kaldırdın mı canım fotoları, göremedim?canım bi albüm yaptım ..profilimde..
sade bi eğlence oldu bizim çocukların ki.
mevlütünü yapmıştım dediğim gibi..mevlütten 15 gün sonra da tam karne aldıkları gün tüm arkadaşlar bi arada olsun diye sünnet eğlencesi yapmıştık..güzel olmuştu..profilimde albümden bakabilirsin..fazla bi resim bulamadım..bloğumdan kopyalayıp yapıştırdım ..bu kadar çıktı canımcım.
sağol canım,
hastalıkla geçti desem yeridir, üşütmüşüm dün tüm gün hem gözlerim, hem burnum aktı durdu. Anneannemin ölüm yıldönümüydü, annemlerde dua okuttuk, aile arasında, öyle geçti canım. Bugün de çok iyi değilim de, ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum işte. Sohbete de katılamadım o yüzden. Sünnet için bence de kıyafet ayarlayıp, bir fotoğraf çekinmek iyi fikir.
geçmiş olsun canım..işlerin yoğun diye düşünmüştüm..eve gitsen keşke ..izin verseler..ne güzel olurdu..anneannenin mekanı cennet olsun..sağol canım,
hastalıkla geçti desem yeridir, üşütmüşüm dün tüm gün hem gözlerim, hem burnum aktı durdu. Anneannemin ölüm yıldönümüydü, annemlerde dua okuttuk, aile arasında, öyle geçti canım. Bugün de çok iyi değilim de, ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum işte. Sohbete de katılamadım o yüzden. Sünnet için bence de kıyafet ayarlayıp, bir fotoğraf çekinmek iyi fikir.
sizin bu haftasonu ödevleriniz zorluymuş bayağa cnm,havalar ısındı iyice çocuklar ders modunda çıkıyor ister istemez dahada önümüzde kokoca mayıs var.Ne güzel olmuştur bahçede eğlence.Bayılırım samimi ortamlara çocuklarada iyi gelmiştir.
kaldırdın mı canım fotoları, göremedim?
kaldırdın mı canım fotoları, göremedim?
kızçelerim ben emir ve ediz için bir şey yapıyorum.
hani biz küçükken camiye giderdik..sure öğrenmeye vs.
şimdi ben çocuklarımı gönderemedim ..ne sure biliyorlar ne bişey diye düşündüm.
ama emir 2. sınıfa gidiyor..ben onun yaşındayken camiye gitmiştim..sonraki her yaz..
kuran okumayı bile öğrenmiştim..
nette yazdım..önce kolay bir sureden başladım..
ihlas suresi.
en kısa ve kolay diye düşündüğüm için
dailmatioonn gibi bi site var ya ..orda bi çocuk okuyor..
hem daha kolay öğrenir diye düşündüm..geçen yaz 10 ya da 15 kez dinletmişliğim vardı..dün yine aklıma geldi..6-7 kez dinledik..ediz de söylemeye çalışıyor..emir de iyice öğrenmiş..bazı yerlerde dili dönmüyor..ama dinleye dinleye çözecek inşallah
emir pek düşkün değil böyle şeylere..beni de üzüyor biraz bu düşüncesi...
neden öğrenmem gerek..söylemek istemiyorum..vs..hacı hocalara da uzak uzak duruyor..anlıyorum..bakışlarından..
şöyle demek zorunda kaldım çünkü öğrenmeye yanaşmamıştı..belki sınıf arkadaşları gitse camiye ben de yollardım..fakat denk gelmedi ..giden olmadı..o zaman gider ve böyle düşünmezdi sanıyorum..
neyse şöyle dedim..Eğer biz ölürsek bizim arkamızdan dua edecek çocuklarımız olması lazım..
o yüzden bu duayı öğrenmeni istiyorum..
hıı dedi..
ses etmedi..dinledi..
başka türlü hiç yanaştıramadım öğrenmesi için..
size de fikir olur belki ..camiye gönderemeyenler için..
nette daha dualar var..ihlas öğrenilince subhaneke ve fatiha var sırada..ama acele etmiyorum..yavaş yavaş ürkütmeden.
evet ama senin arkadaşlığını kabul ettikten baya sonra kaldırdım..senin gördüğünü düşündüm..
görmedin mi..
:26:
geçmiş olsun,bahar gribi daha ağır geçiyor iş yerinden izin alma şansın yokmu?yatmadan iyileşmek zor.Biz çalışan kadınlara hasta olmakta lüx valla..
evet ama senin arkadaşlığını kabul ettikten baya sonra kaldırdım..senin gördüğünü düşündüm..
görmedin mi..
:26:
geçmiş olsun canım..işlerin yoğun diye düşünmüştüm..eve gitsen keşke ..izin verseler..ne güzel olurdu..anneannenin mekanı cennet olsun..
Dİlekciğim ne güzel mamalar yapmışın öyle, çok güzel gözüküyor pasta, bayıldım. Güzel bir gün olmuş sizler için.
evet çok ödev vardı..
artık sızlanıyor evet ödev yaparken..
sağolun arkadaşlar, iyi gibiyim şimdilik, izin almayacağım idare ederim artık. İzinleri hastalık zamanlarına saklıyoruz, çocuklar için.yeniden yükledim canım..bak istersen.
