- Konu Sahibi turkan2002
-
[/QUOTE Canım bu gibi durumlarda baybay bitkisel damla var onu denemeni tavsiye ederim..Uyku uyumama, ayrı yatamama gibi sorunlarda çok iyi geliyor. Bence onu al bir dene. Sonuçta bitkisel birşey zararını görmezsin. Bu şekilde eşinede sanada çok zor olur.((
Bu damla ne canım? Uykumu getiriyo? Nerden bulabilirim acaba.Sen kullandın mı yada kullanan birilerini tanıyormusun ?
[/QUOTE Canım bu gibi durumlarda baybay bitkisel damla var onu denemeni tavsiye ederim..Uyku uyumama, ayrı yatamama gibi sorunlarda çok iyi geliyor. Bence onu al bir dene. Sonuçta bitkisel birşey zararını görmezsin. Bu şekilde eşinede sanada çok zor olur.((
Bu damla ne canım? Uykumu getiriyo? Nerden bulabilirim acaba.Sen kullandın mı yada kullanan birilerini tanıyormusun ?
Bir arkadaşım kullanmıştı canım. Çocuklardaki davranış bozukluklarına iyi geliyormuş. Uykusuzluk, yanlız yatamama, herşeye ağlama, gibi hırçın çocuklarda kullanılıyormuş. Arkadaşım çok işe yaradığını söylemişti. Bende daha sonra internetten araştırdım. rekra.com.tr nin sitesinde var. Arayıp bilgi de alabilirsin yardımcı oluyorlar. Arkadaşıma oradan almıştık. Sizde bir sorun isterseniz.
:çok üzgünüm:Kızım bu ay 2 yaşını doldurdu.Yaklaşık 6 aydan beri bizim yatağımızda yatıyor.Beşiği bizim odada ve yan tarafımda.Bir türlü oraya yatmıyor.Gece uyutuyorum yatağına yatırıyorum 10 dakka uyuyor sonra uyanıyor anneee yanına al diye bas bas bağırıyor.Nasıl alıştıracağımı bilmiyorum?Kızıyorum,senağlama güzellikle söylüyorum ama nafile şaşırdım valla...Derdime bir çare arıyorum.:roflol:
Firuze 2009 sen beni çok iyi anlıyorsundur.Büyüdükçe daha da zor oluyo.Aynı dertten muzdarip bir ben değilmişim.Yalnız değilim arkadaşım sende bendensin...:)))
Zaten ağlatmayın. Hani ağlar ağlar susar demeyin. Susar hatta belki uyur ama bu kabullendiğinden değil artık yorulduğundan ve çaresiz kaldığından böyle olur.
Sabredecek ve konuşacaksınız bol bol. Arkadaşlarından örnek verin bak nasıl yatağında yatıyor büyümüş kocaman olmuş vs gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?