• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi çocuğu sütten kesme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim oğlum ne emzik ne biberon almıyo,işim daha da zor :(aman nazar değmesin ama memeyi kesmekten falan konuşunca anladı mı nedir,2 gecedir sadece 2 kez uyandı!!!inş. bööle devam eder.

selam canım benim oğlumda ne emzik ne biberon kullanmadı aşırı memeye düşkündü ben nasıl kesicem memeden imkansız gibi görünüyor diye kara kara düşünüyordum tam 2 yaşındaydı artık yemek yememek içinde emmek istiyordu bende taze fasulye pişirmiştim çok sever onu da yemeğin suyundan ucuna sürdüm tadı farklı gelince bıraktı sonra yavrum benim eline ıslak mendil alıp gelmiş anne memem sil dedi siler gibi yaptık bi daha baktı tadı aynı 10-15 dk ağladı öylece uyudu kalktı yine istedi baktı yine aynı bi daha da istemedi bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim saatlerce emzire emzire zor uyuttuğum çocuk kendisi yatağını isteyip uykusu gelince gidip yatıyor uyuyor o günden sonra o kadar rahat ettimki anlatamam gece 30 kere kalkan çocuk sabaha kadar uyuyordu ve karnını güzelce doyuruyordu kararlılık önemli bu konuda bende üzüldüm ağladım ama yapacak birşey yok inşallah sen ve bebeğin de zorlanmadan kesersiniz memeyi sana kolay gelsin canım sabır diliyorum...

Back