Kızlar merhaba 5 yaşındaki kızım için alerji doktoru arıyoruz. Sık hastalanması sonucunda vede hapşırık ve burun akıntısının geçmemesi sonucunda çocuk doktorumuz kanda test yaptırdı ve alerjisi yüksek çıktı. Fakat cilt testi yaptırmamız lazımmış neye karşı olduğu için. İstanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı? Şimdiden teşekkürler
benimde bebeğim 14 aylık ve 2 kez ciddi bronşit geçirdi 2-3 gündürde burun akıntısıyla başlayan hırıltı ve öksürüğü var sürekli hastalanmasından dolayı doktor doktor gezer durumdayım seni anlıyorum ben çapada fakülte hastanesinde nuran hocayı duydum bu konuda ona götürcem daha önce hiç gitmedim ama gidenlerden olumlu şeyler duydum istersen sende götür derim muayehanesii kapatmış birtek çapada çalışıyormuş internetten randevu alabilirsin umarım yardımım dokunmuştur
Kızlar merhaba 5 yaşındaki kızım için alerji doktoru arıyoruz. Sık hastalanması sonucunda vede hapşırık ve burun akıntısının geçmemesi sonucunda çocuk doktorumuz kanda test yaptırdı ve alerjisi yüksek çıktı. Fakat cilt testi yaptırmamız lazımmış neye karşı olduğu için. İstanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı? Şimdiden teşekkürler
kimsenin tavsiye edecek birisi yok mu(((((((
kimsenin tavsiye edecek birisi yok mu(((((((
Uzman Doktor Sevin Karalar harika bir uzman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?