hımmm anladım canımcım, aslında özeli lise ve sonrasında düşünmek bana daha mantıklı geliyor aslında etraftaki diğer okulları araştırabilirsin canım eşin de haklı çünkü...
Annene de maşallah canım yaa
selam danım, biz çalıştık maalesef. Ama ben 4 de çıktım, burada deepo diye bir yer var alışveriş merkezi, oradan bedava sinema bileti kazanmıştım, oyuncular da gelmiş, onlarla birlikte film izledik ama 1.yarıcı anca izleyebildim. Dün bildiğiniz gibi kandildiya, oruç tutayım demişti, başım çok ağrıdı, dayanılmaz derecede, o yüzden anca 1.yarıyı izleyebildim, ama filmin çekildiği yerler harikaydı, o kadar süper ki, resmen insanı imrendiriyor. Ahhh ah, canım çekti valla oralara gitmeyi.
Babaları tatildi benim çocukları aldı, çarşıya çıkardı-yemek yediler-akşam üstü de orda buluştuk işte, sonra büyük gitar istiyordu, gittiler gitar aldılar, ufağa da küçük bir saz almış, yaniii dün epey mutlu bir gün geçirdi benim çocuklar.
yok canım şimdilik çıkmadı ama, önümüzdeki hafta başvuracağım artık.
Günaydın canım, geçmiş olsun iğneler bitmiş. Tatil hiç kötü olur mu, olsa da hep tatil olsa biz kadınlara, kocalarımız iyi maaşlar alsa, biz evde çocuklara baksak, günlere katılsak, hayatımızı yaşasak
sana da geçmiş olsun canım, üşütmüşsündür, temizliği de bitirdin, ohh ne güzel.
yani Dilek in dediği gibi bence de ortaokulda yap, eğer değiştireceksen, anneni düşünürken, kızını hem okul-hem etüd sıkacaksın, orayı da düşündün mü canım, ne de olsa daha oyun çağındalar, sabah girip 3-4 e kadar ne yapsın çocuk okulda, bence 2 yıl daha idare edebilir annen, yine sen bilirsin de, kaç yaşındaki annen?
60 Yaş yaşlı değil daha cnm,benim kayınvalidemde 60 ama benden geçnç valla bana geldimi koşturuyo akşam yemeği çocuğa beslenme okula götür getir.Seninkide dinçmiş maşallah ne güzel zaten öyle olmasa 2 çocuğa birden bakamaz.Bizimkiler büyüdü artık derdi kalmadı diyoruz ama okula getirip götürmek bile hergün zor kaldıki ufaklık var birde annende.Allah ona sağlık sıhhat versin gerisini halleder:))Haklısın aslında annemle bi konuşayım bakalım o ne diyecek.
Kızımın huyunu bildiğim için uyum sorunu beni çok düşündürüyor. Temizlikçi desteği benim de aklıma yattı aslında, sağol zelişcim.
Ortaokulda şuanki okulunu kesin değiştirmek istiyorum çünkü orta kısmın eğitimi iyi değil ve okul da serseri dolu. Ben özele vermeyi istiyorum ama eşimle bu konuda anlaşamıyoruz. Şöyle ki; daha önce de bahsetmiştim şuanda oturduğum ev 2+1 ve küçük. Biz de biraz daha büyük bir ev alma niyetindeyiz. Ondan dolayı eşim bütçemiz yetmez diyor. Bir de zaten peşinde ufaklık var bir de onun kreş masrafı falan da olacak.
Zaman ne gösterir bilemiyorum.
Annem 60 yaşında ama dinç maşallah.
bende hep çalıştım canım yaaa hiç evde kalmadım evlendikten sonra sadece doğumdan sonra o zaman bile part time çalıştım yani... Ama hiç şikayetçi değilim aslında çevremde çok var evli olup da çalışmayan, evlendikten sonra işini kariyerini bırakan ve emin ol hiç biri memnun değil bu durumdan..
