Çocuk Hastalıkları cocuğum bayılıyor ne yapmalıyım?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba arkadaslar ben henüz yeni aranıza katıldım benim önemli olan sorunum oğlumla ilgili oğlum bi şey istediğinde veya canı çok yandığı zaman düştügünde vs.. yani çok ağlayama başlıyor ve agzından başlayan bi morarma başlıyor akabinde de yüzü morarıyor kızarıyor katılıyor ve hemende nefesi kesilip bayılıyor bu durumu engellemek için ne yapmam gerekir bu durum 2 kez oldu birinde düşmüştü hemen ağlamaya başladı ve bayıldı ikinciside geçen akşam oldu bi şey istedi bende vermedim diye ağlamaya ve ardından bayıldı böyle olunca çok korkuyorum elim ayağım bir birine giriyor tansiyonum düşüyor lütfen bana akıl verin yada bilgilerinizi benle paylaşın . Cvp larınızı bekliyorum.
:emir_bebek:

benimde yegenim aynı şekilde oluyodu ablam doktora götürdügünde korkulacak bi durum olmadıgını böyle durumlarda burnunu sık kendine gelir demişti alışmıştık bizde artık korkmuyoduk kimi çocuklarda olan bi durummuş sıkma sende canını ilerde gecer demişti geçtide çok şükür

ne olur ne olmaz diye kontrol amaçlı bir doktora götür istersen aklında hiç değilse soru işareti kalmaz geçmiş olsun

evet aynen arkadaslarin dedigi gibi ne olur ne olmaz siz doktora goturun oglunuzu en iyisi onlar bizden iyi bilir

içinizi ferah tutun ama
bence normal kabul edilebilecek bir şey değil. düştüğünde falan demişsin ya, allah korusun sert şekilde düşüp kafasını çarpsa ve sen farketmeyip sonrasındada bayılsa yine aynısı oldu deyip normal kabul etmek yanlış olur...bence fiziken bir kontrol yaptırmak için dr. götür. eğer bir şey çıkmazsa pedagog yardımı al . ileride bunu her seferinde sana karşı kullanmasın. mutlaka bir sebebi vardır hem. ihmal etme derim ben...

evladınıda allah bağışlasın bu arada...

birkere sana oglunu dr götürmediğin için kızıyorum morarma ve bayılmanın birçok nedeni olabilir bunlar arasında en nemlileri kalpde üfürüm kansızlık ve epilepsi benimde oglumda morarma vardı ve hemen dr götürdüm allahıma binlerce şükür sadec kansızlık çıktı bunun için uzman bir doktora götür ve bence vakit kaybetme inşallah hiçbirşeyi yoktur bebişinin allah onu ve herkezinkini korusun

merhaba arkadaslar yazmış olduğunuz cvp larınız için teşekkür ederim evet doktora götürmem gerekirdi ama eşim malesef beni engelledi bişey olmaz geçer falan dedi ama bu ikinci kez beni çok üzdü zaten en yakın zamanda aşı için gidicem bi doktoruna danışıyım tekrar bakalım ne dicek teşekkür ederim bana destek olduğunuz için tüm kötülüklerden ALLAH herkesin çocuğunu yavrusunu korusun.

canım hiç kokma benim kızımda bizde aynı sorunu yaşadık ve götürmedigimiz doktor kalmadı sonuç demir eksikligi hepsi aynı şeyi söyledi demir eksikligi için ilaç verio geçio merak etme biz kızımız morarıo die hiç aglatmadık kasılıp kalıo çünkü nefesi gidio panikliosun,o morardıgında ben bayılmıştım hatta 1 defasında ama korkama bebegi öenesinde iki elinle tutarak havaya kaldır nefes almaya başlar hemen öptüm

merhaba arkadaslar size daha önce yazmıştım çocuğum bayılıyor diye ve sizlerle iyi bir de haber paylaşmak istiyorum oğlumu doktora götürdüm ve olan olayları anlattım doktor oğlumun gelişiminin çok iyi olduğu için demir eksikliği yada kansızlık olmadığını söyledi bayılmalarının da katılma nöbeti olarak adlandırdıklarını belirtti bu olay bazı çoçuklarda olurmuş istediklerini yaptırmak için ağlamaya başlıyorlarmış çok ağladıkları için nefes alışlarını da bozuyorlarmış bunun sonucuda bayılma oluyormus merak edilicek bi şey yok dedi doktor 4 yaşına kadar süre bilir ama daha sonra kendiliğinden geçicektir dedi mümkün olduğu kadar istediklerini yapmamaya çalışın ve hayır olmaz kelimesini öğretin bilsin dedi içim rahatladı bu gibi durum yaşayan arkadaşlar varsa yinede doktora götürmeli çünki kansızlıktan ve demir eksikliğinden de bayılmalar olabiliyormuş bilginiz olsun arkadaşlar yavrularımıza sağlıklı günler dilerimmm.

selama.s. 12 yasinda bir oglum var allaha sukur:teytey:,6 yasina kadar biz de de oldu bu sorun onunla berarber ben de az morarip bayginlik nobetleri gecirmedim degiltatlicadiarzu ama dr'lar da soyledi endiselenecek birsey yok diye ve artik yok cok sukur endiselenme tatlim dusmemesine dikkat et zamanla geceiyor yani....şakkıdı:nazar::nazar::nazar::nazar:

X