- Konu Sahibi asyaamm2020
-
Kardeşim ne demek sabahtan önce gidemem ya çocuğun ilaç içmiş hemde kaç tane farkındamısın alooo nefes alışını kontrol et takip et ne kadar cahilce tavsiye bunlar ya kafayı yedim ben burda sende orda durmuş sabahı bekliyorsun ya ben o çocuğu ne yaparım biliyormuşum kaptığım gibi hastaneye koşarım gerekirse tek başıma gerekirse yürüyerek gerekirse komşuyu kaldırırım köyü uyandırırım
Yahu kadın!! interneti burda yorum yazmak için kullanacağına ambulansın polisin numaraların bulmak için kullansana çıldırttın beni ya sen ne otobüsü ne sabahı 7 saat olmuş 7 !!! Nasıl durabiliyorsun ya sen
Aynen öyle çocuk mucize birsey zaten öyle şeyler yapiyorlarki insan şok oluyor nasil baṣardi diye ama bu kadari artik başka dupeduz cana kiymakInsallah. Cocugu artik goturmustur doktora diye umut ediyor olumlu dusunmek istiyorum. Ben kendi adima pay cikardim, tedbir aliyordum ama artik iki kat tedbir alirim. Bu da butun ebevenlere ders olsun. Evet herseyi ongoremeyiz ama ilaclari mutlaka cocuklarin ulasamayacagi yerlerde ve kilit altinda tutmaliyiz.
Çok güzel takip ediyorsun konuyu evet takdir ettim belki utanırsın diye yazdıklarıma seni etiketledim son yorumumda okuMadem sabah beri yaziyosun o halde sabah beri benimde burada olduğumu seninde bilmen gerek!! Ugrasamiycam seninle sen kadını ve çocuğu devlet almasın diye önerilerde bulunmaya devam et.
Bu işte bir iş var bence. Hiç ulasilamayacak yerlerden ilacı alması filan .umarım çocuk istismarı değildir. Umarım fake konudur .Yıllardır takip edrim burayı ilk defa bısey yazdım. o kadar gereksiz o kadar ön yargılı o kadar itici cevaplar verdiniz ki pişman oldum, ne bilincsizim,ne, kör nede ihmalkar, hepi topu 40 hanelik köy, bı kaç kişide araç var götürmezler, ayrıca bu benim başıma ilk defa gelmiyor ikinci çocuğum kendi hapindan 20 tane içmişti 10 gün yoğun bakımda kaldı 4 gün serviste yattı, midesi yıkandı kömürle beslendi ve 2 yaşında üstelik tiroid hastası idi yani kendi haplarını hiç çıkamaz dedigim yerden alıp içti, şuan kasabadayim annemin hapları da yüksek bir askıda çocuk nasıl uzandı aldi biz akıl sır erdiremedik, ben ne yapıyordum o sirada çocuk çizgi film izliyordu bende bulaşık yikiyordum, şimdi benim gibi başına gelen varmı diye yazdım, herkes hastane dedi, bu benim başıma hasbel kader ikinci gelişi, ve eğer kızımı goturursem ki goturcem burda hemfikiriz, kızımı elimden alacaklar, nerden biliyorsun diyeceksiniz, ben psikolojik tedavi gördüm, majör depresyondan ilk vaka başımıza geldiğinde kurumdan gelip işlem yaptılar kimleri kimleri araya koymadikki, şimdi aynı vakadan tekrar gidince, %100 alacaklar,çaresiz bekliyorum...
cocugunuzun fotografini her yerde paylasmayin.Hapı içtiğini geç farkettik yapacakları hiç bişey yoktu, sadece gozlemde tutacaklardi, görümce Sivas'ta hemşire aradık sorduk bekliyoruz, eşimde ayrıca bişey olmaz demedi, yoldan geri döndü, makine kurmaya İzmir'e gidiyordu, Manisa Salihli den geri dönüyorum dedi, kimse evladını sokakta bulmaz emin olun, şuan uyandı ve iyi gibi
Allah sizden razı olsunManisa barosu çocuk hakları komisyonuna ve Manisa il sosyal hizmetler müdürlüğüne yaptığın tüm paylaşımların ekran görüntülerini alıp gönderdim.