Çünkü o zamanda çalışıyorsun hemde daha çok düşün ne saatin var nede belli bir iş tanımın daha da önemlisi yaptığın işin hiçbir karşılığı yok erkeğe bağımlı oluyorsun birde dışlanma var tabi ev hanımı diye bir tabir var düşünsece yaaa sanki evi hizmetçiler uşaklar çekip çeviriyor bu yüzden kimi zaman çok zor olsada ben çalışmaktan çok memnunum açıkçası...
evet yaaa gerçekten çok şanslı benim oğluş anane ve teyzeler açısında gerçi ne dayı var ne amca ama teyzeler yetiyor ona valla....
evet canım mandıra filozofu filmin ismi.aaaaaa..güzel mi diyorsun..
haribi da bi filme gitmişti..acaba bu muydu..
ay hava açtı burda..karnımın ağrısı da yatıştı biraz..bi daha etek giyersem ne olayım..
ohhh maşallah annede buluşma, süper canım. Biz de geçmedik bölmelere henüz.Kızlar merhaba,
Uğrayamadım sabahtan toplantım vardı pek iyi geçmedi canım sıkıldı o yüzden sonrasında da gelmedimmm
Daha okuyamadım geçmişi ama eminim hafta içi tatil iyi gelmiştir herkesee...
Dün eşimde evdeydi birlikte temizlik işlerini hallettik baya detaylı olmasına rağmen öğlen gibi bitti.
Akşam üzeri de çarşıya çıkıp gezdik, dondurma yedik, ben anneme hediye aldım anneler günü için..
Haftaya sınavım olduğu için bu akşam annemlerde buluşacağız bütün kızlar
Hazırlıklar yapılmış börekler çeşit çeşit sarmalar pastalar filan
Bende dün kendimize börek yaparken bir tepsi fazladan börek yaptım bu akşam giderken götüreceğim annemlere...
Oğlan çok heyecanlı tabi ananeye gidecek ya...
Ödev olarak hayat bilgisinden ödevleri varmış onu babasıyla yapmışlardı çarşamba günü. Dün bir hikaye kitabı okuduk. Biraz çarpım tablosu tekrarı yaptık. Bizim öğretmen henüz bölmelere geçmedi ama biz ufaktan evde öğretmeye başladık kitapta anlatıldığı şekliyle...
yaaa bu devirde imkansız gibi birşey ama, yani bir de sonuçta o kadar kolay değil ki köy hayatı canım, bir ayağımız köyde biliyoruz, onun gibi gamsız olmak hele de hiç mümkün değil, aman çocuklar okusun, aman notları iyi olsun, aman gelecekleri iyi olsun derken kendimizi yiyip bitiriyoruz, keşke biraz biz de gamsız olabilsek, herşey sonuçta olacağına varıyor.evet evet gittik biz hep berabercenek güzel bir filmdi oğlan çok güldüi.Yapabilene güzel bir hayat değilmi fadime?isterdim öyle bir yerde bende yaşamayı bodrumun bakir bir yerinde çekmişler.
Evet yaaa hiç ev hanımlığı yapamadım ki, büyük doğduğunda 6 ay izin alayım dedim, burnumdan geldi, eşiimi işten çıkardılar, kaldık 5 parasız ortada, o zaman da kimse yardım etmedi inanın ki, o kadar zor günlerdi ki, bugünümüze binlerce kere şükürler olsun.ah ah sorma ben mesela hiç sıkılmam ev hanımlığından.Kendimi bildim bileli çalışıyorum ama bende bazı bayanlar gibi çocuğumu okula götüreyim getireyim istiyorum.Şimdi önümüzde anneler günü için öğretmen bişeyler hazırlatıyor okulda yapacaklar beni telaş sardı acaba izin alıp gidebilecekmiyim yada dengesiz bir saatte olursa nasıl gidip gelirim iş yerim anadolu yakasında oğlanın okulu karşıda offf off
Evet güzeldi manzara yaaa süperdi yani, bir de tam böyle bahar-yaz arası çekilmiş, heryer yemyeşil süperdi.evet zelişe katılıyorum
yani okul değiştirip servise para verinceye kadar ..annene temizlikçi tut 1 yada 2 kez..ona yeter ..bilemiyorum..fikir yani..
