- 9 Nisan 2024
- 134
- 23
- 13
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
-
Kızımın anaokulunda 3.senesi 5 yaşında.İlk 2 sene aynı şeyleri yaşadık.O kadar çok hastalandı ki ama bu sene okul açıldı açılalı maşallah tık demedi.Bağışıklık güçlendirici takviyeler alabilirsiniz.Zühra ananın ürünlerini kullanıyorum ben memnunum.Pekmez vs de vermeye çalışıyorum her gün.
Ama okula başlayan kuzular ne yazık ki bu süreçten geçerek bağışıklık kazanıyorlar.O yüzden 2 sene üst üste aynı şeyleri yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.Allah şifa Gerçek anlamd
Gerçek anlamda aynısını mi yaşadınız? bir hafta ful gitmiyor okula gidemiyor ...sizin de arkadaşlarına göre baya geri kaldı mı ?Kızımın anaokulunda 3.senesi 5 yaşında.İlk 2 sene aynı şeyleri yaşadık.O kadar çok hastalandı ki ama bu sene okul açıldı açılalı maşallah tık demedi.Bağışıklık güçlendirici takviyeler alabilirsiniz.Zühra ananın ürünlerini kullanıyorum ben memnunum.Pekmez vs de vermeye çalışıyorum her gün.
Ama okula başlayan kuzular ne yazık ki bu süreçten geçerek bağışıklık kazanıyorlar.O yüzden 2 sene üst üste aynı şeyleri yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.Allah şifa versin.
Gerçekten aynısını yaşadım.Sürekli acillerdrydik.Eve nebilüzatör cihazı aldık.Günlük nedir onu öğrendim onu bile yaptım.Bronşit oldu.Kaç kere okuldan ateşlendi diye aldım hatırlamıyorum.Ama doktoru kesinlikle devam bu mikroplarla tanışmadan bağışıklığı güçlenmez dedi.1.sınıfa giderken hastalanır o zaman geri kalır dedi.Anaokulunda en fazla etkinliklerinden geri kaldı.Bu sene çok şükür biz eşimle hastalandık ama o hiç hastalanmadı.Gerçek anlamda aynısını mi yaşadınız? bir hafta ful gitmiyor okula gidemiyor ...sizin de arkadaşlarına göre baya geri kaldı mı ?
Off gerçekten öyleGerçekten aynısını yaşadım.Sürekli acillerdrydik.Eve nebilüzatör cihazı aldık.Günlük nedir onu öğrendim onu bile yaptım.Bronşit oldu.Kaç kere okuldan ateşlendi diye aldım hatırlamıyorum.Ama doktoru kesinlikle devam bu mikroplarla tanışmadan bağışıklığı güçlenmez dedi.1.sınıfa giderken hastalanır o zaman geri kalır dedi.Anaokulunda en fazla etkinliklerinden geri kaldı.Bu sene çok şükür biz eşimle hastalandık ama o hiç hastalanmadı.
Evet hatta biz bir de alışma zorluğu yaşamıştık.Yaklalık 8-9 hafta kapılarda beklemiştim süreci başa sarıp duruyorduk.Ara çok vermiştik ama geride kaldı şükür. Şu anda devamsızlıkları önemlş değil önemli olan 1.sınıfa sağlam bünyeyle hazırlanmış olmalarıOff gerçekten öylehadi bizi geçtim ama çocuk için çok yıpratıcı oluyor. Ağlıyor artık iyilesemiyorum diyor yavrum içim gidiyor . Peki böyle sık sık devamsızlık oldu mu diğer arkadaşlarina nazaran daha mı çok gitmedi okula?
Kendi kendinize mi veriyorsunu doktor tavsiyesi miÇok fazlaymış.
2 haftada bir hasta olurdu benimki.
Çocuklara omega3 kullanmaya başladıktan sonra hasta olma sıklıkları azaldı, hafif atlatmaya başladılar.
Sayılır.Kendi kendinize mi veriyorsunu doktor tavsiyesi mi
Hasta ola ola bağışıklık kazanacaklar. Mecbur yani bir yerde okula göndreceksiniz. Anasınıfına göndermezsiniz ilkokula göndereceksiniz mecbur. Tüm çocuklar bu dediğiniz yolları geçiyor siz kendi oğlunuzu gördüğünüz için size öyle geliyor. Anaokulunda çalıştım bütün çocuklar hasta oluyordu4 gün derken lafın gelişi falan değil. Ciddi ciddi bunu soruyorum anasinifina başladık biz geçen sene iki ay gittik yine böyle aşırı sık hasta olunca okuldan almak zorunda kaldık öğretmeni almayın gelecek sene aynısını yaşarsınız dese de yaşı küçük dedik aldık.
Neyse bu sene tekrar anasinifina başladık 5 buçuk yaşında oğlum . Okula 3 4 gün gidiyor 5. Gün burun akmaya başlıyor ardından hemen geçmeyen öksürük ... Çok bunaldim. Birkaç hafta çok az gitti okula diye geçen hafta okulun son haftasi diye ful gitsin çok istedim çünkü okulunu aşırı seviyor yavrum. Göndermeye çalıştım ve bugün hastanede yatıyoruz öksürükten. Hadi bir şekilde iyileşti diyorum ya sonra? Okul açılacak ve şık baştan yasayacak bu durumu. İnanılmaz korkuyorum artık okula göndermekten. Şimdi bana sabret ilk yıl falan diyorlar ama öyle değil arkadaşlar sınıfta hiç kimse benim oğlum kadar rahatsizlanip devamsızlık yapmıyor. Normal grup olsalar bile bu kadar ağır gecirmiyorlar. Bünyesi alerjik bu çocuğun diyor doktoru. Allah'ım çıldıracağım. Aynı durumu yaşayan var mı ya rahatlatacak biseyler okumak istiyorum lütfenve nasıl bir çözüm buldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?