- 2 Ağustos 2012
- 596
- 173
öncelikle hepinize teşekkür ederim burdaki yorumlar her zaman bana yeni fikirler veriyor başka bir açıdan bakmamı sağlıyor o yüzden gene size danışmak istedim :)
ben burdaki arkadaşların tavsiyesiyle kumbarada bozukluk biriktirmeye başladım ve oğluma bi hesap açmak istiyorum ama kararsız kaldım. allianz sigortanın büyüyen çocuk diye bir birikim aracı var bana çok mantıklı geldi on yıl biriktirip çocuğun aylık yada toplu para almasını sağlıyormuş.bunu yaptıran varmı aranızda fikir edinmek istiyorum
yada iş bankası kumbara fonunun getirisi nedir
birde bes yapılabilir mi çocuğa acaba ?
bilen anneler veya bankacı sigortacı bayanlar varsa bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim
(yanlış cümle kurduysam özür dilerim)
ben burdaki arkadaşların tavsiyesiyle kumbarada bozukluk biriktirmeye başladım ve oğluma bi hesap açmak istiyorum ama kararsız kaldım. allianz sigortanın büyüyen çocuk diye bir birikim aracı var bana çok mantıklı geldi on yıl biriktirip çocuğun aylık yada toplu para almasını sağlıyormuş.bunu yaptıran varmı aranızda fikir edinmek istiyorum
yada iş bankası kumbara fonunun getirisi nedir
birde bes yapılabilir mi çocuğa acaba ?
bilen anneler veya bankacı sigortacı bayanlar varsa bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim
(yanlış cümle kurduysam özür dilerim)