- 17 Şubat 2015
- 7.942
- 21.287
- 348
- Konu Sahibi asyaamm2020
-
benim de aklıma bu geldi.Munchausen by proxy.
Benim de aklıma direkt o geldi. İkinci kere aynı şey olması, bu rahatlık.Bu çocuğa ilaçları anne bilinçli vermiş olabilir , onu dmeek istemistim. Daha öncede 2 yaşındaki bebeği 20 tane hap içmiş. Bunlar olağandışı şeyler
Yutar veya yutamaz diyemem doktor degilim belki bazi cocuklar cok akilli cok beceriklidir ben daha cok iki yasinda olana hayret ettim. 3 yas gene bazi motor becerileri kazandirir. 2 yasinda olanin 20 taneyi patlatip cikarmasi icmesi, bunlari yaparken hic zorlanmamasi cok ilginc. Bir de 3 yasinda olan almis, patlatmis, icmis sonra paketi yerine geri koymus cizgi film izlemeye devam etmis falan filan bu kisimda ne hayatlar yasaniyor dedirtecek unsurlar var. Herseyi bir kenara koyup hayat bu cocuklar herseyi yapar desek bile hastaneye goturmemek icin direnmek ciddi bir sorumluluk sebebi.6 taneyi yutamaz yani öyle mi
Ne için kullaniliyor bu ilaç?buyuk ilaci içmiş bir çocuk yani dehşet icindeyim okudugumdan beri bu kadinin mesajlariniIlaci yazmis levotiron. Ayni ilaci kullaniyorum.
Levotiron tiroit hastaliklari tedavisinde kullanilir, bebeklere de verilebiliyor yani net buyuk ilaci diyemeyiz ama patlatmali paket simdi teknik kelimeleri bilmiyorum eczacilikta. Yani oyle kapagoni acip ele dokmeli bir ilac degil. Cok uzucu bir olay insallah cocuk iyidir.Ne için kullaniliyor bu ilaç?buyuk ilaci içmiş bir çocuk yani dehşet icindeyim okudugumdan beri bu kadinin mesajlarini
Hastami yani bu kadin?Muhtemelen Munchausen sendromu var kadında bilerek içiriyor ve kendini acındırıyor
Deminden beri burdayim belki birisi soyler çoçugun durumunu diye annenin rahatligi beni bitirdi gercekten inşAllah fake olaydir yada çocuk iyidir umarimLevotiron tiroit hastaliklari tedavisinde kullanilir, bebeklere de verilebiliyor yani net buyuk ilaci diyemeyiz ama patlatmali paket simdi teknik kelimeleri bilmiyorum eczacilikta. Yani oyle kapagoni acip ele dokmeli bir ilac degil. Cok uzucu bir olay insallah cocuk iyidir.
Yuh be Asıl sen iyi misin başından sonuna kadar benim yazdıklarımı iyice bir oku bakalım kadını savunmak mı sana pes be böyle bir olayı böyle bir kadını böyle bir durumu savunan anneyi Allah bildiği gibi yapsın geceden beri kadın hastaneyi polisi arasın diye yazmadığım şey kalmadı..yazdıklarımı okumadan sırf yorum yapmış olmak için yazma geceden beri çıldırıyorum burda jandarmayı polisi hastaneyi arasın diye dediği lafa bakYa siz iyi misiniz.? Doktora gitmekten korktuğu için çocuk elinden alınmaz mi dicez. Mal mı bu herseyi dusunuyoda bunu bilmiyo mu bunun önlemini niye almiyo. Lak lak laf yetistirecegine alip goturseydi hastahaneye. Bunca insan yazdı buraya bi sizsiniz kadını ve olayı savunan. Pes doğrusu!!
Ayrıca aman devlet almasin diye sorumsuz bi insanın elinde 2 sabi heder mi olsun. Alsın devlet? Ne cekinceniz var. Devlet anadan daha mi tehlikeli ?
Bi daha bole bi sey olmasin diye kadının gönlünü eyleceyez Hee? Oldu canim kaç şeker olsun?? Bi daha böyle bi sey olmasın diye zaten devlet almalı anliyonuz mu? İnsanı sinir stres sahibi yapıyoruz ya.