ay güzel yerler oralar tabiii..keşke oralarda yaşasak..
bi film daha oralarda çekilmişti..
entelköy dantelköye karşı ..galiba ismi buydu..ay çok hoş filmdi ya..hani organik tarım yapıp organik yaşayan yabancılar gelip yerleşmişti köye..
ben de oralarda yaşamayı isterdim..ben burhaniye ye razıyım..
oraya dönsem benim için kafi
evet morartmışlar bizi haribu ..ben de hoşlanmadım..sıcak gelmedi bana..
evet canım sen yıllardır çalışıyorsun fadime gibi..o da hep çalışmış..
ben ev hanımlığı çok yaptım..
evlendikten sonra sadece 2 yıl çalışmışlığım var..o kadar..11 yıla yakın evliyim..hep evde saçımı süpürge ettim..ama o da yaramıyor..her gün başa dönüyorsun..iş güç istekler hiç bitmiyor..
söyle yılda 1 ay tatil verseler bize o da yeter aslında..
özel okula bence 2 sini birden gönderebilme ihtimalin varsa ver canım, yoksa birinin okutup, diğerini veremezsen haksızlık olur, eğrisini doğrusunu nihayetinde tabii siz karar vereceksiniz, bütçenize göre canım. 60 yaş da ayrıca gayet genç benim ki de 62 de yanii, çok dinç olmasa da 2 sene daha getirip götürebilir kızı okula. O konularda maşallahı var, hiç üşenmez.Haklısın aslında annemle bi konuşayım bakalım o ne diyecek.
Kızımın huyunu bildiğim için uyum sorunu beni çok düşündürüyor. Temizlikçi desteği benim de aklıma yattı aslında, sağol zelişcim.
Ortaokulda şuanki okulunu kesin değiştirmek istiyorum çünkü orta kısmın eğitimi iyi değil ve okul da serseri dolu. Ben özele vermeyi istiyorum ama eşimle bu konuda anlaşamıyoruz. Şöyle ki; daha önce de bahsetmiştim şuanda oturduğum ev 2+1 ve küçük. Biz de biraz daha büyük bir ev alma niyetindeyiz. Ondan dolayı eşim bütçemiz yetmez diyor. Bir de zaten peşinde ufaklık var bir de onun kreş masrafı falan da olacak.
Zaman ne gösterir bilemiyorum.
Annem 60 yaşında ama dinç maşallah.
Değil mi yanii, onlar bizden genç, biz yaşlandık çalışcaz derken hal kalmadı bizde.60 Yaş yaşlı değil daha cnm,benim kayınvalidemde 60 ama benden geçnç valla bana geldimi koşturuyo akşam yemeği çocuğa beslenme okula götür getir.Seninkide dinçmiş maşallah ne güzel zaten öyle olmasa 2 çocuğa birden bakamaz.Bizimkiler büyüdü artık derdi kalmadı diyoruz ama okula getirip götürmek bile hergün zor kaldıki ufaklık var birde annende.Allah ona sağlık sıhhat versin gerisini halleder:))
maşallah kaynanoşuna..senin oğluşun da büyüdü de ondan bakmakta kolaylık çekiyor ..ama bi de bebek olsa zorlanır işte..60 Yaş yaşlı değil daha cnm,benim kayınvalidemde 60 ama benden geçnç valla bana geldimi koşturuyo akşam yemeği çocuğa beslenme okula götür getir.Seninkide dinçmiş maşallah ne güzel zaten öyle olmasa 2 çocuğa birden bakamaz.Bizimkiler büyüdü artık derdi kalmadı diyoruz ama okula getirip götürmek bile hergün zor kaldıki ufaklık var birde annende.Allah ona sağlık sıhhat versin gerisini halleder:))
yani canım..sen haklısın..cmn cım istediğim zaman senin gibi izin kullanabilsem bende çalışmaktan şikayet etmem muhtemelen.Sabah 8 de buraya tıkılıyorum akşam 6 ya kadar.Öğle tatilindede burdayım.Çocuğum özel zamanlarında yanında olamıyorum,günde 6 vesait yapıyorum birde eve gidip çalışıyorum çünkü eşim yardımcı değil maalesef...tüm bunları düşününce çalışma hayatını hiç sevmiyorum ama gel görki mecburen çalışıyorum.Bitmeyen askerlik yaw
biz bittik fadime..evet canım mandıra filozofu filmin ismi.
