Çocuk Hastalıkları Çocuğu astım tedavisi gören varmı hanımlar paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nurzer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
30
0
86
İstanbul
................................................................................

Son düzenleme:
canım öncelikle geçmiş olsun benim kız kardeşim geçirdi bu hastalığı hemde ağır alerjik astımdı onun ki ama iğnelerle çok şükür geçti önce aylık sonra 6 ayda bir iğnelerle atlattı bunu çok şükür
ama doktoruda çok iyi profesyoneldi bu konuda canım annem tam 7 sene uğraştı hastanelerle
ama allaha çok şükür kalmadı şimdi zaten 22 yaşında artık bu hastalığıda 4 yaşlarında falan başladı allah yardımcınız olsun inşallah

slm canım benim kızım 7 aylıkken asyım oldu alerjik astım bizimki ilk zamanlar sürekli makinayla ilaç alıyoduk ama yaşı ilerledikçe atlatıyo artık bır kış boyu ya bir kere yada hiç ilaç kullanmadan atlatıyoz alerjikse eğer nelere karşı hassas olduğunu anlaman lazım mesla biz deterjanlara toza mevsimlere karşı duyarlıydı ama şimdi sadece mevsim keçişlerinde biraz zorlanıyoz ama ilçsız atlatıyoz merak etme canım korkulcak bişi değil allah beterinden korusun herşey gönlünce olsun hayırlı günler

kızlar çok sağolun biraz içimi rahatlattınız.testlerini yaptırdık hiçbirşeye alerjisi yokmuş.ayrıca ailemizdede yok.genetkmiş sanırım. kızımda nasıl oldu şaşıyorum.sizlerede çok geçmiş olsun.bizde atlatıcaz inşallah.

benim yiğenim alerjik astımdı ve birçok şeye karşı alerjisi vardı.ablam çok dikkat ettti.hatta iğneleri de reddetti ama çok şükür iyileşti.alerjikse nelere alerjisi varsa çok dikkat et üzme kendini Allah şifa versin kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…