Çocuğum ilaç içti

Moni moni oku canım benim bidaha boş boş insanları yargılamak için yorum yapmadan iyice konuyu takip et

Aynen öyle çocuk mucize birsey zaten öyle şeyler yapiyorlarki insan şok oluyor nasil baṣardi diye ama bu kadari artik başka dupeduz cana kiymak

Madem sabah beri yaziyosun o halde sabah beri benimde burada olduğumu seninde bilmen gerek!! Ugrasamiycam seninle sen kadını ve çocuğu devlet almasın diye önerilerde bulunmaya devam et.
Çok güzel takip ediyorsun konuyu evet takdir ettim belki utanırsın diye yazdıklarıma seni etiketledim son yorumumda oku

Bu işte bir iş var bence. Hiç ulasilamayacak yerlerden ilacı alması filan .umarım çocuk istismarı değildir. Umarım fake konudur .

cocugunuzun fotografini her yerde paylasmayin.

Allah sizden razı olsun

Küçükken bende bir paket bebe aspirini yutmusum ..ama bebe aspirinin bir cazibesi var kokulu falan o halde bile midem yıkanmış vs işlem yapılmak ..bahsi geçen ilacın yutmasi da zormuş .inşallah çocuga bişey olmaz bir an önce gereken yapılır

Bende yerdim onları tadını hala unutmam

Eğer o çocuğu hastaneye götürmezsen ölürse otopsi yapılır ve ilaç içtiği ortaya çıkar yine tutuklanırsın bu yüzden kaçarı yok hastaneye yetiştir sen nasıl cani bir kadınsın ölümünü bekliyorsun göz göre göreeee , çocuğun ölecek çocuğunnnnnn

Arkadaşlar tartışmayın. Ben size söyleyeyim. Farklı bir olay var bence. Evet çocukları elinden alınması lazım. Ama yurttaki çocuklar çok iyi durumdalar mi sanmıyorum. Bence baba bosanip, baba tarafı baksa daha iyi okur

Allah senin.........
Ulan beyinsiz çocuğu Azrail alıp götürecek
İnşallah alırlar tüm çocukları senden
Çok şey yazasım var tutuyorum kendimi

Ay kan beynime sıçradı ya
Evet o ilaçların tadı yok acıdır hadi bir tane yuttu diyelim 10 tane nasıl yutsun kafayı yiycem ya

Konu sahibi , çocuk nasıl , hastaneye goturdunuzmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…