O kadarı düşünme cocuğu kapıya koyacak halleri yok ya eğer buyuksehirdeseniz trafik kaçınılmaz son öyle bir durumdan bildireceksiniz kreşe veya babası alırBir de kreslerde en gec aksam 7 ye kadar tutuyorlar cocuklari, 9-6 Calissam trafige kalsam yetisemesem ne olacak...
Dusunmekten cildiriyorum, daha kafamda onlarca detay var.
Bir yandan da daha uzun süre ara verirsem bidaha is bulamamaktan korkuyorum
Bende kızımı sizinle aynı aylarda verdim evet çok hastalanıyorlar ama bişekilde idare ediliyor gerçi ben hastanede çalışıyorum avantajım mesela Dr diye getiriyorum öğlene kadar hem onu gösteriyorum işlerimi bitirip eve gidebiliyorum bazen babası bakıyordu çünkü Dr 1 hafta kreş yok diyor sürekli rapor alamıyorum yeri
Geldi hastaykende kreşe yolladım mecbur kalıyorsun çünkü Allah yardımcınız olsun
Bende sırf bu nedenler yüzünden çalışamadım...
Allah yardımcınız olsun....
Sırf bu sebepler yüzünden işten ayrıldım,sürekli izin almak zorunda kaldığım zamanlar oldu hastalık dönemlerinde ,iş yerim artık müsama göstermiyordu ,ve kaçınılmaz son ,işi bıraktım.allah yardımcınız olsun .
Bir de kreslerde en gec aksam 7 ye kadar tutuyorlar cocuklari, 9-6 Calissam trafige kalsam yetisemesem ne olacak...
Dusunmekten cildiriyorum, daha kafamda onlarca detay var.
Bir yandan da daha uzun süre ara verirsem bidaha is bulamamaktan korkuyorum
benim staj yaptıgım kreşte nöbet sistemi vardı anne babası geç gelen, bir kaç saat işi uzayan vs... çıkış saatinden sonraya kalan çocukları bekliyorlardı tek çocuk kalmayana kadar nöbet devam ediyordu..bi araştırın geç kalsanız bile çocugu dışarı çıkaracak değiller..
Benim kızım anaokuluna gidiyordu ,kreş süreci yaşamadık anneannesi bakmıştı çünkü ,meslekte 15,bu şirkette 2.yılımdı ,fakat son anaokulu döneminde aldığım izinler hem beni hem şirketi rahatsız ediyordu,hatırı sayılır bir maaşı arkamda bırakarak işime veda ettim ,sonra 2.bebeğimi doğurdum ve iş hayatı benim için sona erdi.
Bu sadece bir detay aslinda en cok kafama takilan kisim hastalik v.s bir nedenle kizimin krese gidemeyecegi gunlerde ne yapacagim. Yine de cok tesekkur ederim bu bilgilendirme icin. Bana genel anlatiiyorlar tabi ekstra durumlar uzerine cok konusmadik, ama hepsi grip vs bulasici hastaliklarda iyilesene kadar cocugu getiremeyecegimi soylediler zaten icim elveemez de hastayken gondermeyi...
aslında en mantıklısı çocugunuz biraz daha büyüdükten sonra işe başlamanız tabi maddi manevi şartlarınız buna ne derece uyar bilemem ama işe gelince sürekli bugün ne olacak, hastalansa kime bırakacağım derdiniz olmaz...Dediğiniz gibi hasta olsa yada kreşe gidemeyeceği başka sebepler olsa, o iş size zehir olur gün boyu..Zor bi karar tekrar tartıp düşünün bence
Peki şöyle bir öneri,hiç düşündünüz mü bilmiyorum ama ,bakıcı olayına nasıl bakıyorsunuz,en azından evinizde bakılır,hasta olsada evinde geçirir çocuk ,aklınız kalmaz ,işten çıkınca alma derdi yok ,1000 tl yi gözden çıkardığınıza göre bu rakama bakıcı var ,hatta tanıdık varsa çok daha iyi olmazmı .
bende aynı durumdayım çalışıyorum ve bu şehirde tek bir akrabam bile yok. geçen yıl 2.5 yaşındaki oğlumu özel kreşe verdim ve hastalıklardan başımız bir türlü kurtulmadı. eşim ya da ben rapor aldık hep. ateşli havale geçirdik ve kreşten almak zorunda kaldım. bakıcıyla devam ettik. bu yıl yine başlıyoruz anaokuluna ama çok çok korkuyorum hastalık yine olacak. bu yıl kreşe vermeseniz ana okulu ya da kreşe başladığı ilk yıl mutlaka hasta oluyorlar. ben öğretmenim ve işimi bırakmam söz konusu değil. ama şuan çalışmıyor olsam asla ve asla çocuğumu bu yaşında kreşe verip çalışmazdım. maddiyatım ne olursa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?