Çocuğum ilaç içti

Böyle durumlarda ivedilikle acilen Alo 114 aranmalı.
Gereken desteği onlar verir.
Genel olarak kusturmak, bir şeyler içirmek çok yanlıştır. Eğer gerekiyorsa da 114 sizi yönlendirirse yapın.

Munchausen by proxy.
benim de aklıma bu geldi.

Geçmiş olsun inşallah çocuklar iyidir.

6 taneyi yutamaz yani öyle mi
Yutar veya yutamaz diyemem doktor degilim belki bazi cocuklar cok akilli cok beceriklidir ben daha cok iki yasinda olana hayret ettim. 3 yas gene bazi motor becerileri kazandirir. 2 yasinda olanin 20 taneyi patlatip cikarmasi icmesi, bunlari yaparken hic zorlanmamasi cok ilginc. Bir de 3 yasinda olan almis, patlatmis, icmis sonra paketi yerine geri koymus cizgi film izlemeye devam etmis falan filan bu kisimda ne hayatlar yasaniyor dedirtecek unsurlar var. Herseyi bir kenara koyup hayat bu cocuklar herseyi yapar desek bile hastaneye goturmemek icin direnmek ciddi bir sorumluluk sebebi.

Ne için kullaniliyor bu ilaç?buyuk ilaci içmiş bir çocuk yani dehşet icindeyim okudugumdan beri bu kadinin mesajlarini
Levotiron tiroit hastaliklari tedavisinde kullanilir, bebeklere de verilebiliyor yani net buyuk ilaci diyemeyiz ama patlatmali paket simdi teknik kelimeleri bilmiyorum eczacilikta. Yani oyle kapagoni acip ele dokmeli bir ilac degil. Cok uzucu bir olay insallah cocuk iyidir.

Deminden beri burdayim belki birisi soyler çoçugun durumunu diye annenin rahatligi beni bitirdi gercekten inşAllah fake olaydir yada çocuk iyidir umarim

Katilsin sen katil. İhbar etmek lazım bu çocuğa şimdi bisey olmazsa elbet olacak kendisi içirip duruyor sabah programlara çıkıp üç beş gözyaşı dökecek ama yemezler

Yuh be Asıl sen iyi misin başından sonuna kadar benim yazdıklarımı iyice bir oku bakalım kadını savunmak mı sana pes be böyle bir olayı böyle bir kadını böyle bir durumu savunan anneyi Allah bildiği gibi yapsın geceden beri kadın hastaneyi polisi arasın diye yazmadığım şey kalmadı..yazdıklarımı okumadan sırf yorum yapmış olmak için yazma geceden beri çıldırıyorum burda jandarmayı polisi hastaneyi arasın diye dediği lafa bak

Dibine kadar yalan bunlar. Benim kizimda sadece 10 saniye bakmadigim bir anda yarim sise antibiyotik icmisti 2 yasindan kucuktu. Hemen hastaneye gittik. Komur verdiler takip ettiler. Hic te hakkimizda soruşturma falan acilmadi. Araya birini koymamizda gerekmedi. Baya baya zor gelmis hastaneye gitmek.
Hala da gitmediginize gore pek umrunuzda degil cocuk.

Insallah konu fakedir. Hayatimda boyle rezil bi anne konusu gormemistim.

Şimdi konuyu okuyorum da şok oldum.

Kendi adıma size teşekkür ederim duyarlı davrandığınız için. Harika birisiniz.

İnşallah çocuğun durumu iyidir ve yaptırımı olur bu kadının yaptığı davranışın.

Öncekide aynını yaşamış
Senin çocugun ilaç içse yoğun bakımda yatsa ilaç görmeye tahammülün olur mu bide ikinci bulacak içecek sende geliceksin buraya soracaksın
Allah korusun bende onu diyorum buraya yazmak neyin kafasi.Hastaysa bu kadina çocuk verilmemeli şimdi birşey olmasa yarin oburgun olur.

Sen bence elini yüzünü bi yıka kendine bir gel güzelce oksijen al sonra otur baştan sona benim kadına yazdıklarımı oku hala savunuyor diyor bana ya böyle bir olayı savunan kadının beyninde sorun vardır zaten kadını hastaneye gitsin diye ikna etmeye çalışmaktan yazmadığım şey kalmadı geçmiş karşıma savunuyor diyorsun Allah aşkına mesajlarımı nasıl okudun da bu sonuca vardın helal olsun neyse dikkatsizliğine veriyorum birdaha insanları yargılarken yaşananları iyice bir idrak et yazı varsa oku konuşma varsa dinle kimseyi bilmeden yargılama

Deminden beri burdayim belki birisi soyler çoçugun durumunu diye annenin rahatligi beni bitirdi gercekten inşAllah fake olaydir yada çocuk iyidir umarim
Insallah. Cocugu artik goturmustur doktora diye umut ediyor olumlu dusunmek istiyorum. Ben kendi adima pay cikardim, tedbir aliyordum ama artik iki kat tedbir alirim. Bu da butun ebevenlere ders olsun. Evet herseyi ongoremeyiz ama ilaclari mutlaka cocuklarin ulasamayacagi yerlerde ve kilit altinda tutmaliyiz.

Madem sabah beri yaziyosun o halde sabah beri benimde burada olduğumu seninde bilmen gerek!! Ugrasamiycam seninle sen kadını ve çocuğu devlet almasın diye önerilerde bulunmaya devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…