ohhh maşallah annede buluşma, süper canım. Biz de geçmedik bölmelere henüz.
yaaa bu devirde imkansız gibi birşey ama, yani bir de sonuçta o kadar kolay değil ki köy hayatı canım, bir ayağımız köyde biliyoruz, onun gibi gamsız olmak hele de hiç mümkün değil, aman çocuklar okusun, aman notları iyi olsun, aman gelecekleri iyi olsun derken kendimizi yiyip bitiriyoruz, keşke biraz biz de gamsız olabilsek, herşey sonuçta olacağına varıyor.
Evet yaaa hiç ev hanımlığı yapamadım ki, büyük doğduğunda 6 ay izin alayım dedim, burnumdan geldi, eşiimi işten çıkardılar, kaldık 5 parasız ortada, o zaman da kimse yardım etmedi inanın ki, o kadar zor günlerdi ki, bugünümüze binlerce kere şükürler olsun.
Evet güzeldi manzara yaaa süperdi yani, bir de tam böyle bahar-yaz arası çekilmiş, heryer yemyeşil süperdi.
özel okula bence 2 sini birden gönderebilme ihtimalin varsa ver canım, yoksa birinin okutup, diğerini veremezsen haksızlık olur, eğrisini doğrusunu nihayetinde tabii siz karar vereceksiniz, bütçenize göre canım. 60 yaş da ayrıca gayet genç benim ki de 62 de yanii, çok dinç olmasa da 2 sene daha getirip götürebilir kızı okula. O konularda maşallahı var, hiç üşenmez.
Değil mi yanii, onlar bizden genç, biz yaşlandık çalışcaz derken hal kalmadı bizde.
60 Yaş yaşlı değil daha cnm,benim kayınvalidemde 60 ama benden geçnç valla bana geldimi koşturuyo akşam yemeği çocuğa beslenme okula götür getir.Seninkide dinçmiş maşallah ne güzel zaten öyle olmasa 2 çocuğa birden bakamaz.Bizimkiler büyüdü artık derdi kalmadı diyoruz ama okula getirip götürmek bile hergün zor kaldıki ufaklık var birde annende.Allah ona sağlık sıhhat versin gerisini halleder:))
cmn cım istediğim zaman senin gibi izin kullanabilsem bende çalışmaktan şikayet etmem muhtemelen.Sabah 8 de buraya tıkılıyorum akşam 6 ya kadar.Öğle tatilindede burdayım.Çocuğum özel zamanlarında yanında olamıyorum,günde 6 vesait yapıyorum birde eve gidip çalışıyorum çünkü eşim yardımcı değil maalesef...tüm bunları düşününce çalışma hayatını hiç sevmiyorum ama gel görki mecburen çalışıyorum.Bitmeyen askerlik yaw
Cnm ben anadolu yakasında çalışıyorum evim avrupa yakasında.Deniz yolculuğuda yapıyorum yani anlıyacağın.Sabah 6.35 de çıkıyorum evden akşamda 8 gibi evde oluyorum.sabah 2 otobüs 1 vapur akşamda öyle...Zaten beni yol yıpratıyor daha çokmaşallah kaynanoşuna..senin oğluşun da büyüdü de ondan bakmakta kolaylık çekiyor ..ama bi de bebek olsa zorlanır işte..
