- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
melan2010 arkadaşım seninki sakin bebek die niye hareketli bebeklere böyle ithamda bulunuyon emin ol onların annelerine senin gibilere sinir oluyodurki oluyoda konu ne sen ne yazıyon ne alaka 1yaş tan küçük bebege neyi alıştırcan hayırımı bilir durumu bilir mantıklı yorum yapın az düşünmeden yazmak amaçlı yazmayın
bende 3 çoçuk büyüttüm sesziz iyi bir dinleyici söz dinlerler,haraketler yerinde çevremdede görüyorum hiperaktiv çoçukları hemen başım ağrır,kendimi zor tutuyorum böyle olan çoçuklu ortama girmemeye çalışıyorum,çok sinirleniyorum annelere,bence şimariıklıktan geliyor bu tür hareketler.anneleri resmen köle oluyorlar,salıyorlar ortalığa,aman ağlama hemen dediğini yapıyorlar,hele misafirliğe gittiklerinde,çocuğunun huyunu bilmiyormuş gibi,çocuk karıştırıyor,neler neler anne ise vurdum duymaz,gerekirse ceza verilmeli,tedavisi var, bu bir hastalık.
buluşalım arkadaşlar ben ümraniyedeyim oğlum çok hareketli 2 yaşına gircek oyun gurubu yapsak ne güzel olur haftada bir buluşsak onların arkadaşları olur ayrıca bizimde tabiki
kızlar ben tekirdağdayım sizlere katılmak tanışmak bebeklerişnizi görmeyi çok isterdim tek benim bıcırıkmı böyle die düşünüyodum buarada sabah bitekme atı kaseye tüm kahvaltı yataga yorgana üstüme başına döküldü sinirimden agladım yarın halı yorgan yıkıcam zaten böbrek kumu döküyom suyla haşır neşir olcam yine off kış ortası off
yanlız diilsin canım merak etme valla şaşırıyorum kalıyorum bazen. inanın ruhum yoruluyor. dün çamasır katlıyorum ben katlıyorum o katlanmış çamaşırları görünce sevinçten cosuyo çıglıklar atarak coşkuyla dagıtmaya geliyo. bi ara rahat bıraktı beni hışırtılar duydu
gittim baktımki çekmeceden 2,5 kilo kırmızı mercimegi bulmuşşş poşeti yırtmışşş tohum sacar gibi yaydı mutfaga naparsın gectim başladım toplamaya bi baktımki salon perdesini tutmuş hışşş çıkardı baştan başa kornişten:) naparsın ne edersin aşırı bir hareket sürekli bi aksiyon şaşırdım kaldım. çarsamba günü deneme amaçlı bi oyun grubuna başlıyoruz eger uyum saglarsa haftada 3 gün 2 ser saat gidicez belki biraz enerjisini atarbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?