Davranış Bozuklukları Çocugu aşırı hareketli aktif olan anneler burda toplanalım

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

Aynen böyle insanlara çok gıcık oluyorum ben mesela. Kadın çocuğum lafımı dinlemiyor hiperaktif diye mi üzülsün böyle anlayışsız insanların kaprisini mi çeksin lmaz:

unutma gülme komşuna gelir başına benim oğlumda hiperaktif tedavi görüyo
5 6 yaşlarına kadar çok akıllı mantıklı bir çocuktu hiçbir yaramazlığı söz dinlememesi yoktu ben çok rahat büyüttüm oğlumu ama şu anda ilaç tedavisi görüyo 8 yaşında ve başetmesi imkansız bi çocuk oldu ve 1.5yaşında da bi kızım var oda çok hareketli ve huysuz bende dediği dedik bi anneyim ama onlara sökmüyo karşıdan konuşması iyi ama büyük konuşmayın inşallah sizin çocuklarınız böyle olmaz yoksa siz katlanamazsınız kendi çocuklarınıza allah korusun

ya zaten yeterince geriliyoruz ki ben bu konuyu birbirimizle dertleşipte rahatlayalım birlikte çözümler üretelim diye açtım. arkadaşlar rica ediyorum luzumsuz konuşucaksanız daha çok milleti gericekseniz yazmayın ya git hobi köşelerinde takıl kardeşim insanın sinirini zıplatıyosunuz. arkadaşlar açıklama yapmayın ya boşverin yazsın kendi kendinealsanaalsanasmile

hiperaktiv çocuğunuz yoksa bizi anlamanızda mümkün değil davulun sesi uzaktan hoş gelir derler ya madem çoçuklarınız gayet saglıklı hiperaktiv çocuklarada dayanamıyorsunuz bu bölümde ne işiniz var

buluşalım arkadaşlar ben ümraniyedeyim oğlum çok hareketli 2 yaşına gircek oyun gurubu yapsak ne güzel olur haftada bir buluşsak onların arkadaşları olur ayrıca bizimde tabiki

buluşalım arkadaşlar ben ümraniyedeyim oğlum çok hareketli 2 yaşına gircek oyun gurubu yapsak ne güzel olur haftada bir buluşsak onların arkadaşları olur ayrıca bizimde tabiki

sen oyun grubu konusuda açmıştın sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama sonra yazmadı kimseler. ben çok isterim buluşmayı arkadaşlar kararlaştıralım buluşalım bigün çok güzel olur. çok isterim sizleri tanımayı:lepi:

evet kimse yazmadı canım ama ne var yani haftada bir buluşsak birbirimizi tanıdıkça ev gezmeleride yaparız herşey yavrumuz için evde yapışık ve yalnız mı olsunlar

kızlar ben tekirdağdayım sizlere katılmak tanışmak bebeklerişnizi görmeyi çok isterdim tek benim bıcırıkmı böyle die düşünüyodum buarada sabah bitekme atı kaseye tüm kahvaltı yataga yorgana üstüme başına döküldü sinirimden agladım yarın halı yorgan yıkıcam zaten böbrek kumu döküyom suyla haşır neşir olcam yine off kış ortası off

yanlız diilsin canım merak etme valla şaşırıyorum kalıyorum bazen. inanın ruhum yoruluyor. dün çamasır katlıyorum ben katlıyorum o katlanmış çamaşırları görünce sevinçten cosuyo çıglıklar atarak coşkuyla dagıtmaya geliyo. bi ara rahat bıraktı beni hışırtılar duydu
gittim baktımki çekmeceden 2,5 kilo kırmızı mercimegi bulmuşşş poşeti yırtmışşş tohum sacar gibi yaydı mutfaga naparsın gectim başladım toplamaya bi baktımki salon perdesini tutmuş hışşş çıkardı baştan başa kornişten:) naparsın ne edersin aşırı bir hareket sürekli bi aksiyon şaşırdım kaldım. çarsamba günü deneme amaçlı bi oyun grubuna başlıyoruz eger uyum saglarsa haftada 3 gün 2 ser saat gidicez belki biraz enerjisini atarbilmiyorumkismile