annem gelecek şimdi..emir kolay..ama ediz zor..okul vakti yürümek istemez...bazen evden çıkmak istemez..emir sinirlenir geç kalcam diye falan..
ama annem bir süreliğine bakıyor.
sürekli baksa yorulur diye düşünüyorum
bi de benim annem 64 yaşında ..ama gençliğinden beri tansiyon hastası..1 poşet ilaçla gezer..zaman zaman hastanelik olur.
hiç eli kalkmaz bazen.
fakat ilginç olan bir şey var.
benim çocukları bakarken hiç ofladığını, yorulduğunu , hastalandığını söylemez. ki sürekli hasta olduğunu söyleyen , yorulduğunu söyleyen annem..
onları severek bakıyor..yoruldun mu dediğimde ,yoooo diyor.:26::26::26::26:
yani canım..sen haklısın..
günde 6 vesait çok değil mi canım ya..nelere biinyorsun..bi de sabah kaçta çıkıyorsun evden..
akşam eve kaçta varıyorsun ki 3 vasıta ile.
biz bittik fadime..
biliyorum doğum sonrası izin almanı..mecbur gittin çalıştındı.kıyamam ya...
evet canım mandıra filozofu filmin ismi.
ohhh maşallah annede buluşma, süper canım. Biz de geçmedik bölmelere henüz.
yaaa bu devirde imkansız gibi birşey ama, yani bir de sonuçta o kadar kolay değil ki köy hayatı canım, bir ayağımız köyde biliyoruz, onun gibi gamsız olmak hele de hiç mümkün değil, aman çocuklar okusun, aman notları iyi olsun, aman gelecekleri iyi olsun derken kendimizi yiyip bitiriyoruz, keşke biraz biz de gamsız olabilsek, herşey sonuçta olacağına varıyor.
Evet yaaa hiç ev hanımlığı yapamadım ki, büyük doğduğunda 6 ay izin alayım dedim, burnumdan geldi, eşiimi işten çıkardılar, kaldık 5 parasız ortada, o zaman da kimse yardım etmedi inanın ki, o kadar zor günlerdi ki, bugünümüze binlerce kere şükürler olsun.
Evet güzeldi manzara yaaa süperdi yani, bir de tam böyle bahar-yaz arası çekilmiş, heryer yemyeşil süperdi.
özel okula bence 2 sini birden gönderebilme ihtimalin varsa ver canım, yoksa birinin okutup, diğerini veremezsen haksızlık olur, eğrisini doğrusunu nihayetinde tabii siz karar vereceksiniz, bütçenize göre canım. 60 yaş da ayrıca gayet genç benim ki de 62 de yanii, çok dinç olmasa da 2 sene daha getirip götürebilir kızı okula. O konularda maşallahı var, hiç üşenmez.
Değil mi yanii, onlar bizden genç, biz yaşlandık çalışcaz derken hal kalmadı bizde.
yaniii senin de cumartesin ve resmi tatillerin var canikom, ben ne edem, sene de sadece 10 gün izin topu topu, sen de şükret bakalım.cmn cım istediğim zaman senin gibi izin kullanabilsem bende çalışmaktan şikayet etmem muhtemelen.Sabah 8 de buraya tıkılıyorum akşam 6 ya kadar.Öğle tatilindede burdayım.Çocuğum özel zamanlarında yanında olamıyorum,günde 6 vesait yapıyorum birde eve gidip çalışıyorum çünkü eşim yardımcı değil maalesef...tüm bunları düşününce çalışma hayatını hiç sevmiyorum ama gel görki mecburen çalışıyorum.Bitmeyen askerlik yaw
ilaç gibi geliyodur senin çocuklar onamaşallah kaynanoşuna..senin oğluşun da büyüdü de ondan bakmakta kolaylık çekiyor ..ama bi de bebek olsa zorlanır işte..
