Çocuk Hastalıkları Çocuğu benim ki kadar çok hastalanan var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hasar

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
51
1
arkadaşlar iki buçuk yaşında oğlum var sürekli hastalanıyor kulak enfeksyonu oluyor ,iki aydır öksürüğü geçmiyor.alerjik şuruplar ,antibiyotikler çocuğum artık mahvoldu ne yapacağımı şaşırdım.:1no2::1no2:

cnm sakın yanlız olduğunu sanma
rabbim acil şifalar versin, beterinden saklasın kuzunu
benim oğlumda 3 haftada bi kronikleşmiş bademcik iltihabı oluyodu, tonsilit yani
sürekli iğne, şişelerce antibiyotik içiyodu kuzum
çok zor günler geçirdik eşim de bende
sürekli acillerdeydik, sabaha kadar nöbetlerde
hatta bi keresinde yüksek ateşten havale bile geçirmişti 2 yaşındayken
sonunda 2.5 yaşına gidiğinde bademcik ameliyatı yaptırdık ve sanırım oğlumuz için verdiğimiz en iyi kararlardan biride buydu, ameliyat sonrası her şey yoluna girdi, eskisi gibi hasta olmuyo
tabi 7 yaşında artık

umarım senin oğlun içinde herşey yoluna girer
ama sakın yanlız olduğunu ve sadece senin çocuğunun bu kadar sık hasta olduğunu düşünme cnm
allah yardımcın olsun, acil şifalar diliyorum oğluşna da

sağol arkadaşım allah hepimizin çocuğuna şifa versin.çocuğum için çok özverili davranıyorum.muhakkak her anne öyledir ama inanın saat kurup her saat başı kalkıp üzerini örtüyorum sırtına bez koyuyorum,bağışıklık sistemini kuvvetlendirici şeyler kullanıyorum

canım çok geçmiş olsun Allah cümlemizin evlatlarına acil şifalar versin emin ol yalnız değilsin benim oğlumda astım hastası beş yıdır sürekli ilaçlar değişik doktorlar o kadar sık hasta oluyorki geceleri üşümesin diye yanında yatıyorum eşimde bende o kadar endişe ve üzüntü duyuyoruzki kendimizi unuttuk akşam hatta diyorumki bir çocuk doğurdum evliliğim kabus oldu sanki ne yapalım Rabbim dermansız dert vermesin.

Geçmiş olsun arkadaşım. Neredeyse herkes aynı dertten muzdarip. Öksürük için balla zencefili karıştırıp günde 2 tatlı kaşığı ver oğluşuna. İyi gelecektir. Geniz eti yada bademcik yok dimiCADIARZU Eğerki varsa aldırın, çok rahatlayacaktır yavrucak. Burnu tıkanıyorsa, buğu yapabilirsin. Kulak ağrısı içinde bir damla soğan suyunun iyi geldiğini söylüyor Dr. İbrahim Saraçoğlu.

Rabbim şifa versin:teselli:

önerilerinizden dolayı sağolun ayın on yedisinde antibiyotiğimiz bitti inanın artık gün sayıyorum daha dün sabah elma ıhlamur kaynatıp verdim hemen hemen her sabah ıhlamur içiriyorum kefirin çok faydalı olduğunu duydum üç gündür bir çay bardağı içiyorum her akşam çorba kaşığıyla pekmez yediriyorum bir aydır yanımda yatırıyorum inanın artık yoruldum her an hastalanacakmış endişesiyle yaşamaktangamyoncuiremsu:emir_bebek:ilaçların vücutlarına zarar vereceğinden çok korkuyorum

hasarcım yalnız değilsin canımm,benimde 2.5 yaşında oğlum hep hasta.helede kış geldimi yandıkk.kulak enfeksiyonu,farenjit,grip ne varsa buluyo yavrumu yaa:KK43:((antibiyotiklerden bıktık artık.böbrekleri mahvolcak kuzumun.içim parçalanıyo bilsen..şimdi de öksürük başladı öyleki uyutmuyo çocuğu.bugün aktardan zencefil tozu aldı eşim,balla karıştırıp verdik.ama tadı çok acı ben bile zor yedim.öksürük şurubu dahada kudurttu öksürüğünü.yorgun düştü çocuk yaa:KK43:((ha bu arada ben de kronik farenjit hastasıyım.berbat bişey yaa.helede öksürük yokmu uyutmayan:KK43:(burun ve boğaz yanması da ayrı bi dert.napalım ya öyle büyücekler.rabbim beterinden korusun,senin evladınada acil şifalar versin kuzumm:))

benim yavrumda o kadar sık hasta oluyorki anlatamam şimdide öksürük başladı gündüz öksürük yok gece yatıyor çocuk nasıl öksürük doktora gittiğinde doktor antibiyotik veriyor bide genz eti varmış eğerki bu yıl devam ederse seneye alacağız falan diyo doktorlar Allah beterinden saklasın yavrularımızı

