• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğu olupta ygs ye hazırlananlar bana fikir verin

alican

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
92
1
46
Ankara
2 yaşında oğlum var ve ben ilahiyat önlisans istiyorum ne zamandır ders çalışmaya çalışıyorum ama nafile ümidimi kesmek üzereyim çokta istiyorum kuran kursu hocası olmayı :43: bana düşüncelerinizi yazarmısınız tavsiyelere çok ihtiyacım var
ne yapmam lazım özellikle benim durumumda olupta ders çalışabilenler varsa çok iyi olur

Oğlum 18 aylık bende bu sene inşallah ygs gireceğim istiyorum..Öyle böyle çalışmam lazım haftaya başlayacağım inşallah sınav 24 mart bir şey yok ki be 25 yaşındayım..Liseyi bitireli 9 sene oldu yapabilir miyim bilmiyorum ama şansımı deneyeceğim ki zaten aöf istiyorum..

kızlar bende bu senen hemşirelige yerlestım 3 bucuk yasında bır oglum var
eger guzel bolum ıstıyorsanız çilesıde buyuk oluyor halıyle ben esımle aksam cay ıcerken bıle test cozuyordum dusunun
bende 7 yıl ara vermıstım
he bu arada ablamda ılahıyat onlısansa yerlestı acıkogretım ama cok fazla calısma gerektırmıyor o kontenjan yok turkce ve sosyal calıssanız barajı gecınce yerlesırsınız

En önemlisi inanıp başlamak.Azminiz oldukça devamı gelir zaten.

bende okulu bitireli 7 yıl oldu ben çalışmaya başlayalı 1 ay falan oldu sizin dediği gibi sözel çalışıyorum ama nasip işte inşallah yaparız diyorum benim oğlumda 2 yaşında baya zor oluyo hemşireliği kazanan arkadaşıda çok çok tebrik ediyorum çünkü bana göre zoru başarmışsın inşallah bende arkadaşta istediğimiz yeri kazanırız .ablanız ilahiyata yerleşti demişiniz acaba kaç puanla yerleşti çok merak ediyorum ben ilahiyatı kontenjanlı biliyorum bu sene 10000 di.beni aydınlatırsanız çok sevinirim
taçsız prens arkadaş siz nereyi istiyodunuz?ha bu arada bende 23 yaşındayım

hatırladııgım kadarıyla canım ygs 1 2 den barajın altındaydı 3 4 5 6danda 170 ıle 180 arası bısey almıstı

bende okulu bitireli 7 yıl oldu ben çalışmaya başlayalı 1 ay falan oldu sizin dediği gibi sözel çalışıyorum ama nasip işte inşallah yaparız diyorum benim oğlumda 2 yaşında baya zor oluyo hemşireliği kazanan arkadaşıda çok çok tebrik ediyorum çünkü bana göre zoru başarmışsın inşallah bende arkadaşta istediğimiz yeri kazanırız .ablanız ilahiyata yerleşti demişiniz acaba kaç puanla yerleşti çok merak ediyorum ben ilahiyatı kontenjanlı biliyorum bu sene 10000 di.beni aydınlatırsanız çok sevinirim
taçsız prens arkadaş siz nereyi istiyodunuz?ha bu arada bende 23 yaşındayım

Maşallah da sana :))

ben sosyal hizmetler istiyorum..Belediyelerde iş bulma imkanı var beyaz masa..Sonra da herhangi bir bölümden 4 yıla tamamlarım diye düşüyorum..Rabbim inşallah nasip eder..

