Cocugum babasina annem beni dövdü diye yalan söylemesi?????? Cildiircam

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
999
123
37
Gercekten cildircsm Artik esim isten geldi gitti babssina annem beni dövdü dedi yemin ederim ki dolunmadm kendisi bana vurdu isirdi bende ozmn bende odama gidiyorum dedm gittim o sirada esim geldi eve gitmis babsina dövdü diye yalan söylüyo esimde inaniyor acayip zoruma gitti ya inanin sinirlerimi cok bozdu su son zamamlar artk napcam bilmiyorum

Benim yeğenim de “öğretmenim beni dövdü, öğretmenim bana bağırdı” diye anlatırdı. Halbuki bir öğretmeni yoktu. Düşünsenize eğer öğretmeni olsaydı belki şikayet ederdik çünkü yaklaşık 10 gün boyunca sürmüştü böyle.
Çocuklar televizyonda izledikleri şeylerden çok etkileniyorlar, eşinizle konuşup anlatın küçük çocuklarda görülen bir durum

Gercekten cildircsm Artik esim isten geldi gitti babssina annem beni dövdü dedi yemin ederim ki dolunmadm kendisi bana vurdu isirdi bende ozmn bende odama gidiyorum dedm gittim o sirada esim geldi eve gitmis babsina dövdü diye yalan söylüyo esimde inaniyor acayip zoruma gitti ya inanin sinirlerimi cok bozdu su son zamamlar artk napcam bilmiyorum
Uzman degilim ama cocugunuzun sizi vurup isirma nedeni nedir.birsey mi yasadinz yoksa durup dururkwn mi yapiyor.krese gidiyor mu.

Benim yeğenim de “öğretmenim beni dövdü, öğretmenim bana bağırdı” diye anlatırdı. Halbuki bir öğretmeni yoktu. Düşünsenize eğer öğretmeni olsaydı belki şikayet ederdik çünkü yaklaşık 10 gün boyunca sürmüştü böyle.
Çocuklar televizyonda izledikleri şeylerden çok etkileniyorlar, eşinizle konuşup anlatın küçük çocuklarda görülen bir durum
Iyide baskasina anlatirsa ne olur krede gidiyor birde.... sonra elimizfen alirlar ya almanyadayiz birde

Krese gidiyor evet herhangi birsey olmsdi yapmadm da yani cok agresif bu ara
Kresin psikologu varsa bence onlardan yardim alin.durumu anlatin.hircinlastigindan bahsedin. Ama bunun oncesinde cocugunuza kreste neler yaptigini,hosuna gitmeyen seyler olup olmadigini sorarak anlamaya calisin derim.

Iyide baskasina anlatirsa ne olur krede gidiyor birde.... sonra elimizfen alirlar ya almanyadayiz birde
Yurtdisindaysinz durum baska. Cocugunuzun dil sorunu var mi.belki okulda kendini ifade edemiyor ve bu nedenle zor durumlar yasiyorsa hircinligi ondan olabilir.cocugunuzla konusun.okul nasildi seni uzen birsey oldu mu yada mutlu eden gbi sorularla cocugunuzun duygularini anlamaya calisin derim.

Ayy bence bu sorun halledilene kadar okuldan alın yurtdışında bu işler sıkıntı galiba kaç tane anne baba TV de ağlıyordu çocuğu aldılar diye

Back