benim kızlarda aynı anlatıklarınız gibi büyük kızımda bağısıklık sistemi cok zayıf cıktı simdi onu güclendirecek bir ilac kullanıyoruz benim kızlarda öksürürken kullandığım receteler var birde siz deneyin
eğer balğamlı bir öksürükse adacayı veriyorum öksürürken kusturmaya calısıyorum ve bunun cok faydası oluyor ve göyüs kısmına vikis sürüp sıcak bir bezle sarıyorum öksürüğü 15 20 dakikada kesiyor ve yattığı yastığı biraz yükseltiyorum
eger kuru bir öksürükse saf zeytin yagı dut pekmezini karıstırıp sabah ac karnına ve günde üc dört saat arayla bir tatlı kasıgı cok faydası oluyor
birde zeytin yagı ve karabiberi karıstırıp gene boyun göyüs kısmına sürüyorum ama bundan sonra cok terliyor ve kıyafetini değistirmek zorundasınız cok faydası oluyor ama
sürekli antibiyotik vermekten iyi

benim yavrumda o kadar sık hasta oluyorki anlatamam şimdide öksürük başladı gündüz öksürük yok gece yatıyor çocuk nasıl öksürük doktora gittiğinde doktor antibiyotik veriyor bide genz eti varmış eğerki bu yıl devam ederse seneye alacağız falan diyo doktorlar Allah beterinden saklasın yavrularımızı

Geniz eti çocuğunuzu rahatsız edecek düzeydeyse beklemeden aldırın lütfen. 3.5 yaşındaki oğlum her kış kabus yaşatırdı bana. Bebekken bronşit geçirdi, neler neler. Çok sık hastalanırdı, sürekli antibiyotik kullanırdık. Kasım ayında ameliyat oldu geniz etinden, iyikide yaptırmışız, hem kilo aldı benim iskelet oğlum hemde çok rahat nefes alıyor, burun tıkanıklığı filan kalmadı. iyiyiz yani bu kış çok şükür. :nazar:

meraba arkadaşlar oğlum gene hasta on gun kadar önce boğaz enfeksyonu oldu antibiyotik bittikten beş gün sonra tekrar ateşlendi üç iğne ve şu an antibiyotik kullanıyoruz bronşit dedi doktor ...iğne tavsiye etti kullanıp faydasını gören varmı eşim ....mega kullanmak yanlısı birde .... diye bir ilaç duydunuzmu ayda on gün üç ay kullanılıyormuş bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyormuş
:çok üzgünüm::1no2::a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım merhaba.benim oğlumda çok sık hastalanıyor.yılda 8 defa yı geçiyorsa enfeksiyonlu bir şekild eozaman bir imminolojiye götür derim.bizim doktorumuz bunu önerdi ve bizde götürdük.bağışık sisteminde bi şey az miktarda çıktı ve bunun için hastalandığını öğrendik.ihmale gelmez
ilaca başladık düzeliyor yavaş yavaş.bişey sormak istersende özelime msj at olurmu.geçmiş olsun

benim kızımda çok sık hastalanıyordu sırasıyla grip , boğaz enfeksiyonu bizde geniz etini aldıracagız geceleri artık nefes alıp veremiyor allah şifa versin herkese

canım merhaba.benim oğlumda çok sık hastalanıyor.yılda 8 defa yı geçiyorsa enfeksiyonlu bir şekild eozaman bir imminolojiye götür derim.bizim doktorumuz bunu önerdi ve bizde götürdük.bağışık sisteminde bi şey az miktarda çıktı ve bunun için hastalandığını öğrendik.ihmale gelmez
ilaca başladık düzeliyor yavaş yavaş.bişey sormak istersende özelime msj at olurmu.geçmiş olsun
mrb. arkadaşım.. benimde kızım sürekli hasta oluyor.antibiyotiğimiz bitiyor ve haftasına yeniden hastalanıyor.bu kış 8 i geçmiştir hastalanması. bizim doktorumuz senin doktorunun önerdiği gibi bir şey önermedi bize.sürekli antibiyotik kullanıyoruz. bu arada kronik boğaz enfeksiyonu rahatsızlığımız.hiç bir araştırmada yapılmadı.bende buna çok kızıyorum zaten..

sende ankaradaymışsın sanırım. bana doktoruzun ismini ve muayenehanesi nerede bilgi verirsen çok sevinirim.( özeline mesaj atamadım denedim)

benim oğlum bu yıl anasınıfına başladı zaten hassas olan bünyesi okuldaki bulaşıcı hastalıkları kapmaya çok müsait her ay doktordayız.en sonunda allerjik rinit teşhisi kondu.şurup içiyor ama pek bir değişiklik yok gibi :KK43:

Allah şifa versin evlatlarınıza benimde kardeşim çok sık hastalınıyo ama geniz etinden kaynaklanıyormuş en kısa zamanda alınıcak inş ALLAH bütün melekleri korusun onlara sağlıklı huzurlu günler nasip etsin..amin:teselli:

benim de 22 aylık kızım çok sık hastalanıyor, geniz eti sorunu var ve geniz etinden dolayı sürekli hasta. KBB uzmanımız bu kadar sık hastalanmasının normal olmadığını ve çocuğumuzu ımmünoloji doktoruna göstermemiz gerektiğini söyledi. sizler çocuğunuzun hastalığında hangi sorunlarla karşılaştınız ve hangi nedenden dolayı sık hastalandığını nereden öğrendiniz?
bunları benimle paylaşırsanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.sağlıcakla kalın

Son düzenleme:
arkadaşlar aradan yıllar geçti oğlum 7 yaşında allaha şükürler artık hastalanmıyor ama daha büyükk zorlukklarla uğraşıyorum iki oğlum var boşanmanın eşiğindeyim eşim beni aldatıyor ne yapacağımı şaşıırdım ne olur akıl verin :KK50:

X