Maşallah da sana :))

ben sosyal hizmetler istiyorum..Belediyelerde iş bulma imkanı var beyaz masa..Sonra da herhangi bir bölümden 4 yıla tamamlarım diye düşüyorum..Rabbim inşallah nasip eder..

inşallah canım eğer gerçekten istersek olur galiba, şimdiden sana başarılar dilerim allah gönlüne göre versin

hatırladııgım kadarıyla canım ygs 1 2 den barajın altındaydı 3 4 5 6danda 170 ıle 180 arası bısey almıstı

inşallah dediğiniz gibi olur ama bilmiyorum işte galiba sizin ablanız ya imam hatip mezunu yada meslek lisesi mezunu ilahiyatta öncelik onlara veriliyor yer kalırsa diğerlerine

2 yaşında oğlum var ve ben ilahiyat önlisans istiyorum ne zamandır ders çalışmaya çalışıyorum ama nafile ümidimi kesmek üzereyim çokta istiyorum kuran kursu hocası olmayı :43: bana düşüncelerinizi yazarmısınız tavsiyelere çok ihtiyacım var
ne yapmam lazım özellikle benim durumumda olupta ders çalışabilenler varsa çok iyi olur

allah yardımcın olsun canım. benim 2 çocuğum var . ihl mezunuyıum . ilahiyatı şu zamana kadar düşünmemiştim şimdi 27 yaşındayım öyle hasretle istiyorumki anlatamam. kendim işuan boşlukta gibi hissediyorum sanki ilahiyat bu boşluğu dolduracak gibi geliyo. hildiran çok oluyo 2 çocukla bu yaştan sonra ne yapabilirimki diyorum bende bazen. ama kararlıyım busene denicem kendimi ders çalışmaya gelince 1 çocuğun varmış bence çalışabilirsin. yatmadan önce 1 saat sabah namazından sonra ve öğle uykusundayken çocuklar çokta verimli çalışılır benim arkadaşımında çocuğu var üstelik 2. hamile buşekilde çalışarak ilahiyatı kazandı hemde o ihl mazunu değil . onu gördükçe bende azimleniyorum valla yeterki gerçekten iste canım ve birazda gayret olacak işalllh

merhaba bende bu sene hazırlanıyoum ygs ye 2 tane bebegım var bırı 2 bırı 1 yasında.. vakıt buluyorum az bırazda olsa.. temelımde var eşimde matematık ogretmenı.. olucak ıns dıye dusunuyorum:)

bu arada bende ıhl mezunuyum din kulturu ogretmenlıgı ıstıyorum bakalım hayırlıdsı:)

allah yardımcın olsun canım. benim 2 çocuğum var . ihl mezunuyıum . ilahiyatı şu zamana kadar düşünmemiştim şimdi 27 yaşındayım öyle hasretle istiyorumki anlatamam. kendim işuan boşlukta gibi hissediyorum sanki ilahiyat bu boşluğu dolduracak gibi geliyo. hildiran çok oluyo 2 çocukla bu yaştan sonra ne yapabilirimki diyorum bende bazen. ama kararlıyım busene denicem kendimi ders çalışmaya gelince 1 çocuğun varmış bence çalışabilirsin. yatmadan önce 1 saat sabah namazından sonra ve öğle uykusundayken çocuklar çokta verimli çalışılır benim arkadaşımında çocuğu var üstelik 2. hamile buşekilde çalışarak ilahiyatı kazandı hemde o ihl mazunu değil . onu gördükçe bende azimleniyorum valla yeterki gerçekten iste canım ve birazda gayret olacak işalllh

doğru söylüyosun gayret çok önemli ders çalışmak için her imkanı değerlendiriyorum bazende kendime çok kızıyorum bu azmim isteğim daha rahat olduğum çocuğumun olmadığı zamanlarda niye yoktu niye hiç düşünmedim diye ama hayırlısı diyurum .aslında senin işin kolay çünkü sen imam hl mişsin direk geçiş yapabiliyosun benim gibi ygs ye çalışmana gerek bile yok bence yaşın henüz küçük devamet bu yola inşallah sende isteklerine kavuşursun birbirimize dua edelim müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua kabul olurmuş :40:

alican canım ne yaptın sınav nasıl geçti . ben busene dib yeterlilik sınavına girdim kazandım çok şükür. mülakat için eğitim alıyorum işallah mülakatıda atlatırsam k.k.ö olmak istiyorum işallah. sınavsız geçiş içinde başvurdum işallah yerleşirsem sıra ilitam da kısmet rabbim yar ve yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Back