COCUGUM HAP EMDI ACİL BAKİN LÜTFEN

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Hayırlı geceler.1 saat kadar önce 2.5 yasında cocugum vitamin hapımın yarısını emmis.Doktora göturmedo esim bisey olmaz dedi.Bu gece uyuyamam.Bisey olurmu basına böyle bisey gelen varmı.Lütfen icimi rahatlatıcak biseyler yazın

Yogurt asla yemiyo bu arada.Kusturamadımda

Vitaminmis canim,korkma bence, Allah korusun,gonlun rahat etsin diye acile bi gitseydin

Doktora götürmüşsünüz bişey olmaz demiş
Biz onlardan daha iyi bilecek değiliz

Keske acile goturseydiniz muhtemelen bisey olmaz vitamin ilacin dan.siz clcugu gozlemleyin kusma ve ya farkli durum olursa hemen goturun

Biz bilemeyiz ki.. En doğrusunu elbette ki doktor bilir. Bizimki sadece tahmin olur. Doktorunuzu arayabilme şansınız var mı? Ya da hastaneyi arayıp bir doktora bile sordurabilirsiniz. İçiniz rahatlamış olur..Bir daha umarım çok daha dikkat edersiniz ortalıkta kalmaz umarım haplar..

lutfwn cocugunuzu koruyun boyle seylerden ya artik benim psikolojim bozuluyo yan komsumun 1 yasinda oglu gozumun onunde oluyordu az daha yerde ne geziyorsa aliminyum folyo cocuk atmis agzina nolur bebek sahibi anneler biraz daha itina gosterin Allah askina o emdigi vitamin degil tansiyon hapi da olabilirdi veya bogazini delecek bisey 1 anlik bir bosluk bile yetiyor ne yazik ki gecnis olsun

Inanin cok dikkatli bi anneyim.Bardak alana kadar 5 saniye icersinde almıs

Esim cok abarttigimi düsünüyo.Ben doktora götürmeden icim rahat etmez.Oyle bi sansimiz yok.Belki burda yasayan bilen biri vardir

112 acil servisini arayip nobetci doktora sorabilirsiniz diye biliyorum. Ilacin adini dozunu miktarini soylerseniz doktor icinizi rahatlatacak aciklamayi yapabilir
Vitamin ilacinfan birsey olacagini sanmiyorum ustelik yutmamis emmis.sadece

Benimki 3 tane doğum kontrol hapı içmiş ti o yaşlarda .d.r goturdu birsey olmaz dedi .tansiyon antibiyotik kalp ilaçları tehlike .sana tavsiyem cocugunun ulasamiyacagi yere buzdolabının üstüne bir kutuya koy kafan rahat etsin ben öyle yaptım. Gerçi daha öncede rafta duruyordu.tezgahın üstüne çıkmış icmisti. Sonuçta biz Karakolluk olduk adlı vakaymis.soru sorup biraktilar

Yani vitaminden bir sey olmaz diyecegim. Daha gecen gun 50 gunluk bi bebegi zeytinyagi icti diye hastaneye goturduler. Ben icimden onada bir sey olmaz demistim. Ama olurmus. Doktora danismak kesin cozum. İhmal etmeyin boyle seyleri. Geri donus yapin bizede

50 günlük bebek kendiliğinden nasıl içmiş ki..

Nasıl içti ?

Vitaminin ne olduğuna göre değişir. A,c,d, vitaminleriyse sıkıntı olmaz. K vitamini içeren birşeyse veya b12 ise, ilaç içerisindeki dozuna göre problem yaşayabilirsiniz. Eğer hala çocuğunuz iyiyse Sıkıntı yapmayın. Ama farklı şeyler seziyorsanız dr a götürün. Bahsettiğim vitaminler varsa.

K vitamini kalbi etkileyip, kalbin durmasına kadar götürebilir.

Dikkatli olun lütfen.

İçeriğini okuyun.

Ona göre dr u tlf la da arayıp sorabilirsiniz.

Doguda arac girmeyen bir koyde yuruyerek en yakin saglik kurulusu 1 gun uzaklikta olan bir yerde degilseniz bi zahmet doktora goturuverin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…