annem gelecek şimdi..emir kolay..ama ediz zor..okul vakti yürümek istemez...bazen evden çıkmak istemez..emir sinirlenir geç kalcam diye falan..
bi de benim annem 64 yaşında ..ama gençliğinden beri tansiyon hastası..1 poşet ilaçla gezer..zaman zaman hastanelik olur.
hiç eli kalkmaz bazen.
benim çocukları bakarken hiç ofladığını, yorulduğunu , hastalandığını söylemez. ki sürekli hasta olduğunu söyleyen , yorulduğunu söyleyen annem..
günde 6 vesait çok değil mi canım ya..nelere biinyorsun..bi de sabah kaçta çıkıyorsun evden..
biz bittik fadime..
Cnm ben anadolu yakasında çalışıyorum evim avrupa yakasında.Deniz yolculuğuda yapıyorum yani anlıyacağın.Sabah 6.35 de çıkıyorum evden akşamda 8 gibi evde oluyorum.sabah 2 otobüs 1 vapur akşamda öyle...Zaten beni yol yıpratıyor daha çok
Ben de hep öyle dua ediyorum canım Allah anneme sağlık sıhat versin diye.
Senin yolun da çok. İş olmasa bile sadece yol bile çok yorar insanı.Ben de ufaklık olduktan sonra çalışmak istemedim hiç hala da istemiyorum ama işte dediğin gibi mecburiyetten çalışıyoruz.
2 çocukla çalışmak gerçekten çok zor. Akşamları ablanın ödevi oluyor, istiyor ki beraber yapalım. Ama ufaklık da özlemiş oluyor paçama yapışıyor, kucak istiyor. Babası ilgileniyor ama kaçıp yanıma geliyor. Evin işleri desen keza öyle, hiçbirşey tam olmuyor.
Kızımın hiçbir özel gününde yanında olamadım içim acıyor düşününce. Keşke kadınlara erken emeklilik verseler...
bence özel okula gerek yok..eğitim güzelse böyle devlet okuluna devam edebilir.Şuan için ikisini bir özel okula gönderemem canım o yüzden ondan vazgeçtik. Annem bana hiç şikayet etmiyor ama ben görüyorum yorulduğunu. Ama 2 sene daha idare eder herhalde.
yaniii senin de cumartesin ve resmi tatillerin var canikom, ben ne edem, sene de sadece 10 gün izin topu topu, sen de şükret bakalım.
ilaç gibi geliyodur senin çocuklar ona
evet maalesef kötü günlerdi geçti gitti çok şükür.
Cnm ben anadolu yakasında çalışıyorum evim avrupa yakasında.Deniz yolculuğuda yapıyorum yani anlıyacağın.Sabah 6.35 de çıkıyorum evden akşamda 8 gibi evde oluyorum.sabah 2 otobüs 1 vapur akşamda öyle...Zaten beni yol yıpratıyor daha çok
İşini değiştirme ya da evini taşıma gibi alternatiflerin yok mu canım? Yolun gerçekten çok fazla.
bence özel okula gerek yok..eğitim güzelse böyle devlet okuluna devam edebilir.
sanıyorum öyle..küçükler ya..severek bakıyor..
ben önümüzdeki 2 hafta yokum..
arada eğitime ara verilirse işe gelirim..o zaman yazışırız
kendinize iyi bakın..
iyi tatiller...