Dibine kadar yalan bunlar. Benim kizimda sadece 10 saniye bakmadigim bir anda yarim sise antibiyotik icmisti 2 yasindan kucuktu. Hemen hastaneye gittik. Komur verdiler takip ettiler. Hic te hakkimizda soruşturma falan acilmadi. Araya birini koymamizda gerekmedi. Baya baya zor gelmis hastaneye gitmek.Tandır evinde ekmek yapıyordu, babam da bağda üzüm topluyordu, nerde yasiyorsunuz siz ya, yapmayın arkadaşlar kimse çocuğun başını 7 24 beklemez, tedbir alır, aldık tedbirimizi ama geldi başımıza, neyin yargilamasi bu anlamadım... kimin çocuğu yemek hazırlarken sandalyede oturur, kiminki bulaşık dizerken yıkarken ev toplarken, yanında gezer her dakka,
Öncekide aynını yaşamışHastami yani bu kadin?
Şimdi konuyu okuyorum da şok oldum.Manisa barosu çocuk hakları komisyonuna ve Manisa il sosyal hizmetler müdürlüğüne yaptığın tüm paylaşımların ekran görüntülerini alıp gönderdim.
Ne o yoksa çocuğun ölmesini mi bekliyorsun ? Çünkü çocuk yaşarsa belki ilaçları senin ona verdiğini söyleyecek? Çocuğa bir şey olursa yanlışlıkla içti diyeceksin, telefonuna el konunca açtığın bu konuyu görecekler ve senin suçsuz olduğunu forumlarda yardım arandığını görecek ve seni bırakacaklar sanıyorsun dimi?
Allah korusun bende onu diyorum buraya yazmak neyin kafasi.Hastaysa bu kadina çocuk verilmemeli şimdi birşey olmasa yarin oburgun olur.Öncekide aynını yaşamış
Senin çocugun ilaç içse yoğun bakımda yatsa ilaç görmeye tahammülün olur mu bide ikinci bulacak içecek sende geliceksin buraya soracaksın
Sen bence elini yüzünü bi yıka kendine bir gel güzelce oksijen al sonra otur baştan sona benim kadına yazdıklarımı oku hala savunuyor diyor bana ya böyle bir olayı savunan kadının beyninde sorun vardır zaten kadını hastaneye gitsin diye ikna etmeye çalışmaktan yazmadığım şey kalmadı geçmiş karşıma savunuyor diyorsunSiz okumadınız galiba. Kadın çocuklar elimden gidecek korkusuyla ölüme terk ediyo resmen. Devlet almasın da azrail alabilir gibi.. 3 yaşında çocuk değil o daha bebek. Bu ikinci olayları ilk olsa da büyük bi ihmal var. Kadın geçmiş bulaşık yıkıyomus. Nesini savunuyosunuz. Analiktan dem vuruyo bide pabucumun anası. Kadın emniyete çocuk da önce tedaviye sonra devlete emanet edilmeli. En ama en sagliklisi budur. Kac yaşına gelmiş Kadın başına daha öncede gelmis ne diye dikkat etmiyo. Hadi ordan derler adama.
Insallah. Cocugu artik goturmustur doktora diye umut ediyor olumlu dusunmek istiyorum. Ben kendi adima pay cikardim, tedbir aliyordum ama artik iki kat tedbir alirim. Bu da butun ebevenlere ders olsun. Evet herseyi ongoremeyiz ama ilaclari mutlaka cocuklarin ulasamayacagi yerlerde ve kilit altinda tutmaliyiz.Deminden beri burdayim belki birisi soyler çoçugun durumunu diye annenin rahatligi beni bitirdi gercekten inşAllah fake olaydir yada çocuk iyidir umarim
Madem sabah beri yaziyosun o halde sabah beri benimde burada olduğumu seninde bilmen gerek!! Ugrasamiycam seninle sen kadını ve çocuğu devlet almasın diye önerilerde bulunmaya devam et.Yuh be Asıl sen iyi misin başından sonuna kadar benim yazdıklarımı iyice bir oku bakalım kadını savunmak mı sana pes be böyle bir olayı böyle bir kadını böyle bir durumu savunan anneyi Allah bildiği gibi yapsın geceden beri kadın hastaneyi polisi arasın diye yazmadığım şey kalmadı..yazdıklarımı okumadan sırf yorum yapmış olmak için yazma geceden beri çıldırıyorum burda jandarmayı polisi hastaneyi arasın diye dediği lafa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?