Ne o yoksa çocuğun ölmesini mi bekliyorsun ? Çünkü çocuk yaşarsa belki ilaçları senin ona verdiğini söyleyecek? Çocuğa bir şey olursa yanlışlıkla içti diyeceksin, telefonuna el konunca açtığın bu konuyu görecekler ve senin suçsuz olduğunu forumlarda yardım arandığını görecek ve seni bırakacaklar sanıyorsun dimi?
Saracak yer arama. Düzgün konuş.Çok güzel takip ediyorsun konuyu evet takdir ettim belki utanırsın diye yazdıklarıma seni etiketledim son yorumumda oku
Bende yerdim onları tadını hala unutmamKüçükken bende bir paket bebe aspirini yutmusum ..ama bebe aspirinin bir cazibesi var kokulu falan o halde bile midem yıkanmış vs işlem yapılmak ..bahsi geçen ilacın yutmasi da zormuş .inşallah çocuga bişey olmaz bir an önce gereken yapılır
Allah senin.........Yıllardır takip edrim burayı ilk defa bısey yazdım. o kadar gereksiz o kadar ön yargılı o kadar itici cevaplar verdiniz ki pişman oldum, ne bilincsizim,ne, kör nede ihmalkar, hepi topu 40 hanelik köy, bı kaç kişide araç var götürmezler, ayrıca bu benim başıma ilk defa gelmiyor ikinci çocuğum kendi hapindan 20 tane içmişti 10 gün yoğun bakımda kaldı 4 gün serviste yattı, midesi yıkandı kömürle beslendi ve 2 yaşında üstelik tiroid hastası idi yani kendi haplarını hiç çıkamaz dedigim yerden alıp içti, şuan kasabadayim annemin hapları da yüksek bir askıda çocuk nasıl uzandı aldi biz akıl sır erdiremedik, ben ne yapıyordum o sirada çocuk çizgi film izliyordu bende bulaşık yikiyordum, şimdi benim gibi başına gelen varmı diye yazdım, herkes hastane dedi, bu benim başıma hasbel kader ikinci gelişi, ve eğer kızımı goturursem ki goturcem burda hemfikiriz, kızımı elimden alacaklar, nerden biliyorsun diyeceksiniz, ben psikolojik tedavi gördüm, majör depresyondan ilk vaka başımıza geldiğinde kurumdan gelip işlem yaptılar kimleri kimleri araya koymadikki, şimdi aynı vakadan tekrar gidince, %100 alacaklar,çaresiz bekliyorum...
Fotografini nerde koymuşkicocugunuzun fotografini her yerde paylasmayin.
Benim msjima cevaben foto paylaştı geride kalan sayfalar daFotografini nerde koymuşki
alinti yaptigim mesajda fotografi var. malum internet burasi her yerde paylasilmamaliFotografini nerde koymuşki
Ay kan beynime sıçradı yaKüçükken bende bir paket bebe aspirini yutmusum ..ama bebe aspirinin bir cazibesi var kokulu falan o halde bile midem yıkanmış vs işlem yapılmak ..bahsi geçen ilacın yutmasi da zormuş .inşallah çocuga bişey olmaz bir an önce gereken yapılır
Konu sahibi , çocuk nasıl , hastaneye goturdunuzmu ?3 yaşında kızım levotiron 100 mg 6 adet hap içti, 6 7 saat oldu geç farkettik. Kasabadayim şuan, hergun üstünü kapatmaya kızım yatakta neredeyse hiç kimildamiyor, uyandiriyorum sorun yok gibi ama üstünü bile açmıyor, acil yardım edin lütfen
Kesinlikle pedofili manyaklar kol geziyoralinti yaptigim mesajda fotografi var. malum internet burasi her yerde paylasilmamali
Sabah girmiş en son sonra girmemiş gecici olarak pasif filan yaziyorKonu sahibi , çocuk nasıl , hastaneye goturdunuzmu ?
Sentetik troid hormonu.Ne için kullaniliyor bu ilaç?buyuk ilaci içmiş bir çocuk yani dehşet icindeyim okudugumdan beri bu kadinin mesajlarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?