Haklısın cnm senin durumun çok daha zor.kesinlikle 2 çocukla hayat daha farklı.Tamam çok güzel bir duygudur tabiki ama çalışınca yıpranıyor insan.Dediğin gibi evli çocuklu kadınların yıpranma payı çok olduğu için erken emeklilik olmalı,eve gidiyosun evdede iş.Bazen eşim bana sitem ediyor ona kalsa tüm haftasonunu dışarıda geçirecek.Ben yapamam kusura bakma diyorum bu evin temizlii var alışverişi var ütüsü yemeği var hiçbirşeye yardım etmiyorsun diyorum.Çalışmayayayım o zaman bak ben sana nasıl ayak uydururum diyorum haftasonu cumadan çıkarım senle pazar akşamına kadar gezerim o zaman diyorum kesiyo sesini.
kendinize iyi bakın..
iyi tatiller...
kendinize iyi bakın..
iyi tatiller...
canım senin de gerçekten çok yorucuymuş işin, Allah bol dayanma gücü versin, hepiciğimize sabırlar güçler kuvvetler versin inşallah.cnm benim bu iş yerim ben işe başladığımda bizim taraftaydı 2 yıl rahattım sonra bu tarafa taşınma kararı aldı patron ben kesinlikle gitmicem dedim.İş görüşmelerine gittim bayağı oldu dedğim yerler olmadı bi aksilikler oldu maalesef kös kös geldim buraya büyük konuştum çok asla karşıya gidemem dedim.4 sene bitti valla bu tarafa taşınalı insan zamanla herşeye alışıyomuş onu öğremdim.Ev değiştiremem malum annem oğlana bakıyor onlarda benim eve çok yakın oturuyolar.Ancak beraber evleri satıp karşıya taşınmamız lazım oda zor iş...
cnm benim bu iş yerim ben işe başladığımda bizim taraftaydı 2 yıl rahattım sonra bu tarafa taşınma kararı aldı patron ben kesinlikle gitmicem dedim.İş görüşmelerine gittim bayağı oldu dedğim yerler olmadı bi aksilikler oldu maalesef kös kös geldim buraya büyük konuştum çok asla karşıya gidemem dedim.4 sene bitti valla bu tarafa taşınalı insan zamanla herşeye alışıyomuş onu öğremdim.Ev değiştiremem malum annem oğlana bakıyor onlarda benim eve çok yakın oturuyolar.Ancak beraber evleri satıp karşıya taşınmamız lazım oda zor iş...
ah ah sorma ben mesela hiç sıkılmam ev hanımlığından.Kendimi bildim bileli çalışıyorum ama bende bazı bayanlar gibi çocuğumu okula götüreyim getireyim istiyorum.Şimdi önümüzde anneler günü için öğretmen bişeyler hazırlatıyor okulda yapacaklar beni telaş sardı acaba izin alıp gidebilecekmiyim yada dengesiz bir saatte olursa nasıl gidip gelirim iş yerim anadolu yakasında oğlanın okulu karşıda offf off
Evet ortaokul için şimdiden çevredeki okulları araştırıyorum. Hakkımızda hayırlısı artık.
cmn cım istediğim zaman senin gibi izin kullanabilsem bende çalışmaktan şikayet etmem muhtemelen.Sabah 8 de buraya tıkılıyorum akşam 6 ya kadar.Öğle tatilindede burdayım.Çocuğum özel zamanlarında yanında olamıyorum,günde 6 vesait yapıyorum birde eve gidip çalışıyorum çünkü eşim yardımcı değil maalesef...tüm bunları düşününce çalışma hayatını hiç sevmiyorum ama gel görki mecburen çalışıyorum.Bitmeyen askerlik yaw
maşallah kaynanoşuna..senin oğluşun da büyüdü de ondan bakmakta kolaylık çekiyor ..ama bi de bebek olsa zorlanır işte..
hiç eli kalkmaz bazen.
biz bittik fadime..
Şuan için ikisini bir özel okula gönderemem canım o yüzden ondan vazgeçtik. Annem bana hiç şikayet etmiyor ama ben görüyorum yorulduğunu. Ama 2 sene daha idare eder herhalde.
yaniii senin de cumartesin ve resmi tatillerin var canikom, ben ne edem, sene de sadece 10 gün izin topu topu, sen de şükret bakalım.
ilaç gibi geliyodur senin çocuklar ona
evet maalesef kötü günlerdi geçti gitti çok şükür.
