Çocuğum ilaç içti

Valla konu gerçek ise bu rahatlık çok vahim.. konu fake ise de gerçekten bu hayal gücü sonucu yaşayacaklarına değmeyecek…

Yok mu hâlâ bir haber ? Bu kişiyi nereye şikayet edebiliriz arkadaşlar? Cimer, sosyal hizmetler? Bu durum apaçık şüphe dolu. Ben böyle boş boş haber var mı diye beklemek istemiyorum.
Diğer çocuğu da ilaç içmiş.gunlerce yoğun bakımda kalmış.anlatışındaki rahatlığı bile normal değil. Diğer çocuğu da ilaç içiyor, ANNE geliyor burada konu aciyor.ambulansi bile aramıyor.bu aslaaaa normal bir olay değil.

Çaresiz bekleme hiç bir şeyde yapma sakın haaaa yorulma, sabah camiye gidip selasını verdirirsin. Sonra da Allah verdi Allah aldı der vicdanınızı rahatlatırsınız. Başka çocuk yaparsınız merak etme.
Elinizden almamaları hata zaten, almasınlar da ölsün diyorsunuz aferin

Ben inanmadım acili aramista sabaha kadar gidemezmiş eşi uzun yoldaymış herşeye cevap ve hep olumsuz

Hastaneyi arar ambulans helikopter kaldırılır kışın yollar kapanıyor havadan ulaşım yapılıyor

Oturmuş buraya yazıyor ilçe yada kasaba oralarda sağlık ocaklar merkezleri var acile götürür ordakiler hastaneyle iletişime geçer illaki o çocuğu hastaneye yetiştirirlerdi

burda yazılanlara laf yetiştirmek yerine ortalığı yıkardı

Gitmek istemiyor parem gidersem çocuğu elimden alırlar diyor çocuk belki ölecek o hala neyin kafasında tek umudum fake olması

Gitmek istemiyor parem gidersem çocuğu elimden alırlar diyor çocuk belki ölecek o hala neyin kafasında tek umudum fake olması
Çocuğu niye kim elinden alsın kurbikim
Yazık o çocuğa
Hadi gerçek olsun kendi eliyle çocuğu ölüme gönderecek haberi yok

Çocuğu niye kim elinden alsın kurbikim
Yazık o çocuğa
Hadi gerçek olsun kendi eliyle çocuğu ölüme gönderecek haberi yok
İşte kendini ona inandırmış parem ama diğer çocuğunun da başına gelmiş sanırım ortada şüpheli bir durum var. O yüzden gitmek istemiyor anlayamadım ve aklım bu konuda kaldı

Sen salakmisin ya senin burada ne isin var. Konu eger fakeyse kim olursan ol zamaninda kazeninde muneninde ulasabildigini hatirliyorum kucuk bir kiz babamdan taciz goruyorum mu ne demisti ve evine kadar bulunmustu sonra kiz ben saka yapmak istemistim gibisine zirvalamisti. Yani fake olsanda ki insallah fakesindi adresine kadae bulunabiliyor. Velevki degilsin gerceksin ve cocuk o durumda sen boyle rahat rahat takılıyorsun inanki o daha kotu olur. Cunku sadece adminler degil burda bircok kisi dustu bu isin icine. Ailemde bir ton jandarma polis ve saglikci var. Konuyu simdi okudum ve oturup hepsini teker teker arayacagim ne yapilir boyle durumda diiye. Bak 112 yi ara. Biz burda sacimizi basimizi yoluyoruz o cocugu hastaneye gotur köy deme yol yok araba yok deme helikopterle dahi destek veriliyor salak degiliz

Gördüğümden bu yana takip ediyorum ne yazacağımı bilemedim, yazdım yazdım sildim.Konu ya faketir umarım gerceksede iinsallah iki yavruyada alırlar elinizden böyle umursamazlık,soğukkanlılık görmedim ya, nedemek elimden alırlar diye hastaneye götürmemek 112 yi aramamak, ölmesini tercih ediyorsunuz yani kanımı dondurdunuz

Manisa’da yaşayan biri olarak ekim ayına üzüm de kalmıyor zaten ağustosun son on günüdür üzüm toplama zamanı yalan söylüyor.
Kayseri de şimdi uzun toplama pekmez yapma zamanı hala da vakti var yani Eylül Ekim ayı içinde olur genelde, Manisa da zamanı geçmişse bu manyak Kayseri den maalesef.

Polis kapısına dayanacak derken? Şikayet edildi mi bi şekilde bu kadın? Yazıldıysa bilmiyorum çok yorum var kaçırmış olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…