor evde. İmkansız.
Konu gerçekse görümcesini falan aradığını düşünmüyorum kadın gökten mucize insin bebeğim kendiliğinden iyileşsin kimse duymadan kafasındaGörümcesi hemşire, ona açıp sormuş. Kadın sağlık personeli ve yeğeni bu durumda. Anında arardı o ildeki meslektaşlarını sağlık kurumlarını. Kesinlikle trol. Kendi annesi babası var evde, kocası öğrenmiş yoldan geri dönmüş ve hemşire görümce de haberdar. Bu kadar kişi biliyor ve çocuk yatıyor evde. İmkansız.
Haber var mı peki şikayetlerdenİşte onun nedenini de çocuğu alırlar bizden olarak açıklıyor daha önceki olaylardan dolayı. Yoksa aslında düşündüğünüz doğru.
Allah razı olsun sizden inşallah hayırlı haberler gelirMaalesef yok. Manisa sosyal hizmetler tabi tam olarak yerinin tespit edilmesini bekliyor isim bilmiyoruz yer bilmiyoruz. ilk aşamada Manisa olarak düşündüğümüzden ve sosyal hizmetlerde tanıdığım kişiler olduğundan oraya bildirdim. Sonra arkadaşlar profilinde yaşadığı şehrin Kayseri olarak göründüğü konusunda uyardılar. Kayseri cbs ye direk başvursam mesai saatinden önce işlem yapmazlar diye Kayseri il emniyet müdürlüğüne bildirdim onlar nöbetçi savcıya ulaşıp ilgili yazışmaların yapılmasını sağlarlar diye. İhbarımda bilgilerim de mevcut. İnşallah bana da dönüş sağlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?