Haklısın cnm senin durumun çok daha zor.kesinlikle 2 çocukla hayat daha farklı.Tamam çok güzel bir duygudur tabiki ama çalışınca yıpranıyor insan.Dediğin gibi evli çocuklu kadınların yıpranma payı çok olduğu için erken emeklilik olmalı,eve gidiyosun evdede iş.Bazen eşim bana sitem ediyor ona kalsa tüm haftasonunu dışarıda geçirecek.Ben yapamam kusura bakma diyorum bu evin temizlii var alışverişi var ütüsü yemeği var hiçbirşeye yardım etmiyorsun diyorum.Çalışmayayayım o zaman bak ben sana nasıl ayak uydururum diyorum haftasonu cumadan çıkarım senle pazar akşamına kadar gezerim o zaman diyorum kesiyo sesini.
kendinize iyi bakın..
iyi tatiller...
cnm benim bu iş yerim ben işe başladığımda bizim taraftaydı 2 yıl rahattım sonra bu tarafa taşınma kararı aldı patron ben kesinlikle gitmicem dedim.İş görüşmelerine gittim bayağı oldu dedğim yerler olmadı bi aksilikler oldu maalesef kös kös geldim buraya büyük konuştum çok asla karşıya gidemem dedim.4 sene bitti valla bu tarafa taşınalı insan zamanla herşeye alışıyomuş onu öğremdim.Ev değiştiremem malum annem oğlana bakıyor onlarda benim eve çok yakın oturuyolar.Ancak beraber evleri satıp karşıya taşınmamız lazım oda zor iş...
sana da iyi eğitimler ve tatiller, özletme kendini, fırsat bulursan uğra.
canım senin de gerçekten çok yorucuymuş işin, Allah bol dayanma gücü versin, hepiciğimize sabırlar güçler kuvvetler versin inşallah.
ya böyle olunca da çok zor gerçekten ya insan en azından böyle özel günlerde yanında olmalı çocuğunun ama işte her zaman mümkün olmuyor...
Canım aslında ortaokula başladıklarında baya büyümüşde olacaklar okul uzak olsa da servisle de gönderilebilirler hem o zaman etütlü okul muhtemelen daha mantıklı olacak gibime geliyor...
aslında evden çıkış ve giriş saatlerimiz aynı aslında ama benim servisim var o çok farkediyor birde aslında çalışan annelere izin konusuda daha esnek olmalı aslında...
torunları onu dinlendiriyordur canım iyi geliyorlardır ona...
off offfff çok uzun yol hemde İstanbul trafiğinde toplu taşımayla gerçekten bu insanı işten çok yorar zaten...
ben de bu yüzden özel okuldan vazgeçtim aslında biliyormusun 2. ciyi düşünmeye başlayınca yoksa hep özelde devam ederiz diye düşünüyordum tek olsun her şey ona endeksli olsundu fikrim ama biliyorsunuz işte sonradan vazgeçtim...
sizin izin durumlarınızda sıkıntılı Fadime canım bu yüzden sıkılıyorsun çalışmaktannnn
doğru söylemişin gezmek istiyorsa yardım etsin evdeki sorumlulukları paylaşsın madem. Senin eşin 2. çocuk için ne düşünüyor aynı şeylerimi düşünüyorsunuz canım
sana diğer topicten yazdım ama görmedinnn çıktın canım iyi tatiller şimdiden iyi bak kendine......
oturduğunuz ev kendinizinde canım değilmi kira olsa taşınmak daha kolay olur da böyle satmak taşınmak filan ciddi kararlar...
fadimeciğim burdada rahat bıraktımmmm seni bak
yaa zaman geçmiyor sanki bıraktım işi gücü zaten offf offfff
bitsin artık bu günnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?