ah cnm bnm valla sabır çekiyom bende ama bugün poposuna patlattım çünkü çok canımı sıktı artık sabah kahvaltısını hemde içinde bal olan kahvaltısını yatak yorgan halı üstümüz nereye dersen döktü bi tekme attı elime oanda agladım sinirden ve hala döktügü yerleri elleriyle dagıtıyo yayıyo die poposuna vurdum agladı sonra üzüldüm ama yarın sabah yorgan halı yıkıcam banada günah ya zaten kum döküyom kış başı yaptıgı işe bak

arkadaşlar perşembe günü buluşuyoruz saat 13,00 da altunizade capitol avm yada ümraniye carrefour avm olabilir fikirleri ve katılımları bekliyorum

benim erkek kardeşim 10 yaşındabebekliğinden beri çok yaramaz yerinde hiç duramayan bir çoçuk annemş ben 2 kızkardeşim bide babam toplam 5 kişi anca başa çıkıyoruz hiç unutamıyorum evimizin çatısı yoktu düz betondu 5 katlı düşünün çıkmış oraya kafayı vermiş aşağı bakıyo onu orda görünce annem bayılıyodu onun ordaki görütüsünü unutumam kafa göz kırmalar sölemiyorum bile ilk okula başladığında derste yerinde duramaığından hep sınıfta dolaşıyodu herkes otururdu bu sınıfta dolaşıyo hala öyle eve geldiğinde üstü başı kir pas her gun yeni kıyafet valla sonuç nemi derseniz hala aynı laf dinlemez büydükçe daha beter 5 kişi yetemiyoruz çoçuğa annem tansiyon hastası oldu ne diyim inş düzelir:1ninca:

yazılanları okuyunca bu konuda yanlız olmadığımı anladım. benim oğlumda 2.5 yaşında..arkamı dönmemle ortalığı karıştırması 2 saniye bile sürmüyor.laelaelaelaelae.evi hergün 2-3 kere süpürüyorum..bir bakıyorum çekmecelerin içini boşaltmış birde içine girip oturmuş..-tatlicadiarzu- bir bakıyorum benim çatal,kaşık takımlarımın hepsi yerlerde.. artık evin bazı odalarını sürekli kapalı tutuyorum..raflarda bulunan herşeyi onun erişemeyeceği yerlere kaldırdım..misafirlikte hiç durmuyor.. bayramı burnumuzdan getirdi bu yüzden..markete girdiğimizde başlıyor her gördüğünü istemeye.. hayır değince öyle bir çığlık atıp bağırıyorki bütün herkes bize bakıyor.. yerlere oturup ağlamaya başlıyo..milletin içinde sinirden ne yapacağımı bilemiyorum..off.. çok zor gerçekten..yaşamayan anlamıyor malesef..sinir hastası oldum resmen.Çok üzgünüm çoook. ancak uyuduğunda rahat ediyorum..geçer düşüncesiyle avunuyorum şimdilik..:Saruboceq:

bende gectım o donemden..malesef 2 dakıka bıle yanlız bırakamıyorum...suan 4 yasında..anca 5 dakıka yanlıs bırakırım..artık takıntı olmus bende..
yada seslenmek zorundayım..sesı gelmezse olmaz...4 yasında sımdı..

Evet arkadaslar gercekten çok zor insanın psikolojisi bozuluyor ruhum yoruluyo odum patlio bisey oluvericek diye bütün gün koltuğun sırt kısmında ayakta.. Zeyon canım ben hiç Ümraniye karşıta gelmedim ama bulabilirim. Eğer capitolde görüşürsek karsidanda bı arkadas gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…