İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Çocuğum için Alerji Doktoru arıyorum Avpura yakası acill lütfen

asilim_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
11
0
16
Isparta
Kızlar merhaba 5 yaşındaki kızım için alerji doktoru arıyoruz. Sık hastalanması sonucunda vede hapşırık ve burun akıntısının geçmemesi sonucunda çocuk doktorumuz kanda test yaptırdı ve alerjisi yüksek çıktı. Fakat cilt testi yaptırmamız lazımmış neye karşı olduğu için. İstanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı? Şimdiden teşekkürler

benimde bebeğim 14 aylık ve 2 kez ciddi bronşit geçirdi 2-3 gündürde burun akıntısıyla başlayan hırıltı ve öksürüğü var sürekli hastalanmasından dolayı doktor doktor gezer durumdayım seni anlıyorum ben çapada fakülte hastanesinde nuran hocayı duydum bu konuda ona götürcem daha önce hiç gitmedim ama gidenlerden olumlu şeyler duydum istersen sende götür derim muayehanesii kapatmış birtek çapada çalışıyormuş internetten randevu alabilirsin umarım yardımım dokunmuştur

canım geçmiş olsun. Kendi doktorumdan çok mennunum işin uzmanı. Uzman dr. Sevin Karalar. İnternetten bak istersen özelden numarasını msj atarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Prof.Dr. Ülker ÖNEŞ bu alanda tek isim dir. kendisi.

Uzman doktor sevin karalar tek geçerim bu doktoru üstüne tanımadım.
Geçmiş olsun canım

Çok komik ama ben internetten araştırırken uzman sevin karaları buldum. Burada da tavsiye edildi fakat gene araştırma içerisine girmiştim ve bu doktorun adını çok duydum herkes çok iyi şeyler söyledi sonra yakın çevremden de duydum ve götürdüm gerçekten de dedikleri kadar hatta daha fazlasıymış. Tüm şikayetlerimiz geçti çok şükür. Mükemmel bir doktor. Buraya yazdığımı hatırladım. Çok iyi bir doktor olduğunu yazmak istedim. Herkes güvenilir, uzaman bir doktor arıyorsa tek adres diyebilirim. Güvenmek çok önemli.

Son düzenleme:
Ben doktorumuzdan çok memnunum. Bakırköy incirlide Ahmet Hasanzade adı. Çok memnunuz. Biz baya kötü gitmiştik doktora.

Son düzenleyen: Moderatör:

Uzman Doktor Sevin Karalar harika bir uzman

prof dr nermin güler hayatımızı kurtartırdı diyebilirim. kızıma öksürğü geçmiyor diye 2. antibiyotiği başladı çocuk doktoru bi yakınımızın tavsiyesiyle nermin hocaya gittik bütün ilaçlarını kesti ve uyguladığı tedaviyle çocuğum nefes almaya başladı.belli testler istedi onları yaptırıyoruz neye alerjisi olduğuu tespit edelim de hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…