Inanin cok dikkatli bi anneyim.Bardak alana kadar 5 saniye icersinde almıslutfwn cocugunuzu koruyun boyle seylerden ya artik benim psikolojim bozuluyo yan komsumun 1 yasinda oglu gozumun onunde oluyordu az daha yerde ne geziyorsa aliminyum folyo cocuk atmis agzina nolur bebek sahibi anneler biraz daha itina gosterin Allah askina o emdigi vitamin degil tansiyon hapi da olabilirdi veya bogazini delecek bisey 1 anlik bir bosluk bile yetiyor ne yazik ki gecnis olsun
Esim cok abarttigimi düsünüyo.Ben doktora götürmeden icim rahat etmez.Oyle bi sansimiz yok.Belki burda yasayan bilen biri vardirBiz bilemeyiz ki.. En doğrusunu elbette ki doktor bilir. Bizimki sadece tahmin olur. Doktorunuzu arayabilme şansınız var mı? Ya da hastaneyi arayıp bir doktora bile sordurabilirsiniz. İçiniz rahatlamış olur..Bir daha umarım çok daha dikkat edersiniz ortalıkta kalmaz umarım haplar..
50 günlük bebek kendiliğinden nasıl içmiş ki..Yani vitaminden bir sey olmaz diyecegim. Daha gecen gun 50 gunluk bi bebegi zeytinyagi icti diye hastaneye goturduler. Ben icimden onada bir sey olmaz demistim. Ama olurmus. Doktora danismak kesin cozum. İhmal etmeyin boyle seyleri. Geri donus yapin bizede
Yani vitaminden bir sey olmaz diyecegim. Daha gecen gun 50 gunluk bi bebegi zeytinyagi icti diye hastaneye goturduler. Ben icimden onada bir sey olmaz demistim. Ama olurmus. Doktora danismak kesin cozum. İhmal etmeyin boyle seyleri. Geri donus yapin bizede
50 günlük bebek kendiliğinden nasıl içmiş ki..
Nasıl içti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?