Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefondan ninniye alıştırınBebeğim 9 aylik olacak ve hala elde carsafda sallanarak uyuyor birakmiyo agliyo uyumuyo başka türlü napacaz bilmiyorum çözüm saatlerce uykusuz birakip aglatim uyumasimi napacam benn
Cok tsklr . Denedik surekli besikte sallayarak uyutmayi ama agliyor susmuyor kiyamayip tekrar aliyoruz hep kiyamamaktan oldu zaten ama hata bizde gercekten en başta yanlış yaptik yine durmuyo agliyor diye yapmistikEn başta uyutma seçeneğinizi yanlış seçmişsiniz. Şimdi bi uyku arkadaşı oyncağa alıştırıp 21 gün boyunca sabretmeniz beşiğine koyup sallayarak veyahut anakucağı vb araç gereçlerde. Şu anda bıraktırmazsanız bu alışkanlığı ileride daha da zorlanabilirsiniz.
Biberondan mama vs veriyorsanız onu tutmasını sağlayarak ninni masal vb sizin sesinizle kendini yanlız hissetmeden ama bir o kadar da kendi çabasınla sağlayabilirsiniz.
Unutmayın bebek ve çocukların unutma süresi 21 gündür max. Bu aralıkta yıldırma politikaları sa olur en başta ağlamak gibi. Anlatın anlatın söyleyin ama yılmayın ,başarılar.![]()
Bizim besikte degil elde carsafta ellerimiz kopuyo ve hep iki kisiye mecburuz cok zor ya gercekten sallanarak uyuyan cocujlar cok zor ne zaman kendi kendilerine uyuyacaklarBende aynı durum bizde beşikte sallıyoruz imkanı yol başka yerde dışarıda uyumuyor vw hala gündüzleri kundak istiyor
Malesef alismiyor hiç bir seye bana böyle buyuyenw kadar hep sallayacakmisiz gibi geliyor cok yorgun ve umutsuz vaziyetteyizTelefondan ninniye alıştırın
Bilmiyorum bizde 9 aylıkBizim besikte degil elde carsafta ellerimiz kopuyo ve hep iki kisiye mecburuz cok zor ya gercekten sallanarak uyuyan cocujlar cok zor ne zaman kendi kendilerine uyuyacaklar
Ağlaması max 10 dk sürsün zaten ara vere veredir bu ağlamalar. Alacağınızı bildiği içinde bebişiniz galip gelmiş bilinçaltına da ağlarsam eylemini işlemişsiniz ,neyse en azından şimdilerde başlasanız tmmdır bu iş yılmadan ama çünkü ilerCok tsklr . Denedik surekli besikte sallayarak uyutmayi ama agliyor susmuyor kiyamayip tekrar aliyoruz hep kiyamamaktan oldu zaten ama hata bizde gercekten en başta yanlış yaptik yine durmuyo agliyor diye yapmistik![]()
Allah yardimcimiz olsunBilmiyorum bizde 9 aylık![]()
Haklisiniz yeniyo bizi vallaAğlaması max 10 dk sürsün zaten ara vere veredir bu ağlamalar. Alacağınızı bildiği içinde bebişiniz galip gelmiş bilinçaltına da ağlarsam eylemini işlemişsiniz ,neyse en azından şimdilerde başlasanız tmmdır bu iş yılmadan ama çünkü iler
İde de aynı şekil olacak,tuvalet eğitiminde de siz yılarsanız öğrenemez kendinizi şartlayın![]()
Komposto içiriyor musunuz hocamAllah yardimcimiz olsunbide uykulari gece cok bozuk sık şık uyaniyor ve kaka yapmama sorunumuz var bizim
Yoo icirmiyorum bebege mi icirey bana iç dediler de ona vermek hiç aklima gelmedi yani 9 ayimiza daha bugün girdik zarari olmayacaksa az az veririm tabi. Zeytin yağı icirmeye calisiyorum. Doktor depritat diye bişey verdi bagirsak duzenleyici onuda bir iki icti sonra icmek istemedi bir dahaKomposto içiriyor musunuz hocam
Ah ah kendi uyur mu gercekten o günleri dört gözle bekliyoruzHamak alın 2 yasa kadar kullanırsınız sonrasında kendi uyur zaten
Aynen aynen bizde öyle ellerimiz kopuyor artik dayanamiyoruz hic bir yere gitmiyorum tek kalamiyorum cok zorlaniyoruzBaşlığı görünce derin bir ah çektim Allah yardımcıniz olsun benim kızım çok gazlı kolik bir bebekti ağlama nöbetleri morarmalar.. gaz damlaları kimyon demlemeler yok hicbirsey iyi gelmedi. Çarşafla sallayınca sakinleşirdi sadece ve bizde öyle yaptık 1 yaşına kadar sallandı çarşafla artık elde sallamak eziyet oluyordu evde yanlız kalamıyordum başka türlü uyumuyordu uyumayinca daha huysuz oluyordu eve salıncak kurduk(çingene salıncağı) öyle rahat rahat uyudu sonra kademeli olarak azalttık önce ayakta sallamaya başladım onada itiraz ediyordu ama alıştı. Sonra onu da bıraktık yanına yatıp poposuna pış pış yapıyorum yada saçlarıyla oynuyorum öyle uyuyor şuan 2 buçuk yaşında.