- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
ben 2016 şubat annesiyim
şimdi nasipse 2022 şubat annesi olacağım :)
artık zamanı geldi
Ben de 2016 ekim, ve insallah 2022 subat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 2016 şubat annesiyim
şimdi nasipse 2022 şubat annesi olacağım :)
artık zamanı geldi
ayy hayırlısıyla inşallah :)Ben de 2016 ekim, ve insallah 2022 subat
Hayırlısıyla gelsin annesi.Ben de 2016 ekim, ve insallah 2022 subat
Bu işin piri olarak (4 yıldır okula giden çocuk annesi olduğumdan bu sıfatı aldım kendimce)Hasta olmayan var mı acaba bu haftalarda?
Kime sorsam hasta boğaz enfeksiyonu.
Çocuklardan bize de bulaştı. Şimdi tüm aile hastayız
ayy hayırlısıyla inşallah :)
Hayırlısıyla gelsin annesi. Büyük Çocuk nasıl okulda?
Slmlar
2. Hafta biraz mızırdandık ama bu hafta iyiydik çok şükür. Bir gün hafif ateş oldu göndermedim gerçi. Çok güzel etkinlikler yapıyorlar. Mutlu geliyor çok şükür.
Benim bir sorum olacak, çocuklarla günlük rutininiz nasıl oluyor. Okuldan gelince ve hafta sonu neler yapıyorsunuz?
Güzel bir rutin, biraz kopya çekebilirimokuldan 5.15 gibi geliyor, el yüz yıkanıp direkt tv başına gecip uzanıyor
okulda etkinlikler dersler cok yoruluyor, bu sebeble izin veriyorum,
sonra yemek yemekten sonra oyun oynuyoruz, evde de etkinlik kitabı var canı isterse onu yapıyoruz
yatmadan önce sinema saati adı altında bazen netflixten animasyon izliyoruz
bazen youtubede bilim kanalları var onu izliyoruz
sonra diş fırcalama - masal - biraz yanında uzanma kapanış
hafta sonumuz cok karışık o yüzden bi rutinimiz yok :)
Güzel bir rutin, biraz kopya çekebilirim
Çalışıyor musunuz?
Ben çalıştığım için her şey koştur koştur oluyor ve hiç bir şey içime sinmiyor gibi, kardeşimiz de var. Yorucu oluyor
Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah, zor ama çok güzel olacak emin olunevet fotoğrafçıyım, saat 5 e kadar calışıyorum, 5 de onu alıp 15 dakika birlikte tv izliyoruz, sonra onu bırakıp murtafağa gecıyorum yemekten sonrasına kadar kendi idare ediyor :)
bizim de kardeş yolda bakalım hayat nasıl olacak :)
Geçmiş olsun, bu aralar çok kişiden duydum bunuikidir oğlumun burnu kanıyor, gece 3 de yine kanadı ve öyle ucundan değil çok kanadı
dr gittik, kuru havadan dolayı burun kuruyor tahriş oluyor normeldir, benim oğlumunda bu aralar sık sık kanıyor
nazalkrem sürün, içeriyi havalandırın dedi.
Amin, sizin icin de hayirlisi
Tesekkurler
Büyük sevdi, alıstı ama malesef 2. Kez hastalandi. Bu hafta ilk kez bugun götürdüm okula
okuldan 5.15 gibi geliyor, el yüz yıkanıp direkt tv başına gecip uzanıyor
okulda etkinlikler dersler cok yoruluyor, bu sebeble izin veriyorum,
sonra yemek yemekten sonra oyun oynuyoruz, evde de etkinlik kitabı var canı isterse onu yapıyoruz
yatmadan önce sinema saati adı altında bazen netflixten animasyon izliyoruz
bazen youtubede bilim kanalları var onu izliyoruz
sonra diş fırcalama - masal - biraz yanında uzanma kapanış
hafta sonumuz cok karışık o yüzden bi rutinimiz yok :)
ikidir oğlumun burnu kanıyor, gece 3 de yine kanadı ve öyle ucundan değil çok kanadı
dr gittik, kuru havadan dolayı burun kuruyor tahriş oluyor normeldir, benim oğlumunda bu aralar sık sık kanıyor
nazalkrem sürün, içeriyi havalandırın dedi.
Geçmiş olsun, bu aralar çok kişiden duydum bunu
Selamlar, 2016 temmuz doğumlu oğlum var. 2016 temmuz annelerine epey yazardım. Hey gidi zalim zaman.
2016 şubat doğumlu oğlum. Ah ah anasinifina başladığından beri hasta yavrum ilaç kullanıyoruz iyi oluyor, ilaç kullanmayı bırakınca yine aynı ciğerleri balgam doluyor. Hiç keyfini süremedik okullu olmanın