Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yavrumda o kadar sık hasta oluyorki anlatamam şimdide öksürük başladı gündüz öksürük yok gece yatıyor çocuk nasıl öksürük doktora gittiğinde doktor antibiyotik veriyor bide genz eti varmış eğerki bu yıl devam ederse seneye alacağız falan diyo doktorlar Allah beterinden saklasın yavrularımızı
mrb. arkadaşım.. benimde kızım sürekli hasta oluyor.antibiyotiğimiz bitiyor ve haftasına yeniden hastalanıyor.bu kış 8 i geçmiştir hastalanması. bizim doktorumuz senin doktorunun önerdiği gibi bir şey önermedi bize.sürekli antibiyotik kullanıyoruz. bu arada kronik boğaz enfeksiyonu rahatsızlığımız.hiç bir araştırmada yapılmadı.bende buna çok kızıyorum zaten..canım merhaba.benim oğlumda çok sık hastalanıyor.yılda 8 defa yı geçiyorsa enfeksiyonlu bir şekild eozaman bir imminolojiye götür derim.bizim doktorumuz bunu önerdi ve bizde götürdük.bağışık sisteminde bi şey az miktarda çıktı ve bunun için hastalandığını öğrendik.ihmale gelmez
ilaca başladık düzeliyor yavaş yavaş.bişey sormak istersende özelime msj at olurmu.geçmiş olsun