- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
6 buçuk yaşında kızım var bu pandemi dönemi de sanirim evde durmaktan enerjisini eskisi kadar atamadığından iyice kilo almaya başladı ben bunu farketmemistim pek taa ki dün birileri yorum yapana kadar ....baya kilo almış erken ergenliğe girer dikkat et az yesin falan dediler ...kilosu 26 boyunu şuan hatırlamıyorum ama kısa değil orta gayet ideal , kilosu da aslında onun yaşı için ideal ama giderek daha da almasından korkuiorum ...çünkü çok iştahı arttı ...özellikle hamur işi pizza börek makarna patates kızartması manti seviyor ...sebze yediremiyorum pek zorla iki kaşık vitamini için yediriyorum pek arası yok sebzeyle malesef alıştıramadim bebeklikten beri ....mesela akşam canı çekti pide yaptım kıymalı...yedi baya hemde ..1 saat sonra yine açıktı makarna istiyorum dedi..olmaz kızım makarna dedim fazla olur senin için dedim onun yerine sana salatalık dilimleyin tarzı sağlıklı şeyler önerdim ağladı ...ve şunu farkettim ben yeme dedikce daha çok iştahı artıyor ..hani biz diyet yaparken öyle oluruz ya ,diyeyteyken canım herşeyi ister mesela değilken okadar iştahlı değilimdir..ayn i öyle oluyor o da...gece gece melemen istiyor yaomiyorum tost istedi geçende yaptım ikinciyi istedi illede yapmadım usteliyor ağlıyor ama vicdanım da rahat değil ...ne yapsam ya kilo almasıni istemiyorum daha fazla![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)