Aynen cnm benimkide yanaşmıyor ama bu yaz babaannesinden öğrenecek eli mahkum,dilleri zor dönüyo anca 4.sınıfa kadar öğrenmiş olurlar biraz.'Eğer biz ölürsek bizim arkamızdan dua edecek çocuklarımız olması lazım..'bunuda gayet güzel akıl etmişsin.İşin kötüsü bizim babamızında o taraflarda işi yok yani iş bana düşüyor.
canım iyi yapmışın tabii ki öğrenmeleri lazım, ben de geçen sene gönderemedim, büyük büyüdüm yaşıtım yok diye gitmiyor, küçük de ablam gitmezse ben de gitmem diye gitmedi, ama öğrenmeleri lazım, büyük küçükken giderdi camiye, namaz dularını ve kuran biliyor şükür de, ufak sübhaneke biliyor sadece, ama dediğin gibi öğretmemiz lazım.kızçelerim ben emir ve ediz için bir şey yapıyorum.
ama emir 2. sınıfa gidiyor..ben onun yaşındayken camiye gitmiştim..sonraki her yaz..
ihlas suresi.
hem daha kolay öğrenir diye düşündüm..geçen yaz 10 ya da 15 kez dinletmişliğim vardı..dün yine aklıma geldi..6-7 kez dinledik..ediz de söylemeye çalışıyor..emir de iyice öğrenmiş..bazı yerlerde dili dönmüyor..ama dinleye dinleye çözecek inşallah
neden öğrenmem gerek..söylemek istemiyorum..vs..hacı hocalara da uzak uzak duruyor..anlıyorum..bakışlarından..
şöyle demek zorunda kaldım çünkü öğrenmeye yanaşmamıştı..belki sınıf arkadaşları gitse camiye ben de yollardım..fakat denk gelmedi ..giden olmadı..o zaman gider ve böyle düşünmezdi sanıyorum..
neyse şöyle dedim..Eğer biz ölürsek bizim arkamızdan dua edecek çocuklarımız olması lazım..
hıı dedi..
ses etmedi..dinledi..
nette daha dualar var..ihlas öğrenilince subhaneke ve fatiha var sırada..ama acele etmiyorum..yavaş yavaş ürkütmeden.
yemeğe gidiyorum kaldırma bende görcem
sağol canım,
yaaa canım çokkk geçmiş olsun.. yorma kendini bari 23 nisanda çalışıyormusunuz siz ?
kızçelerim ben emir ve ediz için bir şey yapıyorum.
ihlas suresi.
hıı dedi..
ses etmedi..dinledi..
Zeliş 23 nisanda çocuklara ne etkinlikler var? sen bilirsin.Vıeland tema park ücretsiz gösteriler varmış ama ücretsiz olunca düşündürdü beni açıkçası izdaham oluyo böyle yerlerde ve hiç zevkli olmuyo.Ben genelde fırsattan kupon alırdım her sene polenezköyde ya kahvaltı olurdu ya öğlen yemeği ızgara çocuk şenliği palyanço olurdu eğlenceli şişme oyun alanları olurdu fakat bu yıl yok.Napıcaksınız 23 nisanda?
maalesefeh işte günü tamamlamaya çalışıyorum, sağol.
maalesefeh işte günü tamamlamaya çalışıyorum, sağol.
Bu konuyu bende düşünüyorum hep nasıl yapıcam diye Allahtan bizimkinin öyle karşı çıkışları yok
hatta ananesi namaz kılaken oda yanında durum hareketleri tekrar ediyor
bende ona dua etmeyi öğretiyuorum ama bu arapça bildiğimiz dualardan ziyede doğrudan allaha dua etme şeklinde oluyor
ama bir şekilde bizimde dahil olmamız lazım düzenli bir yerden öğrenmesi gerekiyor
Canım 23 Nisanda Vialand Tema parkın içindeki gösteriler ücretsiz olabilir ama giriş yine ücretli olacak. Birde geçenlerde gazetede okudum 3500 öğrenci 23 Nisanda Vialandda buluşacak filan yazıyordu hem onca para ödeyeceksin ki 3 kişilik bir aile nerden baksan 200 tl ye çıkıyor hem de kalabalık ta çekilmez gerçekten. Geçen yıl boncuk gitmişti hatırlarsan bayramda ve hiç keyif alamamışlar çok kalabalık demişti.
Trump towersta etkinlikler oluyor oraya gidebilirsiniz belki ama öğleden sonra orası da çok kalabalık olur eğer giderseniz yemek katında Fratelli var orada kahvaltı yapabilirsiniz İtalyan restoranı fırsat sitelerinde kuponları da oluyordu hala var mıdır bilmiyorum ama..
Onun dışında bence o gün nereye gidilirse illa kalabalık olur diye düşünüyorum açıkçası ama hava da açık olacak gibi görünüyor en güzeli açık havada gezinti...
Minyatürk de iyi fikir olabilir. Oranın içinde Beltur'un restoranı var yemekler fena değil kahvaltı var mı bilmiyorum arayıp sorabilirsin.
Bizim malum gösterimiz var az evvel okulu aradım saat 10 gibi başlayacakmış tören bizimkiler ne zaman çıkar bilemiyorum sonrasında geçen yılki okuldan velilerle buluşmayı planlıyoruz...
Eşime akşma diyorum ki biz yokuz ya törenden sonra sen ne yapacaksın diyorum "Felekten Bir Gün Çalıcam" dedi... Öldüm gülmekten akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?