iyicocuk Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2013 5 0 16 Ankara 30 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi iyicocuk #1 tavsiye edebileceğiniz okuduğunuz kitap varmı? veya takip ettiğiniz web sitesi var mı?
iyicocuk Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2013 5 0 16 Ankara 30 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi iyicocuk #2 Yabancı bir yazarın kitabı mesela o çok işime yaradı. Mackenzie yazarın ismi, benzer kitaplar okuyan varsa tavsiyenizi bekliyorum.
Yabancı bir yazarın kitabı mesela o çok işime yaradı. Mackenzie yazarın ismi, benzer kitaplar okuyan varsa tavsiyenizi bekliyorum.
U uzumbugusu Siyah İnci'm... Kayıtlı Üye 6 Şubat 2008 2.820 3.571 698 Kilis 30 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi iyicocuk #3 Adem güneşin kitaplarını ve programlarını önerebilirim.. Adem Güneş ile Çocuk Deyip Geçmeyin programı arşivi - Burç FM burdan bütün programlarına ulaşabilirsin
Adem güneşin kitaplarını ve programlarını önerebilirim.. Adem Güneş ile Çocuk Deyip Geçmeyin programı arşivi - Burç FM burdan bütün programlarına ulaşabilirsin
iyicocuk Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2013 5 0 16 Ankara 30 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi iyicocuk #4 birde bir arkadaşım bu kitaptan bahsetti çok güzel bir kitap olduğunu söyledi, okuyan var mı acaba. Biraz ironik bir şekilde tersten anlatıyormuş. "Çocukları okuldan soğutmanın yolları!" gibi başlıkları var kitabı internetten inceledim de
birde bir arkadaşım bu kitaptan bahsetti çok güzel bir kitap olduğunu söyledi, okuyan var mı acaba. Biraz ironik bir şekilde tersten anlatıyormuş. "Çocukları okuldan soğutmanın yolları!" gibi başlıkları var kitabı internetten inceledim de