- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 37
- Konu Sahibi pastadelisi
-
merhaba arkadaşlar benim oğullarımda 3.5 yaşında hala cümle kuramıyorlar.herşeyi biliyorlar ama dilleri dönmüyor.anne baba hayır...gibi kelimeler var aöma anne bana çay ver demiyor çay diyor.kreşe gidiyorlardı hastalandılar diye aldım.bu arada ikizler ve kendi dillerinde anlaşıyorlar.ne yapacğımmmmm
canim senin isin daha zormus iki taneler. alah kolaylik versin.. cocougun konusmamasi cok zor hakkaten..konusup derdini doru duzgun anlatamadigi icin de agresiflesiyolar.ben dok gittim hemde kac kere bana konusma terapisini onerdi..lakin biz yurt disindayiz simdi terapiye baslarsa hep o dilde gitmemiz lazim turkceyi once ogrensn istiyorum o yuzden elim klou bagli bekliyorum.ben evde biseyler yapiyorum kendimce..27 aylik daha pat cat iki kelimeyi biraraya getiryo..ama cok yolu var daha
sende bi dok git hatta biz konusma uzmanna gittik.onlarin taktikleri cok farkli inan..biz aylarca cocuga balon dedirtemedik..bau bau diyodu..kadin iki dak sip sak oyun oynadi biseyler yapti ve cocouk balon dedi..tabi ingilizcesini..bizde sasirdik..sahsen bn tr de olsam bi dak durmam hemn konusma terapisni yazdiririm cocougumu
canim senin isin daha zormus iki taneler. alah kolaylik versin.. cocougun konusmamasi cok zor hakkaten..konusup derdini doru duzgun anlatamadigi icin de agresiflesiyolar.ben dok gittim hemde kac kere bana konusma terapisini onerdi..lakin biz yurt disindayiz simdi terapiye baslarsa hep o dilde gitmemiz lazim turkceyi once ogrensn istiyorum o yuzden elim klou bagli bekliyorum.ben evde biseyler yapiyorum kendimce..27 aylik daha pat cat iki kelimeyi biraraya getiryo..ama cok yolu var daha
sende bi dok git hatta biz konusma uzmanna gittik.onlarin taktikleri cok farkli inan..biz aylarca cocuga balon dedirtemedik..bau bau diyodu..kadin iki dak sip sak oyun oynadi biseyler yapti ve cocouk balon dedi..tabi ingilizcesini..bizde sasirdik..sahsen bn tr de olsam bi dak durmam hemn konusma terapisni yazdiririm cocougumu
çok buyuk hata yapiyorsunuz kusura bakmayin
onemli olan çocugun once hangi dili konusacagi degil onemli olan herhangi bir dilde kendini ifade edebilmesi
illa Trkçe diyorsaniz goturup Trde tedavi ettirin o zaman
Ayrica çocugunuz iki dili bir arada ogrenebilecek kapasitede
Yabanci dilde sesleri nasil çikaracagini anlayinca turkçeyi ogretebilirsiniz
Merhaba bende yurt disindayim logopädie önerdiler ama ben bi türk bayan buldum..bayana sordum dili türce diye türk olmasidahami iyidir diye kendisi bana alakasi yok bi almanada götürebilirsiniz o kisi konusmasina yardimci oluyor siz evde yine türkce konusun demisti yani bence hic zaman kaybetme derim yabancida olsa götür..ama ben dr yazdiramiyorum yoksa hic beklemem :-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?