Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde hergun singulair kullanıyoruz ilk defa girip oldu cigerlerine inmedi sanırım gercekten hap işe yarıyor ayrıca alerji testnde bizde de bişey cıkmadı bende de çıkmamıştı ama alerjik astımım var ve hergun ilaç kullanıyorum soguk alerjisi dedi benm doktorum öylede bişey var yani testlerde cıkmayan cok geçmiş olsun inşallah buyuyunce gecer tum yavrularımızn allah başka dert vermesn neler var allah korusun
benim kızımda da var bu hastalık,,
çok illet ve geçmeyen pis bi hastalık bu..
çocuğum baharda öksürükten uyuyamaz geceyarıları acillik olurz..
kalorifer suluğu aldım geçen gün bi de detan alerjiye karşı bi sprey çıkarmış onu aldım..
ne işe yarıyor acaba bakterilerimi öldürüyor:44:
merhabalar benim kızımda alerjik bronşit bu eski tarihli konu olduğu için yazmak istedim çocuklarınızın durumu şu an nasıl bu hastalık hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor artık bana 3 aydır öksürüyor doktor sürekli ilaç yazıyor anlamış değilim istanbul avrupa yakasındada da iyi bir doktora ihtiyacım var önerilernizi bekliyorum lütfen
canım cevabını yeni gördüm benim oğlum şu an gayet iyi gidiyor Allah'a şükür geçen kış her ay doktordaydık bahardan beri iyiyiz inşallah tekrarı olmaz sizede acil şifalar diliyorum biz sultangazide bir doktora gidiyoruz ama çok iyide diyemem çok kötüde diyemem iyi doktor dediler götürdüm ama genede her ay hastanedeydik bu bronşitin belirli bir dönemi var herhalde
birde unutmadan yazıyım acı kestane balı veriyorum oğluma her sabah aç karnına doktorumuz tavsiye etmişti bayada faydasını gördük.
çok çok geçmiş olsun zor bir hastalık Allah kolaylık versin tek doktora devam ediyoruz evet ama bu sene atlatmış görünüyo bronşiti grip olsada hırıltıya çevirmedi daha çok şükür umarım böylede devam eder.Konuyu açalı baya olmuş ama yazayım dedim belki faydası olur.Benim oğlum da alerjik bronşitti.Kim şu doktor iyi dediyse gittim.Hastalıksız tek bir günüm bile olmadı.Her doktor başka birilaç yazdı.Kimse hastalığın geçmişini ne ilaçlar kullanıldığını araştırmadı.Birçok antibiyotik kullandık.Oğlum daha kötü oldu.Birçok kez hastanelerde yattık.Yine faydası olmadı.Şu an oğlum 3 yaşında yanlış ve eksik tedavi yüzünden astıma döndü hastalığı.Sonuç olarak yeni bir doktora başladık.Şu an herşey iyi gidiyor.Grip aşısı vuruldu bu sene.Her sabah ve akşam nebulizatörle pulmicort ilaç kullanıyoruz.İlaçlara bağımlı kaldık.Siz siz olun sabit bir doktorla devam edin tedaviye.Yoksa mahvvediyorlar çocukları
İnşallah canım o kadar çok çektik ki bu hastalıktan bronşitli çocuk duyunca üzülüyorum...Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...Fazla terletmemeye çalışın ter gerçekten çok tetikliyor bronşiti...:)çok çok geçmiş olsun zor bir hastalık Allah kolaylık versin tek doktora devam ediyoruz evet ama bu sene atlatmış görünüyo bronşiti grip olsada hırıltıya çevirmedi daha çok şükür umarım böylede devam eder.
canım paylaşmak istersen merak ediyorum nasıl bir tedavi uyguladı?Ne tür ilaçlar kullandınız?Nebülizatöre hala devam ediyor musunuz?Ben de aynı sorunla çok uğraştım oğlum 7 aylıkken doktor doktor gezdik acillerde hava vermeler, evde yine öyle.. İlaçlar doktorlar günden güne daha kotu oldu öksürük ten uyuyamazdi başında beklerdim sabaha kadar..
Taakii bizi kurtaran doktorumuzla tanışana kadar Akif Kut devlet hastanesinde ydi çok zor randevu aldım ama hem bize hem de ogluma iyi geldi.. Bizde de kronikti ama onuda atlatmisiz.. Simdi özelde ama hala ona gideriz. Oğlum zatürree olmak üzereydi o kurtardı, kendisi çocuk göğüs hastalıklarında uzman tavsiyeleri ve tedavisiyle atlattik ne kadar tesekkur etsem az..
Allah a şükür canım atlatmışsınız benim sorma amacım şuydu benim oğlum 3 yaşında 15 günlükken bu koşuştumanın içerisine girdik.Çok doktor gezdik yanlış tedaviler,çeşitli ilaçlar,hastanelerde çok yattık oğlum daha kötü oldu.Daha sonra akrabamızın da tavsiyesiyle bir doktora gittik.Bu sene grip aşısı vurdurdu oğluma.Bir de her sabah akşam pulmicort nebul kullanıyoruz.Oğlum o doktordan sonra hiç hasta olmadı şükürler olsun.Ama ben tedirgin olmaya başladım bu nebülizatörü kullanmak istemiyorum çocuk da istemiyor artık.Bu çocuğa zarar verir mi diye tedirgin oluyorum.Doktor da koruma amaçlı diyorNebulizatore devam etmiyoruz evde acil durumlar için beklemede oğlum simdi 17 aylık kronik denmişti ama birazda iyi bakımla tamamen atlattı Arif bey gecen yaz son kontrolde artık gelmenize gerek yok dedi.
Biz doktor doktor dolaşırken elimizde bir suru reçete birikti çeşitli ilaçlar verdiler hem özel hem de devlet hastanesinde yatış verdiler ama hic birinde yer yoktu almadılar.. Ben güçlükle Atıf beyi buldum.. Çünkü biz acillik olana kadar goturdugumuz her doktor cigerlerinde birşey yok grip dedi hoş hepsi de özel hastaneydi bit gün eşim bir de devlet hastanesine gidelim dedi orada ilk muayenede bizi hemen acilen sevk ettiler ilaç ve hava tedavisine cevap vermedi durumu kotu yatması lazim yer yok dediler özele gittik yine yer yok eve makine alin su ilaçları kullanın dediler yine duzelmedi sağlık müfettişi tanıdığımız aracılığıyla tanıştık Arif beyle o zaman devlet hastanesindeydi diğer tüm ilaçları çöpe atin
dedi. 3 günlük bir tedavi uyguladı 3 gün iğne oldu hava verdik ilaçlı sabah öğle aksam beslenmesini düzenledi ilk andan itibaren bizi bile tedavi etti doktordan ilaçlardan yılmıstık.
Kronik olduğu için tekrarlanabilir demişti ama onu da atlattik sukur