bende okulu bitireli 7 yıl oldu ben çalışmaya başlayalı 1 ay falan oldu sizin dediği gibi sözel çalışıyorum ama nasip işte inşallah yaparız diyorum benim oğlumda 2 yaşında baya zor oluyo hemşireliği kazanan arkadaşıda çok çok tebrik ediyorum çünkü bana göre zoru başarmışsın inşallah bende arkadaşta istediğimiz yeri kazanırız .ablanız ilahiyata yerleşti demişiniz acaba kaç puanla yerleşti çok merak ediyorum ben ilahiyatı kontenjanlı biliyorum bu sene 10000 di.beni aydınlatırsanız çok sevinirim
taçsız prens arkadaş siz nereyi istiyodunuz?ha bu arada bende 23 yaşındayım
Maşallah da sana :))
ben sosyal hizmetler istiyorum..Belediyelerde iş bulma imkanı var beyaz masa..Sonra da herhangi bir bölümden 4 yıla tamamlarım diye düşüyorum..Rabbim inşallah nasip eder..
hatırladııgım kadarıyla canım ygs 1 2 den barajın altındaydı 3 4 5 6danda 170 ıle 180 arası bısey almıstı
2 yaşında oğlum var ve ben ilahiyat önlisans istiyorum ne zamandır ders çalışmaya çalışıyorum ama nafile ümidimi kesmek üzereyim çokta istiyorum kuran kursu hocası olmayıbana düşüncelerinizi yazarmısınız tavsiyelere çok ihtiyacım var
ne yapmam lazım özellikle benim durumumda olupta ders çalışabilenler varsa çok iyi olur
bu arada bende ıhl mezunuyum din kulturu ogretmenlıgı ıstıyorum bakalım hayırlıdsı:)
allah yardımcın olsun canım. benim 2 çocuğum var . ihl mezunuyıum . ilahiyatı şu zamana kadar düşünmemiştim şimdi 27 yaşındayım öyle hasretle istiyorumki anlatamam. kendim işuan boşlukta gibi hissediyorum sanki ilahiyat bu boşluğu dolduracak gibi geliyo. hildiran çok oluyo 2 çocukla bu yaştan sonra ne yapabilirimki diyorum bende bazen. ama kararlıyım busene denicem kendimi ders çalışmaya gelince 1 çocuğun varmış bence çalışabilirsin. yatmadan önce 1 saat sabah namazından sonra ve öğle uykusundayken çocuklar çokta verimli çalışılır benim arkadaşımında çocuğu var üstelik 2. hamile buşekilde çalışarak ilahiyatı kazandı hemde o ihl mazunu değil . onu gördükçe bende azimleniyorum valla yeterki gerçekten iste canım ve birazda gayret olacak işalllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?