Çocuğum düştükten sonra yürümüyor

gulsumaydnl

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
16
2
1
25
kızlar merhaba bana yardımcı olabilecek biris varsa nolur bişey deyin başına gelen ya da duyan birisi… kızım ayağı kayarakdan kafası geri olarak düştü sonra birdaha yürümedi doktora götürdük kırık yok dedi dinlensin evde geçer vs şeyler söyledi çıkık olabilir dedik baktırdık var dendi yürür gözüyle bakıldı ama yime yürümedi kendide yürümeye ugrasmıyor ayağını basmakdan bile korkuyor korkusunu. Nasıl yenerim ne yaparım bilmiyorum çocuklu ortama soktum sevdiği hayvanları gösterdim parka götürdüm ama hiç birimde yürümedi başına gelen var mı böyle bir olay artık kafayı yicem kızım 20 aylık…. Bugün 5 gün oldu.

Korkmustur ayakları agriyordur hâlâ. Siz sıcak komplekslerle doktor önerisiyle kas gevşeticilerle destekleyin. Sonra ufak ufak elinden tutarak küçük adimlar atmasını sağlayın ama daha çok erken hemen korkusunun geçmesini beklemeyin bırakın unutsun.

Doktor hiç bişey vermedi ki mesajlar yapıyorum elimize falan ittiriyor havaya kaldırıyorum yüzümüze basıyor ama yürümek söz konusu olunca deliriuor çığırmaya başlıyor bişeylere geç kalmaya korkuyorum

Çok geçmiş olsun. Ortapedi ye mi çocuk doktoruna mi goturdunuz.Bence bir doktora daha götürün.Cocuklar hep düşer ama çok mu korktu neden basamiyor ,kırık yoksa da başka bir şey mi oldu.

Fiziksel bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum korkmustur canı acidigi için siz eczaneden çocuklara da uygun olan kas gevseticileri bir sorun yeri ağrıyor der eskiler. Kemik-ilik suyu ekleyin her yemeğine.

Çok geçmiş olsun. Ortapedi ye mi çocuk doktoruna mi goturdunuz.Bence bir doktora daha götürün.Cocuklar hep düşer ama çok mu korktu neden basamiyor ,kırık yoksa da başka bir şey mi oldu.
Hepsime götürdük canım bişey yok diyolar ama çocuk asla basmıyor bagıdıyor kafayı yemek üzereyiz

Belki damarda kasılma falan olmuştur acıyordur yapılması gereken herseyı yapmışsınız kendınızede çocuğa da yüklenmeyin . Hafif hafif masajlar yapın dinlensin yüz ifadesini kontrol edin acı hıssettıgı zorlandığı yeri olursa die

bazen derin temızlıkten sonra ben bile 6-7 gun kendıme gelemiyorum agrılardan bebişinde kas ağrısı olabilir

Zorlamayın, düşünce neresini çarptı muhtemelen gözden kaçan acıyan bir yer var. Ortapediste götürün bence.

2 gün zorlamayın, oyun oynayın bol bol oyun çocuğu iyileştirir. Biraz neşesi yerime gelsin yürür, elinizden geleni zaten yapmışsınız. Sizin kaygınız ona da yansır.
bugün 6 gün oldu çocuklu ortama da soktum oyun evine de götürdüm hep popo üstü oynuyor asla basim demiyor hatırlatmamaya çalışıyorum ama o unutmuyor

Bence sıkıntısı yoktur korkmuş olabilir bence ona bi scoter alın ve hediye anlamında belki heyecanlanıp yürüyebilir hem scoterıda kullanır sonra sağlıklı günler dilerim

Randevunuz ne zaman,bana hiç sadece korkudanmis gibi gelmedi , inşallah önemli bir şey yoktur
Götürdük en son beyin sinir cerrahına götürdük işte dün sonuçlar temiz çıktı hiç problem yokndedi doktor zamana bırakın olmadı fizik tedavi bakarız dedi ama bugün sanki ayakda duruyor az d aolsa basıyor şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…