- Konu Sahibi melihmelis
benim kızım on yaşında.6 aydır çölyak hastası. benim gibi olan anneler varsa onlarla dertleşebilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrh.ince bağırsağın glutene karşı alerjisi.arpa buğday yulaf ve çavdar yasak.
teşekkürler arkadaşlar ama biz alıştık.ayrıca duyduğunuza sevindim bu hastalığın adını.
.+
merhaba arkadaşım benim arkadaşımda aynı rahatsızlıktan muzdarip ama yetişkinlerde başka çoçuklarda başka seyrediyormuş rahatsızlık sana sormak istediğm kızındaki belirtiler neydi mesela sürekli bir kabızlık varmıydı küçük yiğenim malesef çözemediğimiz bir kabızlık sıkıntısı var doktorların verdikleri fayda etmediği gibi altarnatif tıptaki yağmış şuymuş buymuş denemediğimiz şey kalmadı annesiyle senin yazını okuyunca endişelendi biraz bilği verirsen seviniriz geçmiş olsun
Bride 2009 da alerjiymis bebegin simdi ne durumda iyilesme gelisme varmi. Benim bebehime 6 aylikken cok ootu bir sekilde alerji teshisi koyuldu ..gecmee ihtimali var tabiki ama beni nelr bekliyor tecrube ve bilgilerinizi bekliyorum lutfen